most egy darabig nem reszelgetem,szombaton összeraktam mentem kb 25 km-t és egész jónak tűnik,a dugó nemtom mennyivel lehet nehezebb a gyárinál mert nekem előtte 160as polini volt ahhoz meg nem lehet hasonlítani, egyébként elég olcsó volt kb a harmada az itthon kapható dugóáraknak csak egy a bökkenő hogy vártam rá másfél hónapot mire megérkezett :S viszont most meg a tankom ereszt, festés előtt szépen kigletteltem két komponensű üvegszálas glettel de 1 kicsit szivárog és megmarta a festést is, úgyhogy ma elviszem és meghegesztetem
Eladó vagy cserélhető akár értékeggyeztetéssel is Aprilia Af1 50 Futura smkp.
arrow rezó van rajta és 21es delorto gyári 50ccm-es aprilia henger 21es polini szívőcső membránnal
A tankborítás és az elsősárvédő is megvan csak festésre van előkészítve azért nincs rajta(festés folyamatban).
A csatornák éleit tűreszelővel picit kerekítsd le, csak annyira, hogy ne legyen borotvaéles!
Amúgy mibe került a dugattyú? Bevallom, képen elég vaskosnak tűnik. Mérd le mennyivel nehezebb, mint a régi!
Srácok! 2 kérdés :D
Kinek van gyári színű Futura replicája?Mert gondoltam rá,hogy olyanra festetem...
A másik kérdés,hogy ha megálltok valahol,a bukót hová teszitek?Mert én utálom cipelni,és nem tudom hová rakni...
Aprilia af1 rs 125 extrema alaktrészek egyben olcson eladok:
blok,henger,hengerfej,memrán,szivocsonk,önind
itok,bendix,
telok,villahidak,idomok,tenkok,segédvára
k,müszerfalak,váltok,kuplungok,felni,hütök,kipufogo,
......................stb
egyben az egész=60eft oda adom vankülön is ami kell.
érd:705377495
Csináltam pár képet a hengerről meg a dugóról. most lett fúrva és kaptam hozzá +1mm-es dugót angliából. ja és vasperselyes, holnap rakom össze remélem nem fog beszarni
Sziasztok
Rotax 123 blokk alkatrészek eladok a dugo illetve hajtókar kivételével minden tökéletesen müküdik a blokk akár egyben akár bontva is alkatrészenként is elvihetö
Ha bármi érdekelne msn cimem
Dakartothz@freemail.hu
Sziasztok!
Jövőhetén elviszik a motoromat szóval szerettem volna elköszönni tőletek,de a fórumot attól még minden nap látogatni fogom,és segítek akinek csak tudok!
akkor az én Gilardioni 2esem elég egyedi mer azon tényleg nincs a kipu mellett kis nyílás a 160as polinimen azon volt.
ja és a blokkon van egy "dátum jelölés" egy olyan kis körféleség a közepében 9es van, akkor ez 89es gyártású? vagy 99es? nem vágom
orozoli2002@yahoo.com
0630-435-1769