Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Trakee!Lenne nekem egy olyan problémám a fékkel ,hogy a hátsó fékről lenne szó,került bele új karmantyú és "o" gyűrű is,de olyat produkált amikor összeraktam működött szépen de egy idő után elkezdett beragadni a fékem,lenyomtam a pedált és bent maradt a munkahenger,nagyon nagyon szorul az a része amire a karmantyút teszem,jelenleg már ki sem tudom légteleníteni,ilyenkor mi lehet a probléma?Meg a fémfékcsővőn alig tudom átfújni a levegőt ez így egészséges?
Az nagyon jó lenne! Nekem kéne,ha jó is.
Háát nem aggódom. A történet kb 3 éves, az Aprilia nálam már csak emlék. Motorozni nem használom. Műszakija lejárt, biztosítása nincs.
Az ok pedig egy a rázkódástól belül eltört biztosíték volt, amelyet nem találtam. Szemre nem volt szakadt, állásába nem produkált a ahibát. A csere megoldotta. Vagy 10 Ft-omba került :D
ujj karbivolt..robogokarbi motorforce 17,5phbn
papíros af-1 váza van valakinek eladó?
ne aggódj!
én is ilyen problémával küszködök már kb 1 hónapja...
mindig ki jön valami újdolog nemtom hányszor néztám már végig a kábelezést.. bár nekem megy az önindító, power meg világítás
így a mellékbiztosíték megy ki de ha berakom kb olyan 3percet bír ki.... ha nagyobbatrakok bele akkormeg füstöl
pedig mindenhol átnéztme biztos valami kis gyökérség elkerülte a figyelmemet...
egy a lényeg fela fejjel!
jha és Sport Pro-n van ez a hiba
nemlehet hogy esetleg magasabb fordulaton túltöltés van, és amikor viszaengeded, leesik a fordulat megjavul?
af1 Futurára kell valakinek plexi nagyon olcsón?
És vissza se jön? Vagy hol van elektromosság, hol nincs? Nekem egyszer csinált ilyet, a főbiztosíték votl a ludas. De ugye bármi lehet az akku pozitív, vagy negatív pontjától kiindulva, valószínűleg valami kontakthiba. Vagy a gyújtáskapcsoló hibája.

Ezt persze kikeresni egy multiméterrel könnyű, ha folyamatosan produkálja a hibát! Én szemvedtem vele, mert hol volt áram, hol nem. Jellemzően mikor néztem, mindíg volt :D
küldj egy mailt nekem azzal, hogy AF1-hez kellene, és küldök!: szakacsmarcell@yahoo.de
színes kapcsolási rajzot tudok,(én színeztem! Szóval megbecsülni :) ) magyarázattal.
kimaradt: AF1 125, 1989, Rotax 123!
Hali!
Ha valaki tudna egy kapcsolási rajzot küldeni vagy belinkelni azt megköszönném!
Helosztok! Írtam pár napja, hogy az elektronikával bajlódok. Nos, összeraktam, világít minden, van vízhőfokmérő órám is. De magasabb fordulaton a világítás elkezd villogni, meg a vízhőfok mutatója is egyszer mér egyszer nem. Abba a pillanatba, ahogy behuzom a kuplungot, és elengedem a gázt ujra jó minden. Valakinek esetleg van ötlete hogy mitől lehet ez?
Helo! Szerintem tul nagy karbi van rajt! Próbáld meg egy kisebbel pl 16-ossal, vagy a körül! 21-est 70-es 80-as hengerekre raknak!
olajfoltmentes.na így jobb te kis oktondi!aki nem fogyatékos az érti!
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy az AF1-em ilyeneket csinál hogy egyszerre csak elmegy róla minden elektronikus dolog. Se önindító se világítás semmi, egyedül a fordulatszámmérő mér, viszont tolásra indul a motor és a power is nyit.
Valamilyen zárlat lehet?
Ha valami ilyesmi gond lenne hol kezdjem megnézni h hol lehet a zárlat?
Köszi, Üdv!
Tényleg..?
a lényeg,hogy kéne egy plexi,a kipuffot meg valahogy megcsinálom
helló mindenkinek!

egy kis segítség kellene!
van egy af1 50es gépem rv-s blokkla 21-es Delorto van rajta 100as fúvókával.
az a gondom a géppel, hogy kis fordulaton lusta de ha eléri a 8000-et ott megindul mint állat.

én arra gondoltam hogy nagy lehet neki a fúvóka, viszont nemtudom hol lehetne kapni kisebbet?

válaszokat előre is köszönöm!
üdv: Zoli
okés kösszi a segitséget akkor elmegyek egy bontóba
:D hátha nagyon olcson meguszom:D meg megnézzem a meghajtót
Ha megvan a spirál háza, akkor vedd le, sétálj el vele egy ilyen robogós/simsonos mindenes kismotorboltba, és keress bele valami robesz spirált, aminek a hossza-átmérője megegyezik. Így 1500-2000 Ft-ból megúszhatod a mutatványt! És gyorsan. Egyébként állítólag 4 féle spirál van az AF1 hez, így nem is egyszerű találni.
Hja, előtte nézd meg, a meghajtó csiga működik-e, mivel általában az halott, akkor meg felesleges a spirál!
Sziasztok tegnap sikerült elcserélnem Yamaha DT80 egy Aprilia sinesti 125re nagyon örülök neki mert már vágytam egy 125 ös speed motorra martonvásáron cseréltem lefelé a DTvel 50 perc volt az út peströl haza felé pestre 25perc volt! És lenne egy kérdésem itt nincs valakinek eladó km/h órába spirálja olcsoért? teszek képet mit cseréltem mire a DT cseréltem Af1 sinestire125
3120 forint egy gyári új acerbis kipufogó dob. Egy plexit meg 2620ft.
Mellesleg meg nem tudom,te mennyire gondolnál,ha lenne plexid
350 még talán belefér.LOL Nem 300-ért,de minek vegyek mégegy kipufogót,ha a régit csak szegecselem?És.. nem tudom,egy új dob mennyi.
gondolom azis 300 forintért kellett volna