Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kontrát kilazítod, a sliccelt tengelyt kifelé tekered( óra járásával ellenkezőleg) ízlésednek megfelelő mértékben, majd kontra visszahúz, és próba! Hajrá!
Trakee! A gyertyáról jut eszembe, visszaraktam én is a B10EG-t. Ezzel neked milyen a gyertyképed? Kisebb hőértékű gyertyák őzbarnára kiégnek de ez fekete. Nem nedves csak száraz fekete. Ez normális, vagy sokat kap? Olajból nem kaphat sokat mert én keverem neki és már a flakonon javasolt 1:50-es rányban. (Castrol full szintetikus). Tegnap full fordulaton is szaladgáltam vele talán akkor majd kiég de maradt fekete. Most kipróbáltam azt, hogy egy rovátkával feljebb raktam a karbin a tűt kicsit kevesebbet kap kíváncsi vagyok pár km után megnézem változik-e valamit.
ok es ha a vegen fog ako merre csavarjam? h fent a kar kozepen fogjon kb...
Ne a karnál tekergesd. Azzal csak a bovdent spanolt feszesre. Állítani lennt kell a kuplungon, kicsavarod a blokk közepén a műanyag csavart és ott találod a beállító csavart azzal tudod állítani. Vigyázz arra figyelj hogy, kontra csavar is van!
szasztok.HELP! h tudom beallitani h lejebb fogjon a kuplung mert nagyon fent fog mar majdnem a kar vegen,hiaba tekerem a karnal ki be az allitocsavart nem valtozik.HELP! thx
Az nincs a nagyobb dolgokat felsoroltam
4.5e pénzért odaadom neked,részletekért és képekért keress fel msn-en!
Vegyél fel msn-re és ott megbeszéljük!Vagy akár emailban is érdeklődhetsz!
Köszi!
Motor.....hát..mégegyszer 125-öst nem vennék, nem mintha nem tetszene, enyémet is imádtam! (talán látszik is a képeken, nagyon rendben volt! Meg ment is:P ) 600-as lesz a következő valamikor, majd ha úgy állok anyagilag.
kisroka0425@windowslive.com
msn ;)
:D:D:D::D:D:D
Jobbulást kívánok! Az én mocim eladó igaz még nem raktam netre fel sehova! 330e irányár de 300e ért el leeht vinni:P:D ha érdekel a dolog!;)
szegecs! irtad hogy van power mágnesed:D akkor engem érdekele power elekrtonika h az van-e?:D köszi
Csáó! Nekem van egy feleslegSs Unibat aksim! HA ÉRDEKEL SZOLJ!
Akksi megoldható (hibátlan), ford.számmérő spirált nem igérem, nem tudom milyen állapotban van. Blokkot a mechanika miatt nem bontanám meg :S , kuplungkar nem hajlott el, oldalidomnak csak karcos a bal fele,nem törött el, a motor nem csúszott métereket, hátsó lámpa jó. Majd ha bontom szólok mindenképpen. Elérhetőséget nem találtam nálad, de majd kicsit később (1-2 hét)figyeld a fórumot, ugyis beírom, h kell-e valami valakinek és akkor eszembe fog jutni!
Szeva! Nekem van egy 123rotax hengerem állapotához képest jo (nem értek hozzá amugy) képet tudok róla!
hello!
hát 34es dellorto meg egy arrow rendszer nem ártana hozzá:D de megveszed a mocimat akkor megkapod ezeket hozzá és lesz egy plusz 160as pollini hengered:D
hello vegyél fel msnre azt küldjél léci pár képet a vizpumpárol! lécives! kössz
egyébként urak!
lenne egy kérdésem ismét :)
szereztem egy 160as polini hengert..és van olyan aki azt mondja hogy ez önmagában nem sok +dolgot ér..kéne hozzá nagyobb karbi,és kipu is..szerintetek?
szia boci! engem a sport pro farokidom érdekelne! mennyiért vesztegeted?
érdekelne igen
most olvastam lejebb.m1 azért ha az aksit sikerult kivenni mindenképpen kell,+kéne a forszámmérö komplett spirál+ a blokkban ami van neki mechanika.esetleg kuplungkar,ha az oldalidom nagyábol egybe van azokis..nem baj ha töröttek.hátsolámpa,kb ennyi.ha bontod.kérlek ne felejcs el :).és gyors felépülést kivánok.
hello!
sajnálom :S
am ha bontod,aksira vevö lennék,meg nem tudom milyen állapotban maradtak az oldal idomjaid.
Rendőrök voltak, mentő is, meg 3 nap kórház, de nem volt olyan bajom ami miatt bent tartottak volna.(se belső vérzés, se törés) Még nem volt dolgom biztosítóval, de már körvonalazódik bennem a folyamat.
Köszi amugy!
Nem kell menni Neked sehova!
Gondolom volt rendőri intézkedés, meg mentő stb..
Ilyenkor hivatalból értesítik a biztosítót, de ha nem vagy biztos, akkor is elég egy telefon és kimegy a kárszakértő hozzád házhoz.
Neked egy dolgod van, feküdni, gyógyulni. Jobbulást!