Az olajfolyás oka megvan, a hiba ott volt, hogy megfeszítették a villát és emiatt megszorult és tudott szökni az olaj. A hiba oka már megoldva, csak nem voltam képben az olaj feltöltéssel :) Köszönöm!
Ha csak olaj kell bele, nem kell kiszedni! Érdemes a felső villakiflibe rögzítő csavart meglazítani, a kupakot felül lecsavarni, meg még kiszedni a két félgyűrűt, és az alátétet alóla, és simán be elhet tölteni. Persze egyszerre csak egyet, különben összeesik az eleje.
De onnan olaj normál esetben nem fogy, szóval hacsak nem keveset tettek bele, akkor előbb meg kell szüntetni a folyás okát...
Hülye kérdés : AF1 első telót fel kéne töltenem olajjal, mert puha. Kb mennyi olajnak kell lennie egy telóban, illetve hol tölthető? Ha jól sejtem teló kiszed és a tetején van a nyílás... esetleg vki illusztrálhatná egy képpel :D
Dobócsillagnak kivállóak, másra nem!
Különbenis látszik, hogy a hátsó nem egyidős az elsővel. Ennél sokkal jobb kerekeket vettem le én anno 40 e km-nél a motorról.
És jó lenne, ha végre mindenkiben tudatosulna, hogy a lánc a kerekekkel együtt cserélendő, és használtat hiba feltenni...
Megvan még a lánc is amivel fennvoltak a motoron... de az már megnyúlt és csörög...de feszítéssel még az idei évet kihúzza.
Azt is odaadom egy ezresért!
De onnan olaj normál esetben nem fogy, szóval hacsak nem keveset tettek bele, akkor előbb meg kell szüntetni a folyás okát...
Különbenis látszik, hogy a hátsó nem egyidős az elsővel. Ennél sokkal jobb kerekeket vettem le én anno 40 e km-nél a motorról.
És jó lenne, ha végre mindenkiben tudatosulna, hogy a lánc a kerekekkel együtt cserélendő, és használtat hiba feltenni...
Azt is odaadom egy ezresért!
Komplett láncszett 3 ropiért
A képek a lánckerekekről:
Poroszlón láttam egy fehér af1 futurát a gazdája intet is valaki magára ismer?
70/389 6486
Nekem is lenne egy eladó AF-1 Futurám!
Eredeti Talmácsi dedikálással a tankon!Kár hogy messze laksz!
http://www.hasznaltauto.hu/3126113_aprilia_af1
_1992