valaki tudna 1 par tippet adni h megis mi lehet a gond h mindig lemerul az aksi a regivel is ezt muvelte lemeritette es nem toltott vissza raktam ra ujjat evel is ugyanez a hejzet akunelkul begyujtottam es megneztem egy egovel es jon aram az aksihoz szoval szerintem tolt de akkor mi a baj?
segítsetek!
most vettem egy km óra spirált de nem tom használni mert a keréknél ahol van a meghajtó mechanika ott nincs mire rátekernem a spirál végét, mert a mechanikán csak egy lyuk egtelenkedik ha meg belenézek a lyukba akor ott meg csak egy spirális fogaskerék magányoskodik szóval ha valakinek van ilyen meghajtója esetleg eladó sorban akkor az segítsen !
sziasztok.ismét segitség kellene.keresnék olyan képeket a neten vagy ha van van valakinek ahol látszik a tank alatti rész a kábel köteg,bovdenek hogy hol helyezkednek el a kiegyenlitő tartály,stb,,,, mert az enyém nagyon zavaros. aki tud segitsen.
Dadogás az nekem is volt már gyújtókábel gyertyapipa gyertya miatt.
Szerintem valami ilyesmi probléma lehet de hogy 5.ből 6.ba megy le a fordulat nekem akkor volt ilyen mikor megvettem a motort nem volt valami nagy kompresszió és mikor szembesszéllel mentem 2személyel nekem is ez volt felraktam 6.ba 9-10ezernél és a fordulat meg úgy ment lefele mintha leállítottam volna a motort
full generál után néztem is egyet mikor 6.ba beleforgott a 11be
előre is köszi a helpet
ja egyébként AF1 re kellene 91es trapézlámpás(futura)