Köszi! www.nagyvas.hu-n tudsz venni láncszettet 18000 körül van.
Nekem 420/126-os kellett. 14-es első lánckerék esjot gyártmány 4450Ft, esjot hátsó acél lánckerék 8800Ft valamint DID lánc 3900Ft.
Én a www.bikeparts.hu-ról rendeltem ugyanezt csak a lánc is esjot gyártmány de 21000Ft volt futárral együtt.
vetem mégegy kormány kiflit! arra a pazaznak a kormány fogatoja tökéletes és átfurtam majd a lukba menetet vágtam plusz még anya a biztonság kedvéért! de majd le fényképezem neked
Jha szép szép adtam is egy 5-öst a képeidre de azt lécci áruld el hogy raktad rá a kormányt mert én sehogy se tudom. Van bilincsem is meg minden de a kifli alja elég majom módon van megoldva és nemtom hogy fér oda a csavar meg ilyenek. Szal, érted?
Én konkrétan erről a motorról beszéltem: http://www.vatera.hu/item/view... Még egy korábbi hozzászólásban volt ez a link. Amúgy nekemis tetszenek az Europák.
Most komolyan, ha valaki nem ért hozzá, akkor ne írjon be!
Ezen azért nincsennek idomok, mert Europa változat, nem azért, mert törve volt! Szerintem szép motor!
Helosztok! Ez a törve nem törve dolog szerintem nagy baromság. Nézzétek meg a motorom. AF1 Futura más fejidommal. Én alakítottam át és nem azért mert törve volt hanem mert nekem így tetszik. Gaga15 amit belinkelt motor az se biztos hogy törve volt, lehet csak nem tetszett a gazdájának a gyári lámpa. Meg kell nézni jó e az egyenesfutása meg ilyenek azt kész. Persze aláírom a törés is bennlehet a pakliban, de hát egy 10pár éves motor elég ritka amivel nem esett volna el valaki.
Más: Volna nekem egy olyan problémám hogy beöntöm a hűtővizet a helyére, és a váltónál meg az első lánckeréknél csöpög ki az olajjal együtt. Ilyenkor mivan? Vízpumpaszimering, meg ott alul a szimeringek, vagy más is lehet a dologban? Segítséget előre is köszöntem!
Kösz a választ, igen azt sejtettem, hogy a fejidom nem gyári, mert annak egy nagy kerek lámpának kéne lenni kb mint a simsonnak, ha jol nézegettem a neten. Kezdek én is lemondani róla.
Hümm ezt? A '94-es évjárat európa esetében nem is lehetetlen, de legrosszabb esetben is '92 körüli.
De! Jól megnézted? Ennek az elejét egy kicsit összecsukhatták, vagy estek vele, nincs műszerfal, nem eredeti a lámpa. Ha nem lenne hátul a kis szárny, azt mondanám, futura, csak összertörték, de a faridom valóban európáé, meg még pár dolog.
Szóval én azt mondom, jól gondold meg! A motor törött volt!
A 11-es olcsóbb valamivel.
Igen 3 sebességes.
www.nagyvas.hu-n tudsz venni láncszettet 18000 körül van.
Nekem 420/126-os kellett. 14-es első lánckerék esjot gyártmány 4450Ft, esjot hátsó acél lánckerék 8800Ft valamint DID lánc 3900Ft.
Én a www.bikeparts.hu-ról rendeltem ugyanezt csak a lánc is esjot gyártmány de 21000Ft volt futárral együtt.
üdv: Norbi
http://www.kepesmotor.hu/april...
Ezen azért nincsennek idomok, mert Europa változat, nem azért, mert törve volt! Szerintem szép motor!
Más: Volna nekem egy olyan problémám hogy beöntöm a hűtővizet a helyére, és a váltónál meg az első lánckeréknél csöpög ki az olajjal együtt. Ilyenkor mivan? Vízpumpaszimering, meg ott alul a szimeringek, vagy más is lehet a dologban? Segítséget előre is köszöntem!
E
z törve? Sztem nem volt törve....... Képről legalábbis minden oké.... vagy nem?
de szerintem ez törve volt amúgy ismerősök azt mondogatják, hogy jó gépek
e
rről mi a véleményetek?
125 CCM AF1 Europa
De! Jól megnézted? Ennek az elejét egy kicsit összecsukhatták, vagy estek vele, nincs műszerfal, nem eredeti a lámpa. Ha nem lenne hátul a kis szárny, azt mondanám, futura, csak összertörték, de a faridom valóban európáé, meg még pár dolog.
Szóval én azt mondom, jól gondold meg! A motor törött volt!
üdv: Norbi.