Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a jókívánságot!
Jövő héten, (ha már tudok menni normálisan), megyek a biztosítóhoz.
A gumigyűrűt asszem DjKlein ajánlotta, biztos jó, ahogy mondja!
A gumi? háát szerintem ott 100 °C -nál nagyobb hő nincs, nem szabad a víz miatt, így vélhetően bírni fogja.
Egyébként a tömítőfelület a hengerfejen mennyire kormos, mennyire fújt át rajta? Azt benzinnel, puha ronggyal le kell pucolni, és esetleg egy üveglapon ellenőrizni, mennyire sík!
Gyertya hivatalosan NGK B 10 EG , ez olyan 2000 Ft, szoktak még beletenni BR 9 E vagy mi jelűt, ez nem tűelektródás, az olcsóbb, olyan 1000 Ft. De igazából a B10EG kéne neki, csak vigyázz, ne cibáld meg nagy melegbe üresen, terhelés nélkül magas fordulaton, mert könnyen elreped a kerámiateste, és gallyramegy a gyertya!
Basszus nagyon sajnálom! Mielőbbi gyógyulást! Hja, és nézz utána, a biztosítónak mindent fizetnie kell: kabát, kesztyű, sisak, gatya, cipő, MINDENT! Meg persze a motort.
Ja...még az akksit sem lehet kivenni a motorból, az alu váz sem úgy áll, mint ahogyan kellene . Még azt hiszem a hátsó farokidom egyben van. Indexeket elígértem már. íelektronika is fasza... Ha valakinek valami kell, 2 hét múlva lehet kérdezni, addig a biztosítók talán lerendezik a dolgot.
Medencém repedt (tank miatt), combjaimon zúzódás (kormány miatt) térdem fáj, orrom repedt (még sisakban is), nyakam megrántottam, gerincem fáj, meg meg van dagadva a fél hátam. Kis agyrázkódás. Még szerencse h átestema kocsin a hátamra és annyira nem akadtam el benne.... Kabátomat dícsérték, meg a kesztyűmet (mind a 2 Berik) bár a kesztyű szétszakadt, de legalább csak lila meg sebes a kezem. Szóval hatalmas szerencsém volt..... De kellene egy másik motor :P :S:S
Hú baszod ez elég cinkes Azért neked ugye nincs bajod?
Hello urak, majd lehet lesznek alkatrészek. Motor full jó! a DID x gyűrűs láncban 20 km van.... . A hátsó kerekem oké még, meg hátsó ülés. Többi KUKA.
Az első kép a baleset előtt 20 perccel volt :) Kiscsaj nem adott elsőbbséget és elémtette a kocsiját, amikor már csak alig 10 m-re voltam tőle.
Aprilia AF1 Sport Pro alkatrészek(maradék)eladók!
Első hátsó felni,olajtartály,váz-segédváz,első-hátsó felni,farokidom,power mágnes,"blokkmaradék"(váltó,olajpumpa,főt
engely,kiegyenlítőtengely,blokkfelek)Egy Nicasilos henger ami a kipufogó nyílás alatt megvan sérülve de használható,hengerfej,kipufogórendszer gyártott nagyon jó állapotú (szegecses)dobbal ami nagyon királyul szól!Van még első-hátsó sárvédőm,lengővillám meg előfordulhat még pár apróság!
Ha valami érdekel keress meg msn-vagy e-emailban és megbeszéljük,tuti ,hogy megegyezünk!
Nekem van egy gyári kipufogó rendszerem,egy házilag gyártott végdobbal ami szegecses,nem gagyi és elég komolyat szól vele a motor!Ha érdekel keress meg!
Hello!
Kellene nekem Aprilia af1 sport prohoz 1-2 alkatrész!
Két oldalsó idom,jó állapotu plexi,hátsó lámpa,hátsó gumi,fordszámmérö spirál,és alsó mechanika,aksi,valami tuning karbi,kipu.akinek van valamije ne habozzon!
hellosztok! Nekem af1re kellene jó állapotu henger, dugóval! Ha van vkinek, szóljon! Előre is kössz!
Senki semmi? Legalább azt mondjátok meg mi a legnagyobb feltehető méret az AF1-ekre hátul.
Szétszedtük tegnap a motort!Vagyis csak a hengerfejt vettük le!A víz most is beszivárgott (igaz nem annyira jelentős mértékben) és ezért éreztem hogy a motor nem ment úgy mint elötte!
Megvettem az általad javasolt méretű gumigyűrűt,igaz ez nem hőálló!Szted bírni fogja a hőt?Illetve még egy kérdés, milyen gyertya való a motorba?Köszi
sziasztok elkelne egy kis segítség af1 hez kellene nekem kilométer spirál,fordulat szám mérő spirál+tükörhol tudnám beszerezni most szeretném felüjjítani a mocimat előre kössz
nekem van 3eft ha érdekel keress meg
Mi a szabvány hátsókerék méret AF1re? Nincs valakinek egy felesleges eladó darab?
Üdv Zoli ! Mit kérsz ezért itt mind ami a képen szerepel?
Mert lehet megvenném ! (persze csak ha eladó )

Várom az ajánlatod!
nagypetya(kukatszh)citromail.hu
szasztok.de rég irtam ide!
teljesen jo lett a mocim,csak vissza akarom rakni bele a regi benyacsapot h legyen visszajelzes a muszerfalon,de nem jo a csapnak a tomitese vagy az alugyuru ami benne van vki aki cserelte mar ki es jo is lett neki az irja mar meg kedvességbol,kosz,hello
Ez csak természetes!
Vannak eladó motor alatrészeim is! 2blokk rotax 123 az egyik szétszedve egy pár elsö villa henged elektronika meg egy két apróság! optimális áron megbótolhatunk mindnet;):D
Sziasztok! Sajnos eladó sorba került az én motrom is Aprilia Afi Sport Pro! Ha valakit érdekel akkor irjon szoljon msn-re vegyen fel képet tudok küldeni rólla! Jelenleg a motoron nincs oldalidom és megy szervizbe átnézésre... Ha érdekel irjatok! Köszi! Jo volt veletek!
Hátsó!Hát most ha beleteszem a másikat lehet az is meghal szóval így felújítom és akkor tudom h mi a helyzet.
Első, vagy hátsó?
Látod, kár volt kiárulni az alkatrészmotort!

Amúgy ha első, légy óvatos, nem biztos, hogy a gumi a hibás. Persze ha látszik rajta, akkor nem kérdés...
Srácok!
Tudtok valami weboldalt ahol a valamiféle fékfelújító szettet lehet venni AF1-hez?Mert meghalt az enyém,és felszeretném újítani!Vagy esetleg a csapágyboltban tudok bele venni gumigyűrűket?
Nekem is volt ilyen problémám. Az egyik hengerfej csavar meg volt szakadva. Amit vettem gumigyűrűt az sem volt hőálló. Próba szerencse, beletettem és jó lett.