Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom hogy nem egyidős az elsővel, de így vettem sajnos a motort most lett kompletten cserélve új szettre. Gondoltam valakinek jól jöhet.
Az olajfolyás oka megvan, a hiba ott volt, hogy megfeszítették a villát és emiatt megszorult és tudott szökni az olaj. A hiba oka már megoldva, csak nem voltam képben az olaj feltöltéssel :) Köszönöm!
Ha csak olaj kell bele, nem kell kiszedni! Érdemes a felső villakiflibe rögzítő csavart meglazítani, a kupakot felül lecsavarni, meg még kiszedni a két félgyűrűt, és az alátétet alóla, és simán be elhet tölteni. Persze egyszerre csak egyet, különben összeesik az eleje.

De onnan olaj normál esetben nem fogy, szóval hacsak nem keveset tettek bele, akkor előbb meg kell szüntetni a folyás okát...
Hülye kérdés : AF1 első telót fel kéne töltenem olajjal, mert puha. Kb mennyi olajnak kell lennie egy telóban, illetve hol tölthető? Ha jól sejtem teló kiszed és a tetején van a nyílás... esetleg vki illusztrálhatná egy képpel :D
Dobócsillagnak kivállóak, másra nem!
Különbenis látszik, hogy a hátsó nem egyidős az elsővel. Ennél sokkal jobb kerekeket vettem le én anno 40 e km-nél a motorról.

És jó lenne, ha végre mindenkiben tudatosulna, hogy a lánc a kerekekkel együtt cserélendő, és használtat hiba feltenni...
Megvan még a lánc is amivel fennvoltak a motoron... de az már megnyúlt és csörög...de feszítéssel még az idei évet kihúzza.
Azt is odaadom egy ezresért!

Komplett láncszett 3 ropiért
Sziasztok!Kéne nekem 125-ös AF1 váz aminek papírja van!Tud valaki ilyet?
Szia!

A képek a lánckerekekről:
Boci aF1!dajdika@citromail.hu lökj egy árat!Aprillia red roseba kellene rotax123 blok van benne 160hengerrel.Sziasztok jó motorozást nektek.Üdv István
Sziasztok!
Poroszlón láttam egy fehér af1 futurát a gazdája intet is valaki magára ismer?
Ha alkatrész kell vagy akármi más problémátok van hivjatok
70/389 6486
hello engem érdekelne külgy róluk képeket.
hello nekem az kellene ami a hengerfej fölött van a vízfedél vagy mi a neve.
felvettelek msnre! Ha gondolod visszajelölhetsz
vegyel fel skype-ra ezen a neven keress csong_s53
na es hova valosi vagy mert en beretyoujfalu kornyekerol
ha érdekel nekem van power elektronikám lepróbált tökéletesen müködö, 7eft-ért
szeva.hát nemhiszem hogy elmegyek 300km-re motort venni,de ki tudja még milex,majd meglátjuk =)
üdv. hát olyan 250 körülre gondoltam,ha esetleg majd odaadod ottkörül szólj
Szia!
Nekem is lenne egy eladó AF-1 Futurám!
Eredeti Talmácsi dedikálással a tankon!Kár hogy messze laksz!

http://www.hasznaltauto.hu/3126113_aprilia_af1
_1992
Szia nekem van egy!290-es irányáron de van hozzá pár pót cuccom is ha érdekel msn-en megbeszélhetjük!
az enyemen 7800-at ir akad-e valakinek elado mert az enyem cserere szorul
Üdv! Valakinek AF1 eladó? Rendszámos érdekelne,reális áron
Szia nekem van egy,ha érdekel vegyél fel msn-en vagy irj egy emailt!
Sziasztok!rotax123 gyujtásalaplap milyen árba lenne?A piros vezetékben nincs áram gondolom tekercs szart be?