Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 125-ösé alapvetően nem tud szétesni, csak az egyes fokozat, a többit zeeger fogja. Egyébként látatlanba szerintem senki nem tud segíteni. Ahhoz látni kéne, akkor talán. De úgy is kemény!
az első alátét:29,5x17x2.második:29,5x17x1.harmadik:35x25x2.e
zek a alátét méretei.
Van valakinek ötlete, hogy a csörgő, lógó és akadó bendixxel mit kezdjek?!
mérd le a belső külső átmérőit és a vastagságát talán úgy egyszerűbb lesz segíteni
Sziasztok!

Akinek van eladó Aprilia Af1-es motorja 50cm3 Pécsen indexxel ellátva az irjon az alábbi email cimre

Elöre is köszönöm, majki1111
KÖSZI DE EZ MEG VAN MÁR.ebböl sajnos nem tudom kideriteni melyik alátét hova megy.
segitséget kérnék.mikor szétszedtem a blokkot szétesett a váltom. most sikerült összerakni "remélemjól" csak van van egy kiss baj kimaradt kettő nagy alátét belőle és fogalmam nincsen hova mehet.apriliamánia oldalán lestem az összerakást de ezt sajnos nem látom, hogy hova mehetnek az alátétek.akinek van olyan képe vagy esetleg rajza amiben jol látszanak az alátétek méretszerüen.az enyémek vastagok és nagyok.
nekem kéne egy baloldali lábtartó . Olyan , mint ami a képen van ...
Van valakinek eladó?
hali
Van vkinek elfekvőbe egy Af1 Futurára való jó állapotú Rotax 123-as hengerszettje? leginkább Budapesten! kpre elvinném!
Szia az én motorom eladó!
HA érdekel itt az emil címem: striker87@citromail.hu
képeket az adatlapomon találsz
van egy aprilia af1 50 műszerfalam! csak a fordulatszámmérő hiányzik! ha érdekel valakit írjon vagy vegyen fel msnre! megegyezünk:P
Sziasztok!

Ma unalmamban csináltam egy kis extrát a mocira. Egy akku feszültség őrt. Egy kis aranyos kapcsolás, a lényege hogy 1db kétszínű leddel 4 különböző visszajelzést produkál az aksi és a motor elektromos rendszeréről.

Álló helyzetben:
1. PIROS (aksi gyenge vagy hibás)
2. NARANCS (aksi OK, moci indítható)

Menet közben:
1. PIROS (Nincs töltés)
2. NARANCS (kevés töltés, vagy túlterhelés)
3. ZÖLD ( minden OK)
4. SÖTÉT nem világít (túltöltés hibás fesz szabályzó)

PIROS (11,5V alatt)
NARANCS(11.5V-13,5V)
ZÖLD(13.5V-15.5V)
FEHETE
nem világít (15.5V fölött)
Pici kapcsolás a led pedig bárhová beépíthető a műszerfelba. Kis hülyeség de jól jöhet pl egy hibás feszszabályzónál legalább észreveszed és az aksi nem megy tönkre.

Ha érdekel valakit szívesen vállalok elkészítést.
Hello!
125-ös AF1-et szeretnék venni, netán akinek van vagy tud eladót az írjon!
Vagy 125-ös ETZ cserébe, + ráfizetés, mert több kp-m csak 1-2 héten belül lenne..
Köszi, Üdv!
Debrecenben tanyázom TEL..06308 202-303 Holnap küldök képet!
almasi110@freemail.hu
Nah akkor tudnál adni egy telefonszámot, mert az egyik haveromnak kellene, és megadom neki a számodat. Lenne egy kép rólla? Helyileg merre vagy? Köszi
30000 ft
Mi lenne az ára?
Szia! Nekem van vázam,forgalmim.számoskarter,rendszám
Srácok. Engem érdekelne egy rendszámos af1 váz. Köszi.
tudsz dobni egy mail címet ahol tudunk erről beszélni ?
Nem tudok képet küldeni mert egyben van a blokk. Még nincs leszedve.
lehet kérdeztem már, de a hengered nikasilos vagy vasperselyes?
képet tudsz küldeni róla?
40.000Ft