Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

120ezer ft az irányára, a motorja jó arrow rezó van rajta és 21es delorto gyári 50ccm-es aprilia henger 21es polini szívőcső membránnal. kisebb állítgatások kellenek rá de szépen megy.
125ös gépet vettem azért eladó
előfordulhat mivel azt külön vettem postán küldte a srác
nekem van 1 szívócsonkom eladó, nézd meg az eladó "cuccaim" között, h jó-e?
Milyen alkatrészek érdekelnének?
Ja,bocsi,látom,hogy törött lesz.
Hellobello! Nem beszéltünk,nem is ígértél semmilyen alkatrészt,de a plexi stipistopi! Nekem köll Feltéve,ha megvan,és egyben.
szeve nekem van igen eladó iss ha érdekel küldök képet mondasz árat megegyezünk adsz cimet és meegy gyorsaságival:D
Uraim, valakinek nincs véletlenül RV 4 blokkhoz szervíz könyve?
és mennyiért adod? Motorja jó?
bocs 130. alkatrésznek vettedmeg a hátulját?
hali rohagyak meg az a hátsó sárvédő haverom motorján volt rajta. ahol a lámpa van. az a bombás meg 135 áthúzva:d
helló!
Kecskemét mellett lakom.A tankborítás és az elsősárvédő is megvan csak festésre van előkészítve azért nincs rajta(festés folyamatban).
tel:0630-435-1769
S O S
van vkinek eladó rotax 123as(125ccm) hengerszettje?
(működőképes persze )
heló.
Engem érdekelne az af1-50. Ha van kép akkor küldj a ruscsakmartin@hotmail.com-ra. Hol található a motor írd meg azt is. kössz.
Hali emberek!

Eladó lett az AF1e-m!

Jelenleg ki van szedve belőle a blokk, csapágyazni kellene..

160-as Polini szett, Arrow rendszer, 28as karbi.

Ha vkit vegyen fel msn-re és elmondok rola mindent!

Üdv!
hali!

ELADÓ! Aprilia AF1 Futura 50es gép 120ezer forint ha érdekel valakit akkor tudok képet is készíteni!

üdv: Zoli
az lehet érdekelne, meg ha van blokkkalkatrészed akkor az is..
mien áron lenne?
köszi de sajnos már vettem egy javitó kit-et vagy mit....
üdv Botond
ha érdekel van fékmunkahengerem,fékkarral eggyüt 125ccm af1-ről:6eft-ért.
elérhetőségem adatlapomon!
Ha érdekel ma kaptam egy fogaskoszorusat teljesen norm jó állapotú ára:18eft ha érdekel képet tudok küldeni róla, a többit inkább valamelyik elérhetőségemen az adatlapomon megtalálod!
hali!
Van egy af1em amibe most kerult uj vertex dugattyu meg meg egy ket dolog.viszont az elso fekmunkahengerem meghalt, es surgosen potolni szeretnem.ha van kerlek jelentkezz a goofy.wc.hu@gmail.com vagy a 06702062992es szamon.biztosan megegyezunk!koszi
Udv Botond
Szia!

Köszönöm a reagálást, de fogaskoszorúval keresnék. Ha jol tudom melegítgetni kell a fogaskoszorút átrakáskor, és abból még vetemedés mentes fogaskoszorú nem származott
Van, szerintem annak nem lett baja...
Hello
fordulatszámmérő spirálod nincs eladó? meg esetleg kmóra spirál is?
6 sebességes,Minarelli am6-os blokk.
Csere:Aprilia Leonardo 125,150,250-es.