Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az 5 felömlő stimmel, de csak egy kifufogónyílás van a hengerben, pedig Gilardoni 2 van ráírva
elöl 15 -ös lánckerék van. Hátul nem tudom pontosan 40valamennyi. De azt mondod hogy 8 ezres fodulatot birja utazóba, az mindegy hogy mennyit megy akkor csak hogy nehogy megakadjon...
Tök jó ár! Ennyiért nagyvasról házhoz is szállítják!
LÁNCSZETT AKCIÓ VAN!

AKIT ÉRDEKEL VADI ÚJ JT LÁNCSZETTEK VANNAK 19.900 eFt/szett árért az írjon mail-t: csuser@freemail.hu a telefonszámával együtt...visszahívom!

16/36-os áttétel(gyári) Af1-hez(125)
jah 4 sebis... akkor is jó a 8ezer de hogy az mennyi passz:D
Az jó a motornak, de áttételtől függően a 6000 az olyan 55-65 km/h...8000ig simán mehet utazóban egy 50es...szerintem..az olyan 75-80
gilardoni 1ben és 2ben is 5 felömlő van, csak a 2ben segédkipufogó is van.
Haverom kérdezi hogy egy 4 sebis 50 es af1 -nek mennyi az utazó fordulata? (4. be) meg sebessége? 6 ezer az normális vagy sok,kevés?

Üdv
nem körülnézni kell hanem nevezni:)
Naaa lányok,fiúk.
Hányan mentek Kunmadarasra körülnézni és megtúráztatni a vasat?
hali
nekem van hibátlan km spirálom 125höz. 3000 Ft

atta916@freemail.hu
30 938 5629
Halihó. Szeretnék érdeklődni spirálok iránt. Ha van valakinek, akkor vennék km és rpm spirált is. Nem baj ha szakadt, mert akkor le tudom gyártatni, de a végei meg kell, hogy legyenek. Köszi előre is.
köszi a választ! ha hazamegyek menézem hány felömlős
Gilardoni 1 ben 5 felömlő van, kettőben 7 ha jól emlékszem. A 2-esben ami feljebb van mint a többi, a másik kettő felett, az a plussz.
Amit láttál, lehet, hogy 127-es Rotaxé, mert mintha annak ablakos lenne. De ez egyáltalán nem biztos.
akkor jó megnyugodtam a henger gilardoni 2-es de nem rsből kaptam , a dugót meg a srác rendelte angliából 3ad áron az itthoniakhoz képest.Csak azért hittem hogy nem lesz jó bele, mert kaptam képeket egy másik af1 egy hengeréről meg dugójáról és ott volt a dugón ablak és nem polini 160as volt. egyébként hány felömlő van a gilardoni 1esben? kösz a válaszokat!
Tökéletes lesz rá! Annyi, hogyha RS henger, akkor vélhetően Gilardoni 2-es, ami azt jelenti, hogy +2 felömlő van a hengerben a Gilardoni 1 -hez képest, amivel az AF1-et szerelték.
Egyébként az RS-be is tettek 123-as motort, de csereszabatos a hengere a 122-123 nak.
A dugattyú nem ablakos. Csak a Polinibe, ahogy már írták neked.
122-123 dugó ugyanaz. ablak pedig egyiken sincs, csak a polini hengerhez.
Nem nézem le a simsonokat épp hogy szeretem őket mert ha jól van összetéve az isten sem szedi szét... És engem meg hogy az rv blokkom nem jobb technikailag egy s51 es blokknál nem érdekel lényeg az hogy mennyen nem igaz...?

Na jó éjt
Én élvezem:)

Kicsit pikírt hangot éreztem ki az írásaidból, holott az rv blokk technikailag-a vízhútéstől és olajpunpától eltekintve- technikailg egy granddal nem jobb, mint egy 40 éves cimcony blokk.

on
srácok az Rs dugattyúja jó az af1be? csak azért kérdem mert most vettem egy hengerszettet és a dugattyú zsír új de a csomagolására aprilia rs van írva , amikor vettem a mocit 160as polini volt rajta azt cseréltem le gyári 125ös hengerre, és az a problémám hogy ezen a dugón nincsen ablak, mármint az oldalfalán, akkor ez most jó vagy nem? hogy néz ki egy gyári af1 dugó? van rajta "oldalablak"? segítsetek mert erre a cuccra vártam másfél hónapot és nem szeretném hogy szar legyen
Én az a-ból b-re járást úgy értettem hogy Valaki fölül a motorra és ráérősen átszalad tejért meg kenyérért, meg beszalad a városba, meg ilyenek..Persze akiknek ez nem elég azok bütykölik és nem 60 -nal akarnak menni hanem 100+-al...Én nem tudok pályázni, majd megtanulok de nem is értem hogy jön ide ez a pálya dolog... Jó tény vannak olyan simsonok amik jól mennek de azokba sok pénzt és sok időt kell beleölni, hogy olyan legyen ami megállja a helyét pl :a pályán. Én nagyon szeretem a simsonokat 3 is van belőle nem arról van szó... És az hogy valaki 47 -et mennyen kecsóringen simsonnal ahhoz már tudás is kell nem csak egy agyon tuningolt simson.... Szerintem fejezzük be ezt a "veszekedés" és élvezzük a motorozást......

üdv
Nem szaporítom tovább a szót, mert a kollégák seggberúgnak hogy offolok (joggal)

Egyszer majd nézz ki a kecsóringre, és méressél magadnak időt.
HA be tudsz menni az af1-el 47 alá, akkor mentél jobb időt mint amit a szerinted csak A ból B járásra alkalmas motorral mentek ott eddig.
CSak finoman jelezném, hogy Rs 125 tel szoktak oylan 43 akat menni:)
HA valakit érdekel papiros váz érdeklődjön itt:sandor2@freemail.hu
Elnézést én nem tudom hogy ki mire használja............
Nem csak arra jó h A-ból B-be eljuss NYUGODT tempóban