Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nagy ördöngösség,képpel nem tudok szolgálni,neked 28-as vagy 40 a teleszkóp szár átmérője?Ha 40-es akkor leírom neked,kiveszed a motorból a teleszkópot,a tetején lévő csavart kicsavarod összenyomod a teleszkópot és a csavar helyén kijön a teleszkópnak a közepéből egy kis "cső" ezen van 2 kis biztosító "prücök" ezek után szét tudod húzni az egészet,szimmering csere az egyértelmű visszafelé meg ugyan ez....Ez csak így gyorsba írtam le ha valamit nem értesz akkor csal kérdezz bátran.
köszi igazából ez miatt nem müködik a motorom nekem 3ezer-ér ajálottak újat kompletten. az arat rád bizom amenyit neked ér.. :)
udv jo lenne ha valaki segitene vagy feltenne egy kepet futura 125os szetszedett teleszkopjarol mert folyik a bal elso teleszkopom es sohasem szedtem szet aprilia teleszkopot es nem tudom h h is kezdjek hozza hol is a szimering mert nem lathato mint pl. a simsonoknal
Hello vwgtipeti itt az e/mail cimem ugrato@citromail.hu
Pedig a kettő között a különbség csupán, hogy a BR10EG zavarszűrős (és elvileg ez a drágább is, szóval nem értem ), a B10EG meg nem.
Olaj, víz van benn?

Amúgy ígyis-úgyis szét kell szedni. Mivel még elindulna, mázlid lehet, és hengert hónolni kell. Ha tovább erőltetted, szinte tuti gllyra vágod!
én a B10EG-vel szoptam..
nekem speciel a BR10EG vált be...
picivel ocslóbb de jóval tovább bírja, a B 10 Eg kb 50km-t bírt és addig se muzsikált túlszépen:)
a BR meg alig elnyűhető...
helló vendég engem érdekelne a karbi!
remélem megtudunk egyezni!
Több mint valószínű a kipuff oldalon megolvadt a dugód. Természetesen többszöt ne indítsd be... ha mákod van megúszod olcsón azaz nem kell hengert venni. Dugó, gyürü az gondolom egyértelmű és emelett mondj el pár imát, h valóban nem ment még szét a tűgörgő a dugócsapszegnél
hoj! Nekem van olyan problémám hogy h beinditom a mocit megyek pár kört és leszopja az aksimat, lerakom kicsit és mikor megyek vele ujra akor megint jo. mi van vele?
Hali!Valakinek eladó trafója meg jó állapotú lendkereke van 125-ös Futurához?Persze nem aranyárban!
okkés hoolnap regel postázom:D és menyibe adjam ezt neked?:D:P
Be sem indítsd mert csak több kárt teszel!
Vedd le a hengert és nézzél szét mi lehet a baj.
A dugó van megkenődve vagy gyűrűtörés vagy ha az alsó vagy a felső tűgörgő elszáll az is szokott ilyet csinálni mikor mennek elfele a tűgörgők keresztbe.
Helosztok elado Aprilia AF1 karbim! Delorto 28/as.1000ft az ara! Csak uszo nincsen benne meg fofuvoka.Ha kell valakinek szoljon!
hali, légyszi segitsen vki!
megszorult a motorom, de ha várok vele pár percet akkor tolásra megint beindul, megyek vele párszáz métert, megint megszorul, és igy tovább és igy tovább..
a hőfokmérő max. 80-ig ment fel, de volt olyan h a "normál" hőfokon is megszorul..
mi lehet a probléma?
vagy létszi mondjatok vmit miket nézzek meg ami a hiba forrása lehet!
köszi, üdv!
Sziasztok!

Segítséget kérnék, hogy mekkora aRotax 127 lendkrék menete, ugyanis lehúzót szeretnék venni. Illetve ha tud valaki beszerzési forrást is mondani, azt nagyon megköszönöm. Keresnék továbbá Budapesten, vagy környékén a fenti típushoz dugószettet, illetve hajtókar javító készletet, vagy főtengelyt. Előre is köszönöm a segítséget.
Hello. Bocsi mégis kellene a vizpumpa. Az se baj ha csak a lapátvan meg de jobb lenne tengellyel. Küddök róla képet meg itt van h mekkora : Hossz: 7,7cm Átmérő: 1cm. NAGYON FONTOS LENNE léccives küld el nekem utnán vétel el. cím Zalaegerszeg Nagycsarit utca 61. 8900 Tel:.0630/5372217 Előre is köszönöm
oké, köszi a segítséget.
hello! érdekelne hogy sintesi hátso felnije van e valakinek eladóóó vagy cserélné e egy 5csillagu felnire?
Háát márkát nem tudok írni.
De két lehetőséged van! Vagy veszel motorba való 10W-40-es olajat, pl Valvoline Durablend, ELF Motor 4 Hp ECO, Castrol Actevo (ezek olyan 2 e Ft körül vannak normális helyen, nem normálison 2500-3000) vagy autóba való olajat, de ha autóba valót veszel, akkor tényleg a leg alapabbat, úgymond leg ócskábbat, amibe nincs sok adalék, egyszerű ezeket felismerni, olcsók :D 2000 Ft alatt, jellemzően normális helyeken 1500 a plafon. Biztos receptet nem tudok adni.
Hogy miért kell ez? Egyszerű! Az adalékok sokszor annyira jó kenőképességet biztosítanak, hogy az olajos kuplung se tapad össze. Ezért a motorba más olajokat adnak, Jaso MA minősítéssel. De még így is sok nagymotor full szintetikus olajjal csúsztatja a kuplungot. Autó esetében ugye ilyen gond nincs, ezért csak a legalapabb olaj jó nekünk (az meg elég, mert a váltónak nem baj, ha viszkózus), amibe nincsenek ilyen fullos adalékok.
2000-2500 attól függ, hol veszed. Itt pl érdemes megnézni: www.nagyvas.hu
Nem érdekes valakit egy alaplap elég olcsó pénzért?Van még hőgombám is esetleg,vagy powermágnes.
Hát én személy szerint Repsol 10w40 tettem bele.
Szia!

Ma nem volt nyitva a bolt ahol olajat akartam venni. Szerencse is ,mert nem tudom milyen lenne jó bele. Segítenél, hogy melyik jó bele . Márka szerint , mert azt irtad hogy 10W-40-es az jó bele, de nem tom milyen márkájú a legjobb.. Vagy az mind1?

Üdv
kb 3e pnzbe forog nost vagyis aniy volt régebben mikor én vettem belee...:D