Ha valóban 50-es, akkor elég bő az a 21-es karbi hozzá! 70-es, 80-asokon szokott ilyen lenni, én pl egy Fanticon találkoztam 20-assal, na azt se volt egyszerű belőni, a nagy karbi miatt, pedig az nem 50-es volt.
Szerintem egy kisebb karbival mindenképpen jobban járnál, kevesebbet enne, simábban menne, igaz kevésbé vadul.
Asszem talán 14, 16 -os a gyári poralasztó!
Azt tudom mit szabályoz a főfúvóka, de sportlégszűrőhöz 8-10 számmal nagyobb főfúvóka kell. Kisebb karbit fogok rá venni mert 50-es hengerhez nagyon nagy a 21-es karbi. Sokat is eszik meg az alábbi tüneteket produkálja amit írtam. Ha kisebb karbival se javul akkor megnézetem. A segítséget köszönöm.
Igen fúrva lesz, és új dugó kerül bele.Egyébként pegaso 125, de az is rotax 123-as.Elméletileg jó blokk lesz belerakva, de nem kizárt még a felújítás sem, ha nem jön össze a blokk.
Helo! Van egy 6 sebis 50ccm-es af1-em és volna egy kis gondom vele. Kijött a jó idő, és olyanokat produkál a gép, hogy amikor még hideg a motor megy rendesen, nem dadog le jól gyorsul szép hangja van meg minden ami kell, de ahogy felmelegszik lomha lesz ledadog, olyan hangja van mint egy traktornak. Próbáltam állítani a karbin, de nem hozott eredményt. A gépet 21-es karbival vettem, szerintetek nem nagy ez egy 50-es hengerhez, lehet ez okozza a problémát? Ha igen, amúgy is sokat eszik ezzel a karbival, akit esetleg érdekelne elcserélném vele kisebbre!
Hello. Bocsi gondolom nem vettem észre vagy valami. Megvannak az idomok,ki vannak tapaszolva és le vannak csiszolva festeni kell őket csak. Ha kell akkor írj e-mail-ra és megbeszéljük a részleteket. atimaister@citromail.hu
Új hengert, és dugattyút vettél? Vagy bontott?
Új esetében semmiképpen se tegyél bontott főtengelyt alá, az AF1 leggűyengébb pontja a főtengely alsó tűgörgője!
Olyan 25 e a felújítószett, 1-5000 Ft között rakják be!
Sziasztok!
Rendeltem egy új hásó gumit, ma megérkezett de nem tetszik valami. A pereme egy helyen el van deformálódva, olyan mintha valaki összekötötte volna erősen vagy felakasztotta volna valahová és a perem meghúzódott. Gáz ez felrakásnál? Vagy a nyomás majd helyre igazítja? Gumisnak csak hétfőn tudom megmutatni. De ha gond van szeretnék minnél hamarabb reklamálni nem várni vele hétfőig. Teljesen úgy néz ki mintha össze lett volna kötve több gumi és jól meghúzva a kötés ami eldeformálta a permet mind a két oldalon. Amúgy teljesen új még szőrös és a cimke is rajta van.
pityuboy22@freemail.hu az email címem.
Utánanéztem, hogy mennyibe kerül a felújító csomag az ilalmondónál.
Arra volnék kíváncsi, hogy mennyibe kerül a főtengely felújítása!
Te is írhatnál elérhetőséget esetleg és akkor beszélhetnénk a részletekről!kösz
Heló!Rotax 123-as blokk érdekelne, ha van valakinek szóljon!
Szétment a tűgörgő a blokkban és bedarálta a hengerbe a dugó a darabjait.Csak blokk érdekelne, mert a henger már úton van meg a dugó is.Vagy esetleg tudtok olcsó boltot ahol lehet venni hozzá főtengelyt,hajtókart meg csapágyakat?Körülbelül milyen árban vannak ezek?Tudom van google, de abban bízok, hogy hátha van valami jó kis bolt vagy valami.Ha volna blokk jelezzetek!kösz
Szerintem egy kisebb karbival mindenképpen jobban járnál, kevesebbet enne, simábban menne, igaz kevésbé vadul.
Asszem talán 14, 16 -os a gyári poralasztó!