Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

srácok a 160as polini membránháza meg a gyári 125ös membrán az ugyan akkora szóval a 160 as polinié bele meg y agyári hengerbe?
itt a mail címem: nagyiee@citromail.hu
de légyszi írd oda a fórumozó neved is mert olyan sokan érdeklődnek:D hogy be tudjalak azonosítani
a részleteket mailbe
Sziasztok!
Megvan a probléma a kuplung nem emel ki rendesen.
fent már teljesen ki volt tekerve és nem tok rajta állítani a blokkon belül a kuplungnál van + állítási lehetőség?
szia engem érdekel a 160-as polini
Van egy eladó rotax 123-as blokkom kompletten 28-as karbival, hengerrel, dugóval, nincs széthúzva egyben eladó. ha érdekel valakit írjon. almasi110@freemail.hu Ja és aprilia af1 Sport Pro idomok ugyanitt
Sziasztok. Szeretnék vásárolni 160-as pollini hengerszettet és nem toom hogy hol kaphatok ilyet. SEGÍTSETEK KÉRLEk!
Van esetleg valakinek af1 125-höz spirálja eladó?
A kinézettel nincs is baj. Nemrég lett lefestve, és a vázra is tervezek egy új festést a közeljövőben. 2 napja volt szimering csere. Amiket felsoroltam azok apró bosszantó dolgok, a 2 legfőbb probléma az a főtengelycsapágy meg a kuplung.
Hetei Palit ismered véletlenül!
Hát én nem tudom amit láttam róla képet azokon elég jók a motorjába nem látok bele sajnos...az árral nincsen gond...hanem hozzám mérve sok a kocsira már elég sokat költöttem és motorra most ennyit nem szánok!Van kinézve egy motor de ahhoz még el kéne adnom pár dolgot itthonról!Még van egy rakás autó alkatrészem bontva meg egy Yamaha rd 80 asba belekezdtem szétszedni de már nem újítom fel el kéne adni!Meg simson alkatrészek meg van egy pár új fűnyíróm!Ha eladnám őket legalább lenne pénzem akkor lehetne ilyenekről szó!
Nem hiszem hogy eladom mert ha annyiért adnám el amennyit valójában ér nagyon sokat buknék. De 130-ér elviheti aki akarja, de annyit úgyse ér... Egyébként megvan hozzá minden idom és a műszerfal is. Kivéve a fordulatszámspirál, meg az egyik tükörfelfogató eltörött. Ha ki lenne cserélve a főtengelycsapágy meg a kuplung akkor nagyon faszán menne.
Hát tudod mikor elvittétek akkor jó volt én szerettem ezt a motort!
ÉS most milyet vettél?
Nincs arra a közelben valami sportmotor DE OLCSÓN lehet hibás is!
ok koszi mikor idom lessz kiprobalom
szevasz igen eladtam hala az egnek meg tudtam szabadulni tole ugyh ne koltsek meg ra mar nem mukodott semmi jol rajta a fekeken kivul mert azt meg kel hagyni h nagyon joo fekek voltak rajta miutan megvettem toled lassan jottek a bajai pl. a toltes be sem volt kotve aztan szimering a gyujtas felol aztan kb egy honap mulva meghalt a jelado aztan kiesett a zeger a dugobol kb 7000 fordulatnal es felszantotta a hengert raktam ra masikat dugoval gyuruvel csak 80asat nah aval oszt volt kompresszio de aval is csak 107km\h volt a vege a bejaratas utan meg beleraktam 3000-4000km-ert es mar megint kezdte kilehelni a lelket jah es a kuplungot el is felejtettem mondani h az annyira lotyogott h mikor rosszabb uton mentem vele nem mindig erte a kisfogaskereket ez a kuplung dolog meg a dugotores elott megvolt megmar utolyara lamella cserere is szorult de ezektol eltekintve sosem hagyott uton a zeger kiesesen kivul pedig nagy tavokat csinaltam meg vele szoval jo kis gep volt 1 honapig es vegul megis eladtam egy sult romannak 600euroert igaz h egyaltalan semmit sem ertett a motorokhoz meg menni sem tudott vele meg jo h aznap megtajkoltuk a szivotorkot mert csak menetkozben letort az is karbival egyutt tobol es esztergalt az egyik haver egy csobol masikat es menetet a vegere es belecsavartuk es ra a karbit
itt az emilem: nagyiee@citromail.hu
ott beszéljük meg
Tegnap sikeresen elolvasztottam egy Vertex dugót az AF1 125-el. Ha van valakinek elfekvőben egy +1-es dugattyúja, lehetőleg nem vertex az szóljon.
Hali!
Mit kérsz a cuccért?
Nincsen véletlenül valakinek garázsban meglapuló hibás netán hiányos de OLCSÓ AF1...50 vagy 125 teljesen mindegy az hogy szakadt teljesen mindegy de aránylag egyben legyen!
Eladtad a Futurát?
óóóó sajnálom a dolgot csúnya is lett az oldala...de ha nyáron újra lesz festve az csak jó...
Tavasz utcán nem tudom kihez jársz vagy csak az autósboltba de szoktalak látni...manapság a 205-el járkálok
Hát igen betakaróztam vagy 2 hónapja
Az a lényeg egy kátyúzott bukkanós szar megdobta a motor hátulját és elment a hátsó kerék mind ez kanyar előtt utána szita 1000el és csúszás utána sajnáltam is a gépet
De azóta minden rendbe csak a festés nincs még meg de nyáron az is meglesz
Merre laksz hogy mindig látsz engem?:D
Érdekelne csak kár nincs hozzá blokk
Hali
Ha netán eladnád akkor mennyit kérnél így érte?
Mit csináltál a motorral Sanko...elintézted az oldalát láttalak az utcában...
Összerakás óta belevertem már bő 2000km-t eddig semi nem volt leszámítva az utolsó 20km-t.
Most meg ha fordulaton tolom akkor elkezdi csinálni meg még utána vagy 1-2percig ha 4-5ezren megyek és helyreál.