Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon is! Talán a 3. pár van fenn! Igaz, robogó... tehát 3.00×12 -es... És aszfaltra! Az igaz, hogy újkorába néha érdekes, míg fel nem szereli, és fújja az ember. De egyébként megfelelő.
Mondjuk 12... Az olyan szép kerek (az új ár 60%-a) elég korrekt sztem. Az adatlapomon a 2. képen az van már, arany színű. A lánckerekeket viszont már elígértem, uh azt www.nagyvas.hu -ról tusz lőni magadnak. (Ehez a lánchoz a gyári áttétel jó! Ha ebben gondolkozol)
Neked bevált a vee rubber?
Furcsa...
Gynege az oldalfaluk(mint mindegyik kínainak) nyeklenek nyaklanak.
OMG!
Nehogymár iylen vee rubber, deestone meg hasonló szarokat tegyél a motorodra!
Ilyeneket simsonra sem tennék.
Olcsó gumiból a heideneu k63-k65 öt tudom ajánlani.
Hali!
Nekem van, vegyél fel MSN-re, és megbeszéljük a részleteket! (phisoo@hotmail.com)
Én a Simson robeszra mást fel se vagyok hajlandó tenni! Igaz, más méret, és más minta, de szenzációs! Bármelyik oldalra le lehet dönteni, amíg le nem ér valami, sőőt, parkolóba egyszer addig köröztem körbe-körbe, míg a gumi szélén egy fél centis darab elkezdett pöndörödni. Természetesen majrécsík nem marad...
Az én véleményem mindíg az, inkább új, kevésbé neves, mint használ márkás....
Szakaszos láncnyúlás.

És mit mértetek pontosan? Remélem nem egy szemet! Asszem 18-20 szemet kell mérni, kifeszítve, ha már mérni akarod, de felesleges! A tied kuka!
Ha nem szakaszos lenne, akkor is a hátsó lánckeréken megemelve ha meg tudod emelni, akkor abból látod mekkora a kopás!
nekem ugyemlékszem 150/70 es van hátul
köszhi!
De jóideje azon gondolkodom, hogy kéne rajta egy fészlift Le akarom tenni a lápákat oldalra,és ráhuzni a légbeömlőket, a trapézlámpát eltüntetni, aztán kellene egy új segédváz ,hozzá kissebb fenék, meg egy nagyobb tank
CSak még előbb kell hozzá egy kis zsé ...
Mondom , ne ess az én hibámba!
Menyit engedsz a feléből?
Nem bocs csak vicc am télleg menyiért gondoltad?
100%
Egy hét múlva lesz eladó D.I.D x gyűrűs láncom, van bene kemény 20! km. (széttört a motor) Bolti ár feléért a tiéd, ha kell!
Biztos? pedig megnéztük a lánc ugyanolyan hosszú mint az új.... tolómérővel láncszemet néztünk!
LÁNC CSERE ugyanez volt nekem is!
Helló kellene 1 kis segítség van 1 aprilia af-1 125 sintesim és az lenne a problémám vele hogy ha 1 ponton megállítom akereket akkor alánc nagyon laza ha pedig forgatok rajta 180 fokot akkor pedig nagyon feszes a lánc nincs kikopva mert mértük.....a lánckerék lenne etorzulva, deformáloódva? Ha valakinek volt már vele ien problémálya szóljon már lécci! Vagy tud segíteni...... valamien tippet adjatok már lécci előrre is köszi :Zafi
Csá
Nekem is volt ilyen vizes bajom, nekem a hengertalp tömítés volt a szar, ha nem sikerül nézd meg azt!
Sziasztok! Lenne egy fogas kérdésem,kb 2 honapja vettem egy af 1 125-ös apriliát,a tank alatt találtam egy csatlakozot ami gondolom a benzin szint jelzöé lehet,----ez hogy müködhet és honnan lehetne alkatrészt beszerezni hozzá? Köszi
igen megvan emialon vagy msn-nen keress meg és megbeszéljük!
pont optimális ettöl a lényok bepisilnek én meg....:P:D széplet(Y):D
hello érdekelne a fékek hogy meg vanak e és hogy menyibe adod!
hali akinek van af1 bontot alkatrésze (komplet fék, és hátso telo) az jeleze! elsö hátsó kompleten érdekel!
Sziasztok
Van valakinek eladó hengere?
Köszi a tippet a vee rubbert nem láttam eddiga vaterán, most meglett! De egyelőre az elsőm "zavar". Elég komoly mintájú hátsógumi van fent elöl.
WÁÁÁÁ! Most néztem az aprót totál kopott vee rubber 11.000? Vicces a srác.
Egy tipp nézz szét a vaterán. Jó állapotú vee rubber van most 5000-ért vagy új pirelli 7000-ért. 130/70 R17-es méret.
Ő lenne az.