Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsi elérhetőséget nemírtam

orozoli2002@yahoo.com
0630-435-1769
most egy darabig nem reszelgetem,szombaton összeraktam mentem kb 25 km-t és egész jónak tűnik,a dugó nemtom mennyivel lehet nehezebb a gyárinál mert nekem előtte 160as polini volt ahhoz meg nem lehet hasonlítani, egyébként elég olcsó volt kb a harmada az itthon kapható dugóáraknak csak egy a bökkenő hogy vártam rá másfél hónapot mire megérkezett :S viszont most meg a tankom ereszt, festés előtt szépen kigletteltem két komponensű üvegszálas glettel de 1 kicsit szivárog és megmarta a festést is, úgyhogy ma elviszem és meghegesztetem
Eladó vagy cserélhető akár értékeggyeztetéssel is Aprilia Af1 50 Futura smkp.
arrow rezó van rajta és 21es delorto gyári 50ccm-es aprilia henger 21es polini szívőcső membránnal
A tankborítás és az elsősárvédő is megvan csak festésre van előkészítve azért nincs rajta(festés folyamatban).

120ezer ft az irányára
A csatornák éleit tűreszelővel picit kerekítsd le, csak annyira, hogy ne legyen borotvaéles!
Amúgy mibe került a dugattyú? Bevallom, képen elég vaskosnak tűnik. Mérd le mennyivel nehezebb, mint a régi!
Hello!
Nekem kellene egy dellorto VHSB 34-es karbi, és a hozzá való szívócsonk is a hengerre.
Ezeknek érdekelne az ára!
Elöre is köszi!
50 -es af1 hez önindítód nincsen?
Srácok! 2 kérdés :D
Kinek van gyári színű Futura replicája?Mert gondoltam rá,hogy olyanra festetem...
A másik kérdés,hogy ha megálltok valahol,a bukót hová teszitek?Mert én utálom cipelni,és nem tudom hová rakni...
hello: van több bendix is biztos van jó állapotu:
ár=5eft
postán is tudom.
hello, a bendix érdekel. jó állapotú? mi az ára? vagy az egészér adnék egy Sony dvd camerát.
irtam emailt nem kaptad meg? kellene pár alaktrész, esetleg msn?
Oké ha bármi kell irj emalit vagy vegyél fel msn re
Cim:
Dakartothz@freemail.hu
az email címem is ugyanez
Aprilia af1 rs 125 extrema alaktrészek egyben olcson eladok:
blok,henger,hengerfej,memrán,szivocsonk,önind
itok,bendix,
telok,villahidak,idomok,tenkok,segédvára
k,müszerfalak,váltok,kuplungok,felni,hütök,kipufogo,
......................stb
egyben az egész=60eft oda adom vankülön is ami kell.
érd:705377495
Nekem lehet,hogy kell! Még nem tudom,mert nem szedtem szét a blokkom..
Csináltam pár képet a hengerről meg a dugóról. most lett fúrva és kaptam hozzá +1mm-es dugót angliából. ja és vasperselyes, holnap rakom össze remélem nem fog beszarni
Szia!Igen én hirdettem!Annyiért ment el amennyiért ki volt írva
Szia!
Te hírdetted a képesmotoron?
Mennyiért ment el?
Sziasztok
Rotax 123 blokk alkatrészek eladok a dugo illetve hajtókar kivételével minden tökéletesen müküdik a blokk akár egyben akár bontva is alkatrészenként is elvihetö
Ha bármi érdekelne msn cimem
Dakartothz@freemail.hu
Sziasztok! esetleg valakit nem érdekel egy Derbi x-race supermoto?
a számom 06704097529
Sziasztok!
Jövőhetén elviszik a motoromat szóval szerettem volna elköszönni tőletek,de a fórumot attól még minden nap látogatni fogom,és segítek akinek csak tudok!
akkor az 89es, a 90utániak ugy vannak jelölve hogy 92 és a 2000 utáni megint csak egy szám 2001 = 1
hengered gyári bevonatos, vagy perselyezték?
akkor az én Gilardioni 2esem elég egyedi mer azon tényleg nincs a kipu mellett kis nyílás a 160as polinimen azon volt.
ja és a blokkon van egy "dátum jelölés" egy olyan kis körféleség a közepében 9es van, akkor ez 89es gyártású? vagy 99es? nem vágom
jaja, azt hivják segédkipufogónak, a 2esben kell lennie olyannak..
nagyobb láncot is tudsz? 530as 100LE feletti 106szem.
Ehh az kipuff? Én csak képen láttam olyat sajnos, ezért gondoltam, hogy felömlő.
hello
a kipufogó egy nagy ablakból, és két igen piciből áll, ami a felömlők felett van