Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet főfékhenger... de ha annyit csinálsz h fékezgetsz, befog megállsz és ha fékpedálod feszes akkor az állítócsavaron állítasz h elengedje...és akkor valószínüleg jó lesz elinduláskor is és kékezések után is!
Mitől lehet az, hogy kb. 10 fékezés után befog a hátsó fékem, de annyira, hogy ha megállok alig tudom tolni. Kis idő elteltével aztán (gondolom lehűl) újra jó. Aztán kb megint 10 fékezés és kezdi előről .
Új fékbetét+fékolaj van benne, 2 hétig tökéletessen működött most meg ..... valakinek ötlete?
Bocs. 70-es hengerrel
Helyileg hol lenne? Mit megy egy ilyen moci 80-as hengerrel? :)
Ne ide írj hanem az emailemre.marton770720@freemail.hu
Csá!Van egy eladó vasam 130 000-ért,ha vkit érdekelne írjon. ER/AF1.1990-es.70ccmpollini.Rv-6-os.kis hibákkal!
fordulat szám mérőm és a műszerek ezen is jók, a kmh spirálom szállt el, most digit bicaj óra van rajta, de kissé falsot mér... csak sokkal szebb lenne a gép egy kerek lámpával meg kerek műszerekkel, sok felesleges idom nélkül :)
(sajnos igen randa az idomok festése, és elég húzós a fényeztetés... )
Csumi
Valaki nem tudná megmndani hogy az rv blokkos af1-eknek a felső csapszeg milyen méretű pontosan.....

köszi szépen
Európáét nem lesz egyszerű. De 50-es hez való sima AF1-et cuccokat szerintem könnyen kapsz, és az jó értékeket fog mutatni. De Psiho 125-ös alkatrészeket árul. Azért nem stimmel az 50-esre.

Egy jó fejidommal, 50-es műszerfallal jól nézne ki az az Europa, és lenne végre fordulatszámmérőd, és km órád. Esetleg csak egy fordulatszámmérőt, meg vízhőfokmérőt keress, és egy digit bicikliórát. Báár lehet akkor már kompletten olcsóbb.
Sziasztok! boci af1 irtam emailt nézd+!
Homorú vagyok :(
Lehet be kéne szereznem egy komplett europa első futóművet fejidommal, akkor a kmh óra menne, meg a visszajelzők, max a ford.szám mérő nem. .. vagy egyéb 5let?
A vízhőfokmérő, és a visszajelzők valószínűleg rendesen fognak működni. A többi nem.
Emberek! A Phisoo-nál látható műszerfal, vajon beépíthető-e egy AF1-50-be, illetve vajon normálisan fognak működni a műszerek? Vkinek valami info?
Nem baj ha válaszolsz az emailra nem harapok....
A szerzett a hegeszgetett? Elég tréül néz az ki.

Egyébként miből gondolod, hogy rossz a lendkereked? Az csak úgy szokott meghibásodni, hogy kipotyognak a mágnesek belőle... Más baja nagyon nem lehet.
Még mindig van jópár AF-1 Futura alkatrészem (Rotax 123), ha valakinek kell valami: MSN: phisoo@hotmail.com, E-Mail: phisoo@freemail.hu (infó, képek ugyanezeken az elérhetőségeken). (1. Legtöbben a spirálokat, indexeket, gyújtást, elektronikákat keresik; ezek már nincsenek meg, emiatt ne vegyetek fel. 2. A motor CSAK BONTVA eladó, nem egyben. 3. A tíz éves hozzá nem értők kíméljenek az anyázásukkal, köszönöm. )
Sziasztok !

Keresek AF-1 50 Sintesihez km/h spirált! És mitől lehet hogy nem tudom lenullázni az alsó számlálót? vagy ez spirál nélkül nem lehet?

Elöre is kösz!
Szia! Ennyibe tudok segíteni!
Bocsi a kép lemaradt!
Gondolkodtam,eladom! AF-1 125 váz,forgalmi,rendszám,törzskönyv,karter: 30.000.
Keresnék AF1 europa (kereklámpás) fejidomot+műszereket, vagy ahhoz hasonlót.. Sok kp-m most ugyan nincs, de egy komplett számitógépet fel tudok ajánlani cserébe..:)
hat akkor msn keresztul jelentkezz ram csong_leee ez az id-m yahoo messenger amit hasznalok de beszelni tudunk mas is beszelt mar velem msn-rol yahoo-ra
Szia!
OK rendben tudom küldeni annyi hogy a csomagolást nem tudom ugy megoldnai hisze az ilyeneket boritékban szoktam küldeni! az meg sajna nem átlátszó, de ha rajtam múlik biztos hogy nem lesz gond mivel jót küldök el! de többit inkább emailon kellene eggyeztetni vagy adatlapomon lévő elérhetőseigm valamelyikén!
udv erdekel vagyis kene az a powerelektronika ha el tudod kuldeni utanvetellel csak jo lenne ha a csomagolast ugy oldanad meg h latszodjon meg h mi is van benne mert ismerek olyan embert h henger helyett felteglat kapott a csomagban
Hello! Kéne egy kis segitség hátha tudjátok mi lehet a gebasz!
Tönkre ment a gyári lenkerekem az af1 europámban, na most szereztem egy majdnem ugyan olyan ducatilenkereket, a külömbség négy fém lapocska na most lehet e az a baj hogy a 4db fémlap hiányában nem jó a gyujtásom?