Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Anyniban segít(ene) egyszervízkönyv, hogy ha szétdöntöm, csak találgatni tudom mi hiányzik belőle.
az para ha sérült a dugó:S mer kb 30ezer péz egy új
de egyébként kéne komletten minden, de a powernek csak a háza meg a nyelve kell (az elektromágnes meg a bowden nem kell)
szóval akkor mennyit kérsz ezekért?:
-hengerért
-hengerfejjel
-víztérfedéllel
-powernyelvvel+házzal
-rossz dugóval+csapszeggel
-membránnal+szívócsonkkal
ide írd meg: nagyiee@citromail.hu
köffiii
powert is tudok valszeg szerezni csak akkor akinek kell valami az szóljon, vegyen fel msn-en vagy küldjön mailt, h mi kell és megbeszéljük az árát és beszerzem.
MSN: sz.schliemann@freemail.hu
power is kell? itt kompletten kéne v mi? mert ha jól tudom mágnesem van meg pover harangom de bovden nyelv meg elektronika nincs vagyis be van szarva szeritnem de ingyen elküldöm lehet nálem nem volt jo vmi:D
akkor csin polir éles képeket:D van hengerem hengerfejem vizizébigyóm megbránom az acélvázas szivócsonk dugó az sérült de van csapszeg iss;)
bocsi de ezen a service könyv nem segít!
ami rossz kicseréled!
vagy inkább veszel bele egy jó blokkot olcsóbb lesz úgy

üdv: Zoli
helló
láttam képeidet, simson hengere tetszik :) mien értékekre köszörülöd őket? átömlő kipuf?
Leginkább mi nem:)
A dugóból le van törve egy darab, vidáman kinyitja a kartert a kipuba, minden tengyely lötyög, kuplung szinte nemleges, ürest találni lehetetlen.(nyilván mivel mindn lóg benne)
Törött= TÖRÖTT (el van törve)
Cső!
Adnál valamilyen elérhetőséget pl.:email, MSN?
kösz
Olyat is lehet tudok szerezni, ha érdekel akkor utánanézek.
Valszeg tudok hamarosan szerezni alkatrészeket AF1-be, szinte minden van... ha valakit érdekel az írjon és kérdezem is neki az árakat.
mikor leszel msnen egykét dolog érdekelne! köszönöm!
Helló
egykis segitség kellene, akinek af1ese van lehetőleg futura, és jó a hátsó telója, megtudná mérni nekem hogy mien magasan van a hátsó idomtartó csavar? egyenesen áll a motor a földtől mennyi?
Köszönöm!
Törött vagy repedt?
ja és még power is kell!
ide küldjél képet: nagyiee@citromail.hu
lehetőleg többet is (és éles legyen)
leírom mi kellene és majd mond hogy ebből mi van meg: henger, hengerfej, víztérfedél,dugó,gyűrűvel csapszeggel,membránház, szívótorok
törött
mi a gondod a blokkal?
hátha tudunk segíteni
Volt regem oda, de nemtom már mi:)

De néztem, és nem találtam.
Nekem is kéne...
Motorosok.hu-n nézted? Nekem így első blikkre csak AM6 hoz van.
kösz, de nekem a karbi és a henger közé kell, a tied a légszűrő és a karbi közé való
HELP ME Aprilia RS hez vagy AF1hez keresek gyujtótrafót, 125ös, Amal gyujtásoshoz, ha van valakinek irjon és azt is hogy mennyi pénzért!
Köszönöm! András