Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a karbi nem kell, az van,azonkívül a többi igen, plus a csapszeg a dugóhoz így mennyi?
Henger, dugó, gyűrű, power komletten, membrán szívócsonk, 28-as karbi. ha ez mind kell akkor 50.000Ft. Vagy írd le hogy neked mi kell és akkor megmondom az árát.
mostmár igen, mennyiért válnál meg ha megválnál a komplett hengerszettedtől?
Akkor téged csak kp-ra érdekel?
már elvitték sorry:S
köszi a segitséget.
http://www.apriliamania.fw.hu/
Itt találsz robbantott rajzot a rotax 123 menübe.
Szerintem cserébe jó lenne a 160-as polinira. Mit szólsz hozzá?
Vagy is a hernyócsavarra amit rá kell kontrázni egy anyával ha be van állítva
srácok.van valakinek robbantott rajza a fogaskerekekről hogyan jönnek egymás után.
Szia nem volt papíros.
A hernyócsavarra gondoltam amit rá kell kontrázni egy csavarral betekertem teljesen és akkor is fogott egy kicsit a kuplnug.
De már sikerült megcsinálnom
Üdv! 1 Hete vettem 1 Aprilia AF1 50ccm-es motort és van még mit javítani rajta szóval érdekelne Gázbowden illetve Feszültség szabályozó hozzá akinek van írjon!
Tolna megye, Paks. Most rendelek egyet Hétfőn, ha kell akkor írj. Van más motorokhoz, más méretekben is!
SOS

Valakinek van eladó gyári nikasilos af1 rotax 123as hengerszettje?
125 ccmes? újszerű,működőképes jó állapotú érdekel!
Hol laksz?
Tövig? Az anya lecsavarodott, úgy érted? Egyébként a golyókat nem ejtetted ki mögüle?
mennyiért válsz meg a henger szettedtől?
és ha nincsen légkulcsom,akkor valami mással.mivel lehet lefogni vagy hol?
Leginkább légkulccsal.
Árfolyamtól függ, de kb 13-14e forint mire elér hozzád. Nem szeretem a postázós megoldást, ingább személyes átvétel.
sziaztok.valaki segitsen nekem hogyan kell leszedni a kuplungtárcsákat ugy hogy már szétszedtem a blokkot, mert nem tudom lefogni semmivel.és persze nem volt szerencsém abba sem hogy a váltokar végén lévő rugo is kipattant ezért kell szétszednem.
Sikerült megcsinálni kösz a segítséget
Hello! Mennyi a szett ára? Postai utánvéttel működik?
Ez a motor papíros volt valamikor?