Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!Előző problémám megoldódott a hűtővíz nem folyik el,az új hengerfej megoldotta a problémát!De a motor nem akar normálisan kipörögni!6-7 ezres fordulaton dadog és 9 ezernél többet nem is tud pörögni!A motorom motorikusan most lett felújítva!Gyertya is új!Én karburátorra gondolok!Lehet az új hengerfejhez újra hozzá kell hangolni a karbit?Az előző karbi le volt maratva...ez most teljesen gyári!
Szerintetek mi lehet a baj?Miket nézzek át a motoron elsősorban?
Minden véleményt,hozzászólást nagyon szépen köszönök!
köszi a válaszod, nekem a motoromon gyárilag 34-es karbi van... am azt szted mennyire macerás a hegerhez hangolni? a kipufon még gondolkozok, de sztem időval lesz rajta az is...nemrég néztem a főtengelyt nem lóg a szimeringek tökéletesek, nemrég kapott új dugót, akkor még a hajtókar tűgörgői is rendben voltak...
szerintem ha teszel bele 160as polinit akkor mindenféleképpen nézd át a hajtókar csapágyait, és a főtengely csapágyakat meg a szimeringeket is.aztán ajánlott még a 34es karbi meg a sportkipuff hogy jó legyen
Hellosztok!
Vki tudna nekem pár sort irni a 160-as polini-ról?! és h szerintetek generálozni kéne-e a blokkot ha felkerülne egy ilyen henger?(kb 10e km -t futot a gép generálozás óta és nem volt nagyon csapkodva)
hello!
ninsen valakinek elfekvőbe véletlenül egy 123-as rotaxhoz való hengere? ha pollini az sem baj!:D
illetve a rotax 127-123 nem kompatibilis egymással?
a gyújtásuk is különbözik?
sziasztok! Sürgős segítség kellene! Beállt alattam az af1 sintesim és neg vagyok halva motor nélkül! mit t1ek h pár napon belül mehessek vele? másik blokk v valami valakinek? henger-dugó gyűrű?
HIPER SÜRGŐS! 20 99 55 922
A segítségeteket szeretném kérni!Előző problémám megoldódott a hűtővíz nem folyik el,az új hengerfej megoldotta a problémát!De a motor nem akar normálisan kipörögni!6-7 ezres fordulaton dadog és 9 ezernél többet nem is tud pörögni!A motorom motorikusan most lett felújítva!Gyertya is új!Én karburátorra gondolok!Lehet az új hengerfejhez újra hozzá kell hangolni a karbit?Az előző karbi le volt maratva...ez most teljesen gyári!
Szerintetek mi lehet a baj?Miket nézzek át a motoron elsősorban?
Minden véleményt,hozzászólást nagyon szépen köszönök!
A kérdésem a következő ezeken a vasakon mere találom meg az alváz számot? Előreis köszi
milyen? 160?
Vki tudna nekem pár sort irni a 160-as polini-ról?! és h szerintetek generálozni kéne-e a blokkot ha felkerülne egy ilyen henger?(kb 10e km -t futot a gép generálozás óta és nem volt nagyon csapkodva)
a válaszokat előre is köszönöm...
ninsen valakinek elfekvőbe véletlenül egy 123-as rotaxhoz való hengere? ha pollini az sem baj!:D
illetve a rotax 127-123 nem kompatibilis egymással?
a gyújtásuk is különbözik?
Valószínű az én motorom volt!
Kajáltál egy "étteremben" , valszeg téged láttalak.
HIPER SÜRGŐS! 20 99 55 922
hol tudnék kuplungot veni az aprilia af1 europámba? 70ccmis!