Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!
Nekem van ára:17eft ha érdekel keress meg!
jojo rendben ha nem lenne kiirva gyula5@hotmail.com
Sziasztok!
Az elmúlt héten kicsit bogarásztam a Sintesin, légszűrű tisztítás, első fék tisztítás, lesíkoltattam és felraktam egy Polini hengerfejet az eredeti Rotax helyett, kapott egy új hátsó gumit, egy nagymosást és egy polírozást. Lecseréltem az adatlapomon a fényképeket és a videót róla. Fél év szerelgetés után így néz ki a masina. Útban van az új első gumi, és lassan elkezdem lefesteni a kormányt és a műszerfal kopott részeit. Még a pufóval nem tudom mit kezdjek fessem le vagy ne. Lehet kommenteket írni a videóhoz kinek tetszik és kinek nem.
http://www.hasznaltauto.hu/2942949_aprilia_af1_1992

E
ladó S.O.S be.
Felveszlek msn-en és megdumáljuk !
szia nekem van elado egy pár képet tudok adni ah kell és érdekel a dolog! megtudjuk beszélni szerintem;):D
véletlen nekem van egy elado nem használtam :P:D ha érdekel a dolog:D? üdv
üdv!
motoromból megmarad egy 50es kilométeróra és vízhőfok mérő óra tartó konzollal együtt. maradt még egy használt dugóm akinek idéglenes megoldásnak szüksége van olcsón egy dugóra annak tökéletesen megfelel! és van még egy komplett kábelkötegem!és még vannak apróságok! akit érdekel: msn: barnus90@hotmail.com vagy tel: 0670 384 41 51
heló! az nem lenne rossz :) kb menyit volt használva ? milyen állapotba van? majd képet csinálhatnál meg árat mondhatnál:):D:D
köszi

üdv: Norbi
Hali
34-es DelLortoba keresek fúvókát, ha van valakinek eladó szóljon már pls.
Üdv ! Nincs valakinek egy lendkereke fogaskoszorúval ? Szürke rotaxblokkoshoz kéne !
Szia megnézem lehet ,hogy van af1 50 re 12es gyári új fogaskerekem .
Szia!
1 darab indexre lenne szükségem!
Kösz a segítséget!
menyi kéne mert van 2ö elfekvöben
Sziasztok!
Keresek ilyen indexet a Sport Pro-m-ra, akinek van az jelezhetné, vevő lennék rá.
E-mail, vagy msn az adalapomon.
Előre is köszi a segítséget!
Menj el olyan műhelybe,ahol CO hegesztő van és kis amperral pöttyölve rakasd fel a csavar tetejét , majd mikor elég magas , fogóval kihajtod. A hőtől kilazul.
Helosztok! Nincs valakinek 50ccm-es af1-re 17.5-ös vagy hasonló karburátor felesleges? Adnék érte egy 21-es dellortot kézi szivatóval, 100-as főfúvókával.
Ha így néz ki mint a képen levő, akkor kéne. Postázni tudod?
Szia!
Nekem van elvileg csak maga a ház:2eft
Üdv! Nem tud valaki féktartályt '92-es Sport Prora? A képeken látszik hogy néz ki. Az előző tulaja beletörte az egyik csavart és ezért nem zár jól a tartály, emiatt meg nincs fékerő vagy alig van. Légyszi aki tud segiteni szóljon. Köszi!
igen kellett marni, kicsivel többet mit egy sima 70-es levegős hengernél, + a felömlőnél is szélesíteni kellett.
Hát a minarelli gyújtás az 5-10e ből meglenne. de az af1 hez ugye kéne még a tekercsen meg a lendkereken kívül trafó meg ilyesmi. mondjuk biztos hogy a gyári a legjobb. de kompletten mennyi lenne egy gyújtás? kb ?
Vidd szervizbe ha kedves az életed!A fék nem játék! Meg a medve.
Nekem van egy gyújtásom, egy ktm é volt, ami egy darabig ment az én rotax 123 as blokkomon. Ha érdekel mondj rá egy árat aztán megbeszélhetjük.
Hátránya: Hogyha lámpával használod akkor mondjuk két nap használat után, nem tölt vissza annyit amennyit kell és nehezebben indul.
Hümm Rotax 123-ra akarsz másik gyújtást? Ehh csakhát ugye a lendkerék se váltható csakúgy kisebbre, meg a kipuffszelep vezérlés is onnan megy, meg vagy ezer dolog. Nem érdemes kókányolni! Ráadásul ennyivel occsóbb a másik?