Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy minden fórumozónak!Abba érdeklődnék hogy 125-ös tuaregbe ugyanaz a henger meg hajtókar van mint a futuraba?A blokkok évjárata egyformán 91-es!szóval lehet cserélni a kettöt vagy nem?
Sziasztok!

Új vagyok a fórumon így bocs ha olyat kérdezek amit 100 szor elmondtatok, de olyan sok hozzászólás van, hogy inkább kérdeznék.

1. Hozzájutottam egy Af1 apriliához, tudomásom szerint 89-es kockalámpás, egybe üléses, aminek sajnos kéne egy kis felújítás blokk ügyileg. Egyenlőre honnan tudom megálapítani, hogy melyik rotax blokk van benne? (Önindítós, 4 tőcsavaros, powerszelep, a henger oldalán RAWE felirat.)

2. Merre találok hengerszettet, illetve főtengelyt bele? Esetleg Online.

Előre is köszönöm a segítséget.
Szerintem az egy kicsit drága lenne most nekem... 10-15 körül szánok rá..
Ha jó a használt (20! km van benne, csak összetört a motor) akk tudok Neked adni D.I.D. x-gyűrűset, arany színűt.......
Láncba legjobban az O gyűrűs CZ-vel jársz, 520-as kell a 125-ösre, olyan 15 e Ft. Ezen az áron más gyűrűs láncot nem kapsz, vagy olyat, amit nem érdemes megvenni. Gyűrű nélküli meg hamar elkopik. Ez erős, jópár tízezer km-re jó lesz az Af1-esen, ha karbantartod. Hja, lánckereket is cserélni kell!

Féktárcsa. Háát jó poén :D Én is jártam így, vagy 3× :D Először a Troják Zoltán szánt meg eggyel, aztán a Geri egy törött tárcsával, csak kis kavarodás volt, és RS-ét kaptam, az nem szétszedhető, de ha kiszedi az ember a tárcsa közepét, betehető így is.

Szerintem legjobban jársz, ha esztergályossal csináltatsz. Nem nagyon adnaka bontósok, ráadásul nem minden tárcsa olyan szétszerhető!
Metálfekete tank az nyerő? :D
Szia.
Nem gond Nos,én bemegyek a motoros boltba,és megmondom,mi kéne.(ha olyan az alkatrész,amit nem érdemes beszerezni használtan,vagy nem éri meg stb.) De ha akarsz egy jó helyet,akkor pinkmotors.hu ,a legtöbben onnan rendelnek.Persze,attól függ,hogy mi kell neked.
Itt a fórumon is nagyon sok jó cuccot be lehet szerezni,de ahhoz türelem kell. Ha nem vagy lusta,olvass vissza pár oldalt,és próbálkozz még.Holnap úgyis feljönnek a többiek,hátha szerencséd lesz.
Na csáóó
A low b az a helyzetjelző meg a tompított a high b pedig a reflektor.
Szia!

Bocs, hogy így közbevágok. Te honnan szoktad rendelni az alkatrészeket az AF1-edhez? Honlap vagy valamit tudsz adni?

Előre is kösz!
Ööööö... Izé... Holnap rendelek lánckerekeket meg tömítésszettet.Meg még találgatom a színét...De ha el tudnád úgy küldeni,mint a tankot,akkor az jó lenne. Érted,így,hogy elkezdem csinálni a motort,nem kell olyan gyorsan a cucc.
Sziasztok!

Ma délelött én is hozzájutottem egy Aprilia AF1 sintesi 50 hez. Az lenne az egyik problémám , hogy üresbe kipörög 9-10 ezer ig csak amikor megyek vele 5-6 ezernél elfogy a tudomány és nem húz sehova se, ledadog.... Van rajta egy 70 ccm es polini henger de a karbit nem néztem nem lehet hogy kicsi a hengerhez ? vagy nem tudom .... És mit jelenthet a visszajelzők között a LOW B és a HIGH B? Mind a 2 világít de nem egyszínűek. Ha valakinek van km-spirálja olcsón akkor az szoljon!
Csáá! Nem jött az ember a vázért!- Találd ki, hogyan tovább!
Köszönöm szépen de már van.
nekem van lapátom de tnegelyt nemtuom hogy néz ki leeht van xd! képet nyomjak?
Csumi

Valaki nem tudja véletlen hogy honnan tudnék venni 80 ccm-es polini hengerszettet?

előre is köszz..
Csáá.Na,mi lesz a lábtartóval? Hazafelé 30 percet vártam egy baleset miatt..
Szia! Van zsír gyújtáskapcsoló amin jó a kormányzár gyári kulcsos de 6 ezerért tudom adni, mert adom hozzá a tankbeöntőt is mivel ua. a kulcs nyitja!
Redracingnál van egy szett 12e forint az ára:D
LOL Te kis.. XD Értem én.Na jó,akkor keresgélek még,hátha van valakinek egy plexije
igazából még csak most szerzek hozzá plexit csak kivi voltam hogy kell e másbak is, mert akjkor nem csak magamnak csinálok
Hello Rotax 123-mas hoz kelle sürgősen vízpumpa(tengely, lapát) Tel:.0630/537-2217
Hali
Nah szétkaptuk a hengert és a gyűrűk bevoltak égve kicsit,az alsó meg elvolt törve és a dugó kotyogott a hengerbe. Szoval akor nagyon valószínű h ez volt a baja. Meglesz akor most furva és uj dugót meg gyűrűt kap. Lehet a membárnokat is kicserélem most legyenek akor már azok is ujak.
Valamelyik nap elviszük megcsinálni a hengert aztán jövhéten valamikor öszerakjuk. Remélem mostmár igy jó fog lenni.
Sziasztok!
Rég jártam erre, ugyanis minden rendben volt a géppel :)
Most viszont alkatrészre lenne szükségem , gondoltam valaki tud segíteni. Az első féktárcsát tartó "hengerkék" közül egyet elhagytam. Elfáradt a zéger és kipottyant. Most a többi zégert kicseréltem megelőzve, hogy a többi is így járjon. Viszont az az egy az hiányzik. Ha van valakinek a kacatosba, az szóljon. Előre is köszi!
És még egy kérdés az okosokhoz: Milyen láncot vegyek a gépre? ( sima, erősített, O, X...) A fene se igazodik el a kinálatban.
Naaaa,mi lesz azzal a plexivel?