Oké,de mivel tudom leszedni? És ha leszedem,a kábelt hogy kössem ki,hogy ne állítsak el semmit?
Pár hónapja vettem,még nem szedtem szét,és 20-ig szeretném megcsinálni,ha lehet,mert havernak beígértem egy túrát.. :D
Nem tudom,én nem fértem hozzá... Kéresztben volt egy merevítő,azt kiszedtem.Trükkös volt.. egyik olodalon imbusz,a másikon sima,és a sima csavaron rossz volt a menet.Úgyhogy gondolhatod,hogy jött ki Sajnos ennyire oldottam meg,ja,tudom melyikre gondolsz,de nem nagyon férek oda.Pedig jó lenne kiszedni a blokkot,mert nem férek el,és így csak szétbarmolom.A kuplungot se tudtam kiakasztani,és kiperegtek a golyók. Mást nem akarok így kiszedni Szóval 24-es? hmm
Amúgy van tömítésszettem,mert rendeltem.Amikor lekaptam a hengerfejet (alig lazultak meg a csavarok) nem volt alatta tömítés.Majd megnézem,mi passzol oda.
Éss a lánckerék alatt folyt az olaj,de még szimeringet nem találtam.
a hengert tényleg elég szopi leszedni,próbáltad már szétnyitni a vázat?akkor kicsit jobban oda lehet férni, van olyan villás kulcs aminek a másik végén ugyanakkora de a csavart teljesen körbeölelő fej van, az jobban odafér.lendkerék lehúzót találtam a vaterán csak nemtom hogy jó e a méret ? 24*1 szinyóhoz 27*1.25mm-es kell szal az nem lesz jó
Ááá,köszi! Akkor majd valamit kiötlök.Párszor megpróbáltam húzni,de nem jött,valami rugó volt benne.A lendkereket se tudom levenni,mert nincs mivel..De olyan ismerősnek tűnik a 17 anya benne,meg a külső menet..Véletlenül nem jó hozzá a simson lendkeréklehúzója? A hengert se tudom levenni.A töcsavarról nem tudok lecsavarni 2 anyát.A 2 belsőt,a karbi felől.A villáskulcs nem nagyon fér oda,meg kicsit csúszik is,fegóval meg nem sikerült meglazítni,csak a másik kettőt.
AF1 Futura 125ccm -hez keresek km óra jeladót, 17 coll-os kerékhez, illetve km spirált, fordulatszám spirált. A régebbi vázhoz, jobb első lábtartókonzolt, illetve hátsó lámpát, amin megvannak a tartószemek.
az a power "szelep".Ha kitekered a két imbuszt akkor az egész házat kitod húzni, ha nem akar jönni akkor valszeg tele ment kokszal ami az olajból maradt vissza, fújd be csavarlazítóval és pucold ki rendesen kicsit olajozd meg mielőtt visszarakod.
Még jó,hogy nekem műanyag tankom van,azt nem kell heggeszteni.
Lenne egy kérdésem.. A hengeren,a kipuff nyílás felett,az mi akar lenni?2 imbuszcsavar fogja,és valami bowden megy bele.Valamiért nem tudom kiszedni..Valaki elárulhatná,mert köztes állapotban vagyok,és így nem bírom kivenni a blokkot.
Igazából kimosni szerintem szinte lehetetlen. De ha tele van vízzel, akkor az kiszorítja a benzingőzt. Viszont utána sűrgősen töltsd csurig benzinnel, nehogy elkezdjen rozsdásodni!
hát igen, a benzinnek a gőze gyullad meg ugye az akkor van mikor üres tankot csinálsz de vizzel ki kell mosni énis mindig azt csinálom, de jóó sokáig mosd, fő a biztonság
hát ezek szerint, de beszéltem egy karosszériással apróért beforrassza nekem csak előtte jól ki kell szellőztetni a benyát meg feltölteni vízzel, az ő elmondása szerint egyik ismerőse pont így halt meg, lekapták a mociról a tankot, kiöntötték a benzint aztán már hegesztette is
Pár hónapja vettem,még nem szedtem szét,és 20-ig szeretném megcsinálni,ha lehet,mert havernak beígértem egy túrát.. :D
CSak mert abban létezik 19es és 20as is, és természetesen a 19esben kétféle emelkedés van, 1 es és 1,25 ös:)
nem 25.4mmes és ha jól emlékszem 1.25ös menet van rajta, és azért 25.4 mert collos. legalábbis ameikkel én találkoztam az ilyen volt..
Amúgy van tömítésszettem,mert rendeltem.Amikor lekaptam a hengerfejet (alig lazultak meg a csavarok) nem volt alatta tömítés.Majd megnézem,mi passzol oda.
Éss a lánckerék alatt folyt az olaj,de még szimeringet nem találtam.
Az a 2 index mennyi lenne? És ezt előre is föl lehet szerelni?
Üdv
AF1 Futura 125ccm -hez keresek km óra jeladót, 17 coll-os kerékhez, illetve km spirált, fordulatszám spirált. A régebbi vázhoz, jobb első lábtartókonzolt, illetve hátsó lámpát, amin megvannak a tartószemek.
Köszönettel: 20/961-2669
Lenne egy kérdésem.. A hengeren,a kipuff nyílás felett,az mi akar lenni?2 imbuszcsavar fogja,és valami bowden megy bele.Valamiért nem tudom kiszedni..Valaki elárulhatná,mert köztes állapotban vagyok,és így nem bírom kivenni a blokkot.