CZ!
Szerintem ilyen ár/érték arányban nem kapsz mást! Igaz, most az euróval eldurrantak kicsit az árai, de még szerintem mindíg a legkedvezőbb. Én az Apriliára is CZ-t vettem, "O" gyűrűset, és a Hyosungra is. (ez utóbbira "X" gyűrűs került, két hete tettem fel) Rendkívül erős, szakítószilárdsága nagyobb, mint a DID-é! És valamivel olcsóbb annál.
Aztán az RK se rossz, de az ára a kettő között van kb.
De ilyen iris, és hasonszőrű láncokat felejtsd el, gyengék, nyúlnak!
MathewGTI-nek kéne nem nekem! A képen látható vashoz és asszem neki is rotex 123-as van! ott a mail cime küldj neki egy mailt! Aztán ledumáljátok a többit!
Kösi előre is
Eladó a képen látható rotax123-as blokk. Kitünő hibátlan állapot. kb 2éve volt teljesen felujitva aprilia szervizbe amik kilettek cserélve:összes csapágyak,szimeringek,hajtókar, tömitések és komplett váltó ezeket tudom ezeket mondta a volt tulaj. Azóta nagyon kevesett futott max 1500-2000km-er.
a blokk ára:38eft
Szia!
Sajnos tuti h nem jó az RS-edre, az RS AM blokk,
ez pedig RV. (a Tied forg.házba szív, ez meg hengerbe )
nem nagyon tudnád összedolgozni őket. Köszönöm az érdeklődésed!
Széles Utat!
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Sport pro m van és azt csinálja megy mint a bolond amíg olyan szép rezgős, pörgős hangja van és egyszer csak gondol egyet és olyan hangja van mint egy sima kipufisnak, a teljesítmény vissza esik aztán gondol egyet és hirtelen megint meg indul és újra szép hangja van. Lehetséges hogy a rezó csövem ment tönkre, létezik? Amúgy minden tökéletes rajta csak most ezt produkálja. Ha valaki tud segíteni meg köszönném, lehet más is volt ilyen helyzetben tud tanácsolni valamit. Javítani lehet , vagy csak a csere a megoldás? Ha csere akkor mennyibe fáj egy ilyen kipufi rész? Kösz előre is üdv. mindenkinek! SZÉP IDŐT!
Csá
Az én mocinom ilyen lánc van amit a nagyvason vettem majdnem 2 éve azóta kicsivel több mint 5000km-t mentem párszor feszítettem rajta de szakaszos nyúlásnak nyúlásnak semmi nyoma
CZ Professional meghajtólánc
# Sárkidobós kivitel. Hossza: 120 szem
Ajánlott karegória (ccm):
# Sport: 125-250
# Enduro: 125-600
# Krossz: 125-500
# Szakítószilárdság: 33,5 kN
Hello! Ki milyen láncot venne a gépére? (125 ccm) Enyém el van nyúlva szakaszosan... illene cserélni, csak nem tudom milyent vegyek rá. www.nagyvas,hu -n nézegettem, vagy pár fajta. Akinek van ötlete, írjon, KÖSZII
Szerintem ilyen ár/érték arányban nem kapsz mást! Igaz, most az euróval eldurrantak kicsit az árai, de még szerintem mindíg a legkedvezőbb. Én az Apriliára is CZ-t vettem, "O" gyűrűset, és a Hyosungra is. (ez utóbbira "X" gyűrűs került, két hete tettem fel) Rendkívül erős, szakítószilárdsága nagyobb, mint a DID-é! És valamivel olcsóbb annál.
Aztán az RK se rossz, de az ára a kettő között van kb.
De ilyen iris, és hasonszőrű láncokat felejtsd el, gyengék, nyúlnak!
ára:15eft
Kösi előre is
Nem tud valaki eladó trafót aprilia af1 125be?
ÜDV.:Robi
a blokk ára:38eft
Sajnos tuti h nem jó az RS-edre, az RS AM blokk,
ez pedig RV. (a Tied forg.házba szív, ez meg hengerbe )
nem nagyon tudnád összedolgozni őket. Köszönöm az érdeklődésed!
Széles Utat!
azt is ha vki tud szerezzen neki!
Segítséget kérnék! Sport pro m van és azt csinálja megy mint a bolond amíg olyan szép rezgős, pörgős hangja van és egyszer csak gondol egyet és olyan hangja van mint egy sima kipufisnak, a teljesítmény vissza esik aztán gondol egyet és hirtelen megint meg indul és újra szép hangja van. Lehetséges hogy a rezó csövem ment tönkre, létezik? Amúgy minden tökéletes rajta csak most ezt produkálja. Ha valaki tud segíteni meg köszönném, lehet más is volt ilyen helyzetben tud tanácsolni valamit. Javítani lehet , vagy csak a csere a megoldás? Ha csere akkor mennyibe fáj egy ilyen kipufi rész? Kösz előre is üdv. mindenkinek! SZÉP IDŐT!
minarelli am blokkhoz 50es hengerszett a dugattyu párhonapos nemsokat ment.. msn santa09@freemail.hu csere érdekel végdobra vagy nagyobb karbira ..
Az én mocinom ilyen lánc van amit a nagyvason vettem majdnem 2 éve azóta kicsivel több mint 5000km-t mentem párszor feszítettem rajta de szakaszos nyúlásnak nyúlásnak semmi nyoma
CZ Professional meghajtólánc
# Sárkidobós kivitel. Hossza: 120 szem
Ajánlott karegória (ccm):
# Sport: 125-250
# Enduro: 125-600
# Krossz: 125-500
# Szakítószilárdság: 33,5 kN