Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kívülről cserélhető, nem gond! Azomban érdemes megrángatni a tengelyt, nem lóg-e a csapágy, mert az a szimmering ritkán megy ennyire tönre. Ha viszont lóga tengely, akkor muszáj szétburítani!

Amúgy szimmeringet kivenni úgy érdemes, hogy fogsz egy ilyen sárga facsavart, olyan jó hegyeset, egy kalapácsot, finoman átütöd a hegyét a szimmeringházon, aztán kis csvarhúzóval becsavarod olyan 3-4 mm mélyre, és egy fogóval szimmeringestül kihúzod! Így semmi nem sérül, és könnyen kijön.
Helosztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. A blokkomból eléggé folyik az olaj a lánckeréknél meg a váltónál. (a tengelynél ami bemegy a blokkba) Leszedtem az oldaldeknit és láttam hogy kívülről vannak a szimeringek. És azt szeretném megkérdezni hogy csak kívülről vannak vagy belülre is raktak? Mert nem szeretném széthúzni a blokkot ha nem muszáj. Minarelli rv6-os (fekete blokkos) motorról van szó. Segítséget előre is köszönöm!
Az az eredeti ami neked van csak az olajpumpához vezető bovden hiányzik.
1 tipp: Én a helyi kerékpár boltban vettem univerzális tetszés szerint vágható bovdent bovdenházat és végeteket. Nagyon jó szilikonos bovenház,valami kő kemény 400Ft-ot fizettem. Hazahoztam levágtam méretre, összeraktam és ennyi.
köszi holnap várom a válaszodat.
Szia! Holnap megmérem neked centivel, s csinálok róla szebb képet, az , alosztó az a szürke müanyag az mindegy milyen van rajta a gáz holtjátékát és az olajszivatyút be lehet állítani.
Sziasztok. Ha valakit érdekel igy egyben ahogy látható a képeken is az aprilia af1. 125/50-esként volt használva. Minden úgyahogy a képen is van, helyhiány miatt sürgősen eladó. jó állapotú első-hátsó gumival,nagyon jó hátsó fékrendszerrel, elől is vastag féktárcsával, gyujtáskapcsoló kulccsal,markolatok,első-hátsó lámpa. első forditott teló,lábtartók....stb tehát minden ugyahogy a képen is van! ára:25eft csak egyben eladó
szia zoli.nekem valami más van benne, nem tudom mi ez szerinted ez eredeti.itt a kép rola.
Sikerült rendesen lelégteleníteni a féket, köszi a segítséget.
agip speed 2t 2200Ft
agip racing 2t 2800ft

tel:06306294424
msn:bencenokia@hotmail.com
e
mail:bencex15@freemail.hu
Kattints az rgvzoli.-ra! köszi!
Merre találak meg téged vagy valami tel számot amin eltudlak érni!
Szia! Itt van, találtam bovdent, csak a 32]képek nagyon szarok lettek
Szia! Az APRILIA AF 1 125 VÁZ forgalmival eladó Az ára 20000!
Tegyél bele valami jobb minőségű fékolajat...nekem is ez volt a baja...na meg persze a karmantyú is szar volt de azt legyártattam és már fasza is...
SZIASZTOK! FONTOS!

A főfékhengerem melegben szorul picit(nem löki vissza teljesen a fékkart) de ettöl még fékezni lehet vele de szeretném cserélni. Megnéztük és javíthatatlan...elözö af1-gyel is ez volt. Hidegebb időben 18-20 fok nincs napsütés akkor jó! De ha felmelegszik az idő és még féktávozgatok is akkor bedagad és nem nyomódik ki teljesen a kar!

Valakinek valami ötlete nincs ennek a hibának az orvoslására?

ESETLEG HA VALAKINEK VAN ELADÓ KOMPLETT FŐFÉKHENGER AMI JÓL MŰKÖDIK OLAJTARTÁJJAL EGYÜTT CAKK-PAKK AZ JELEZZEN!
esetleg nem tud valaki olajpumpa bovdent ami elado?
álapot mind egy csak legyen papirja! váz menyire sérült?MEnyért adnád?
csak jó állapotú érdekel?
Hali!Valaki nem tud rendszámos vázat ?
Pontosan így van. Nincs mit
ha jol értelek akkor a gázkarbol jön egy bovden ami késöbb ketté ágazik az egyik megy a karburátorhoz a másik pedig az olajpumpához, ha jol értelek.bocsi még meg se köszöntem.
A gázmarkolatból jön egy bovden, amit te húzgálsz. Az belemegy egy műanyag "csigába". A csigából viszont kettőnek kell kijönni. Egyik meg a karburátorba, a másik pedig az olajpumpába(ez amit te keresel).
Vigyázz ezzel az olajpumpával nehogy a sok állás után ne legyen jó mert talán az az olaj keni amit továbbít.
A gázkar állítja azon a bowdenen keresztül!
sziasztok.segitséget szeretnék kérni,abban,hogy az olajpumpa össze van kötve egy bovdennel valamihez és nem tudom hogy hova megy.én igy vettem a motort az iilető aztmondta hogy kivan kötve most megszeretném csinálni.aki tud segitsen esetleg képpel az jó lenne.előre is kösz.
Úgy lesz a tuti ahogy írtam!