Nekem is nagyon sokat eszik az 50-es af1-em. KB 100km-en 6 liter körül. Van rajta egy 70 ccm-es Polini henger, polini hengerfej,polini dugó, króm gyűrűk, karbi meg egy Dell'Orto 19 mm-es. A fűfúvóka azt hiszem 96 os. ez nagy bele ? Mekkora van benne gyárilag? Ha teszek bele egy kisebbet akkor a fogyasztás jelentősen csökkenifog ? Hányas főfúvókát ajánlotok ehhez, mert én nem tudom
Sziasztok!
Keresek KOMPLETT Dellorto VHSB 34 LD tipusú karbit+hozzávaló szívócsonkot.
Elérhetőségeim az adatlapomon, vagy akár írhat ide is akinek van elfekvőben. tel.:06204406570
Előre is köszi a segítséget!
Basszátok meg el akrom adni a gépet erre ma sietnem kellett és elszálltam vele:S:( én kisebb nagyobb karcolásokkal megúsztam de a motor jobb eleje gatya ura kell festeni meg az idomok kicsit megtörtek :'(
hát azért nem olyan bonyolult ám az a külön olajozás
a polini nekem is sokat evett amikor össze raktam és kimentem a dunapartra ami tőlem 5km, hazafelé már alig volt az 1literes flakonban aztán észre vettem hogy a szívatónak több állása is van és sztem be volt nyomva az 1es
Hello nekem PHBH26BS típusú karbivan a motoromon megjegyzem 160 ccm polini tuningos de én úgy látom hogy nem a karbiba keveri az olajat mert ojanokat olvastam hogy a karbiba keveri csak nekem az olajcső a blokkbe megybele és ott csinálvalamit nemtom de nem is érdekel az a lényeg hogy fogy a tartályból és füstölget. De viszont sokat eszik tegnap mentem 80km-et és max csak 80 al mentem olyan 12 litert becsókolt lazán hogy kellene beállítani a karbit hogy kevesebbet egyen mert az alapjárati csarvart megtaláltam nem volt nehéz:D de hogy azt hol kell tekergetni hogy kevesebbetr egyen mert ez így kurva sok.... köszi a választ
ha keveréket teszel bele akkor biztosan mindig megkapja az olajat az olajpumpa teljesítmény függően adagol vagyis kis fordulaton "szegény" a keverék kb 1:50 míg magasabb fordulaton több olajat ad kb 1:40-1:35, szedd ki az olajpumpát a helyéről és vágj a helyére egy vastaglemezt amit oda tudsz csavarozni (tömítésként), célszerű egy kis sziloplasztot is alá tenni hogy ne ereszzen az olaj.
a másik megoldás hogy csdak egyszerűen leereszted a 2t olajat a tartályból és többet ne tegyél bele, csak aztán ne felejts el mindig olajat is tenni a benyába
Kormánykifli eladó?
Nekem is nagyon sokat eszik az 50-es af1-em. KB 100km-en 6 liter körül. Van rajta egy 70 ccm-es Polini henger, polini hengerfej,polini dugó, króm gyűrűk, karbi meg egy Dell'Orto 19 mm-es. A fűfúvóka azt hiszem 96 os. ez nagy bele ? Mekkora van benne gyárilag? Ha teszek bele egy kisebbet akkor a fogyasztás jelentősen csökkenifog ? Hányas főfúvókát ajánlotok ehhez, mert én nem tudom
Előre is köszönöm!
Keresek KOMPLETT Dellorto VHSB 34 LD tipusú karbit+hozzávaló szívócsonkot.
Elérhetőségeim az adatlapomon, vagy akár írhat ide is akinek van elfekvőben. tel.:06204406570
Előre is köszi a segítséget!
Megdöglött a gyújtótrafóm (kékeszöld S.E.M). Akinek van bontottan jelezzen!
Előre is köszönöm!
a polini nekem is sokat evett amikor össze raktam és kimentem a dunapartra ami tőlem 5km, hazafelé már alig volt az 1literes flakonban aztán észre vettem hogy a szívatónak több állása is van és sztem be volt nyomva az 1es
a másik megoldás hogy csdak egyszerűen leereszted a 2t olajat a tartályból és többet ne tegyél bele, csak aztán ne felejts el mindig olajat is tenni a benyába