Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kell vezetékterv, küldj egy mailt ide: szakacsmarcell@yahoo.de meg hogy az AF1 hez kellene, és küldöm!

Egyébként ne csodálkozz, hogy idnul, ugyanis ezek a motorok úgy állítódnak le, hogy letesteled a trafó pozitív kivezetését is. A legtöbb kismotor esetében éppen ezért 4 vezeték megy a gyújtáskapcsolóra, kettőt összezás mikor leállítod, kettőt mikor indítod. Ha elvágod az összes kábelt a gyújtáskapcsolónál, betolható a motor, de csupán gyújtás lesz, semmi más! Sajnos ezért könnyű ellopni őket. Szóval vlhetően az a kábel, amit nem dugtál össze, a lállítókábel...
de viszont ha széthúzom a narancsot a csíkossal akor meg indul a motor, ja és a pojén hogy így viszont kulcs nélkül is indul
szal Klein légyszi nézz meg nekem pár vezetéket plíz!

-az aksi pozitív sarkára hány vezetéked van csatlakoztatva?
-a negítívra hány megy?
- ja és az ülés alatti kábelkötegből előtünik egy hosszú sárga vezeték aminek a végén van egy olyan csati amit sztem az akksira kel tenni de nem tom melyik pólusra!
nem merek kísérletezni nehogy hazavágjak vmit ha tudsz segíts!
köszi
igen piros fehér és kétfele ágazik! össze is dugtam a narancsal de akkor meg akármit csinálok nem indul csak forgatja az önindító
az előző tulaj bekaphatja össze vissza van kókányolva itt minden
Ja most nézem piros-fehér? Az enyémben fekete-fehér de lehet hogy ugyan az, ha kétfelé ágazik akkor tuti ugyan az, az egyik szál megy a leállító gombhoz a másik meg a gyújtás kapcsolóhoz.
A narancs a leállítás. Ha a narancsot testre kötöd akkor nincs szikra leálla motor. A fehér fekete csíkosra kell kötni az megy a leállító gombhoz és a gyújtás kapcsolóhoz. Ha összerakod és nincs szikra akkor valamelyik kapcsoló zárlatos.
köszi dj a választ! kipróbálom ezt a módszert ja és vettem bele br10eg-t megkérték az árát 2400huf volt

de még valami.... valaki mondja meg hogy a gyújtótrafó narancs színű vezetéke mi célt szolgál? és hova kell dugni? mert a tarfó többi vezetéke egyértelmű számomra hogy hovamegy,a narancsot meg csak egy bizonyos piros-fehér csíkossal tudom pároztatni de akkor meg nincs szikra
Szia!
Tekerd le a gyertyapipát a csupasz vezetékvéget tartsd a blokkhoz vagy a váz oldalához 6-8mm-ről simán át kell húznia ha minden rendben van a gyújtással. Ha így jó a szikra akkor csak a gyertyád rossz. Ha így is kihagy vagy nem elég erős a szikra akkor máshol kell keresgélni. (NGK B10EG) vagy (DENSO W31EN) a bele való gyertya.
Sziasztok nincs valakinek eladó 125-ös Af1 lendkeréklehúzója?
köszi Sailor!
BR-10 EG a gyári belevaló.
valaki segítsen! ! teljesen szét volt szedve a motorom (125ös Af1) most összeraktuk és csak nagyon gyenge szikra van és nem is folyamatosan , ja és még vmi tudja vki h milyen gyertya való bele? mert ami most van benne azt lehet nem jó
ha tudtok segítsetek légyszi
Helló! 420 as lánchoz kell a fogaskerék!

üdv: Norbi
Sziasztok!
engem is plexi érdekelne Af1 125-öshöz,lehetőleg használt de jó állapotú.Újat tudok de az drága
Hali,,,valakinek nincs eladó AF1 plexije?
Elöre is kössz
Megpróbáljuk Már elegem van a szarakodásból. Holnap vcagy így vagy úgy de megoldom
fúrd belőle ki utána be egy hosszabb csavart alulra egy önzárós anyát
Ja az kimaradt hogy holnap megtudom hogy milyen lánchoz kell mert most nincs ithon a moci , de holnap estére megtudom.
3 sebességes ! és igen af1 50 hez keresem! A tengelybe 10 ilyen kis kis vájat van szóval olyan fogaskereket keresek aminek a közepébe 10 pici fog van :D
Sajnos a csavar elég mélyen bent van és kizárt hogy ahhoz hegesszek vagy olvasszak bármit, mert az akkor az egész hozzáolvad a tartályhoz is. Nekem mindegy hogy mit rakok a tartály helyébe, ha igazi Sport Pro külön olajtartályos mókát is, csak akkor kellene aki felajánl egy aldó darabot.
Miért a tied AM blokkos ? Akkor meg az kel ,hogy hány sebességes ?Lehet ,hogy olyan is van .Vagy nem af1 50es mocihoz keresed?
Szia. Köszi h előkerested, de nem jó az enyémre, ezáltal nem is kell! bocsi!

üdv: Norbi
Ez nem Sport pro főfékhengere! A sport pron külön olajtartályos gyárilag, és ha már cserére szánod el magad, olyat is vegyél, mert ez a régifajta tönkre szokott menni!
Ellenben ez a beletört csavar még éppenséggel nem indok a cserére, ki lehet azt szedni, pl már itt javasoltak neked egy szimpatikus ötletet!
Szia .
Megtaláltam az RV (AF1 50) lánckereket 12 fogú vadi új gyári 3200ft.
Üdv
Szia!
Felvettelek MSN-re. Majd ott megalkuszunk
Csáó!