Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hengerfejének az égésterére gondolok
70ccm-es hengerre gondolsz?
van olyan akinek van 70ccm-is polini blokja? mert kéne nekem egy kép a hengerfejnek az égédteréröl! aki tud az dobjon fel egyet ezer kösszönet!
Elsőfék fékolajtartálya esetleg nincs valakinek elfekvőben? Érdekelne egy darab.
Köszi a tanácsot, megpróbálkozok vadászni egy esztergályost.
Ha valakit érdekel van 4db gyári indexem af1-re!
áruk összesen:5eft csak eggyüt vihető el a 4db!
ELADÓ!06 30 391 53 63
Kösz a választ akkor majd ha lesz időm szétkapom
Ha ül a hátulja, az nagyon gyakran a hibarendszer perselyeinek kopásából adódik, ezért kár rugóstagot cserélni! Szét kell szedni, és esztergáltatni bele új perselyeket!
Az egy kicsit sok.
Király vagy jövö héten hivlak egy gyárira benevezek
Köszi
Ha érdekel akkor én tudok
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
itt mindent megtalálsz róla!
nekem van hátsó gátlóm rsből származó, állitható:20eft
vagy af1ből származó :17eft
mindkettő tökéletesen teszi a dolgát
ok-é a posta nem gond. légyszi az emailomra irj egy emailt holnap küldök róla képet
Hello mindenki!
Ha valakinek van egy fölösleges Amal gyujtáselektronikája és még müködik is! kérem jelezze
kösz
Hali!
Valakinek van feleslegbe egy jó hátsó teleszkópja?
ÉS esetleg jön kunmadarasra?
cs
valaki nem tudja hogy síberállító csavart honnan tudok szerezni vagy venni?dellorto 19-es

köszi cscs
Sziasztok!
Szerintetek 50-es af1 henger-nek mekkora a legnagyobb karbi amit még elbír?

Választ előre is köszi
csá!a plexit el tudnád postázni utánvéttel? a gátlóra most nincs pénzem! van valalmi sérülés a plexin? tudsz róla képet küldeni?
milyen hosszú a hátsó gátló?mert az enyémben 28cm és hosszabb kéne mert alacsony a kicsike feneke, kb 2 hét múlva arra is meglenne a zsém! e-mail-om: tzjeee@freemail.hu ide küldenél képet? válaszba küldöm a posta címet!
Persze tudom, csak amikor a b10eg tönkrement akkor ez volt otthol azóta meg lusta voltam újat venni ezzel meg vigyáztam nagyon nem húztam neki.
Hoppá ezt nem mondtad, hogy 7-es van benn.. Akkor cseréld ki, minimum 9-esre!
Nem megfelelő olaj van a blokkban. Biztosan szintetikus és túlzottan jól csúszik a felület tőle. Cseréld le olyan olajra ami kimondottan motorba való attól nem fog csúszni.
"Sziasztok!
Van egy af1 125 Replicám...
Olyan probléma merült fel, hogy nincs töltés..nem tölt az akksira:(
A fesszabályzon ahogy ülök a motoron ugy a baloldali fülön nincs vezeték...
Az hova megy?
Valaki tudna segíteni?
ÜDV.:RObi"
Valaki nem tud segíteni?:(
na egy fogos kérdés!
ój a kuplungoim tejesen be van álitva rendesen, olaj van a blokkban, tömitések rendben vanak! mégis mikor megyek és hirtelen megindul akkor mint ha csuszna a kuplung! mi lehet valyon a baja?
Igen most világos barna, és a nap felé tarva arany csillogása van. De ez a gyertya kisebb hőértékű mint kellene 7-es a 10-es gajrament mikor szimeringes volt a moci. Azóta nem cseréltem vissza. Lehet ez jobban kiég ezért világosabb mint kellene. Szerinted keveset kap? A tűt még egyel feljebb tudom rakni utolsó előtti pozícióban van. De nem érzem, hogy szükség lenne rá de lehet kipróbálom.