Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia roszka.ezekre gondoltál? Van még komplett elej rs125 telószárakkal, váz pappíral-pappírnélkül
Kicsit ócskapiac feeling lett
125/50-es aprilia af1 bontodik!
a 4db gyári index eggyüt:5eft
Minden olcsón, érdeklődj bátran!
Biztos? :D Próbáld meg mégegyszer: phisoo@hotmail.com. :)
Uraim lehet,hogy lesz egy af1 125 váz papírral rendszámmal holnap dől el mi lesz a sorsa!
felvettelek
Az is van. Vegyél fel MSN-re, vagy dobj egy mailt, és megbeszéljük a részleteket. Üdv.
Szia! van spirál, ha nem boldogulsz!
Hello!kellene Fordszámmérőhöz való müanyag fogaskerék.
Hello!
Szétkaptam a motorom.egy kis felújítás lesz..a Polini hengerhez szereztem egy 34es dellortot.késöbb rakok képeket.hogy mi kellene nekem alkatrésznek
csáó power elektronikád van?:D
heló én keresek af1 hez km óra spirált az volna esetleg
Keresek, Aprilia AF-1 (50) et / rs (50) et. Legyen a motorikusan jó állapotú, de a külseje se legyen elhanyagolva. Cserélném GAMER PC-re kompletten(monitor, hangfalak(samsung hifi:D) egér , bill) + még rá is fizetnék !
Ha érdekel e-mailban mindent leírok részletesen!
e-mail: kisoliver@gmail.com
msn: kissoliver@msn.com

Előre is köszönöm!
Működik az álcázás! Aprilia 50 !
hello boci látom neked is más korményod van küldenél rola képet milyen a kormányodnál!
A SMKP mellett
Hello. Kepet kuldenel akkor az email cimemre! oly900@citromail.hu. vagy vegyel fel msnre, az is ugyana.
Hát igen, én is nagyon sajnálom, hogy el kell adnom, egyáltalán nem motoroztam ki magam vele, de annak sincs értelme, hogy itt álljon még ki tudja meddig...
Pár perce kinéztem az ablakon és mit látok! Idegen szervek razziáznak pont a mocim körül!
Sokminden nincs. Sajnos mint Fórum kezd feledésbe merülni, a tulajdonosok egyre gyakrabban csak akkor jönnek, ha baj van, vagy alkatrész kell. Arról nem beszélve, hogy az AF 1 sajnos már elérte azt a kort, hogy sok "új" tulaj költeni már nem tud/nem akar rá, így megy ameddig megy, ahogy megy, aztán kész. Szegényeknek elég szomorú a sorsa... Persze 2009-et írunk, a legfiatalabb is 17 éves. Egy motor, ami 20 évvel megjelenése után is - top állapotban - képes megszorongatni bármely kategóriatársát....
Hát, egyrészt nagyon rosszul álltam anyagilag az elmúlt egy évben, nem volt pénzem, hogy megcsináljam fullosra, most meg (hál Istennek) rengeteget melózok, úgyhogy időm nincs rá. Elkezdtem gyűjtögetni egy nagyobbra, bár sajnos csak jövőre lesz meg, az idén megint kimarad :( De nem adom fel :D Amúgy mi újság itt fórumon? Jó rég jártam erre :D
thx thx mar megcsinaltam,faszás lett!
Szétbontottad végül? Hümm esetleg az okot elmeséled? Rendszámhiány?
Sziasztok!

Bontottam Aprilia AF-1 Futura motoromat, mindene eladó. Az alkatrészek jó állapotúak, a gyújtás hibátlan, az idomokra és a tankra ráfér egy új fényezés. Kisebb alkatrészeket postán tudom küldeni (csak utánvéttel, vevő állja), nagyobbak szállítását a vevőnek kell megoldania (én sajnos nem tudom). Bővebb infó csak MSN-en (phisoo@hotmail.com), vagy E-Mailben (phisoo@freemail.hu), mert fórumot ritkán nézem. (Adatlapomon találtok 2 képet az összerakott állapotról, alkatrészekről hamarosan lesz).
A B10 EG nekem sem volt soha barna! De száraz volt, tiszta, és sose volt gyertyaslussz. Szeritnem az úgy jó! Ha őzbarna, akkor már veszélyes, hogy hajtásnál keveset kap-szerintem.
Viszont az olaj ügyben, szerintem az 1:50 elég sovány neki! A gyári arány átlagban 1:45, de ez azt jelenti kb, hogy alapjáraton bizos olyan 1:60, mikor meg keményen hajtod, akkor akár 1:35! Én olajpumpa párti vagyok! Persze a feltétel, hogy a tartályba mindíg legyen bőven olaj, akkor szerintem baj nem lesz. Nekem 54 e km van a motorba, ebből 48 én voltam, sosem volt gondom vele. (több úgy fest nem lesz, talán majd egyszer, nosztalgiából :) )