Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Trafó 8000
Ha valami kell a számom 06305814749
Sziasztok!Nekem van mindenem rotax 123-hoz
Kurva szép a motorod!
Köszi, akkor CZ lesz
CZ!
Szerintem ilyen ár/érték arányban nem kapsz mást! Igaz, most az euróval eldurrantak kicsit az árai, de még szerintem mindíg a legkedvezőbb. Én az Apriliára is CZ-t vettem, "O" gyűrűset, és a Hyosungra is. (ez utóbbira "X" gyűrűs került, két hete tettem fel) Rendkívül erős, szakítószilárdsága nagyobb, mint a DID-é! És valamivel olcsóbb annál.
Aztán az RK se rossz, de az ára a kettő között van kb.

De ilyen iris, és hasonszőrű láncokat felejtsd el, gyengék, nyúlnak!
Nekem van új trafóm.
ára:15eft
MathewGTI-nek kéne nem nekem! A képen látható vashoz és asszem neki is rotex 123-as van! ott a mail cime küldj neki egy mailt! Aztán ledumáljátok a többit!
Kösi előre is
Üdv!valaki nemtudj a mennyibe kerül a sport proba új dugó gyűrű?
hali! tudna nekem mondani valaki egy vég sebességet egy 70ccm is polini hengeres europára? kb hozzá vetölegeset !
SZzasztok!
Nem tud valaki eladó trafót aprilia af1 125be?
ÜDV.:Robi
Nekem van gyujtásom ha érdekel
Eladó a képen látható rotax123-as blokk. Kitünő hibátlan állapot. kb 2éve volt teljesen felujitva aprilia szervizbe amik kilettek cserélve:összes csapágyak,szimeringek,hajtókar, tömitések és komplett váltó ezeket tudom ezeket mondta a volt tulaj. Azóta nagyon kevesett futott max 1500-2000km-er.
a blokk ára:38eft
Szia!
Sajnos tuti h nem jó az RS-edre, az RS AM blokk,
ez pedig RV. (a Tied forg.házba szív, ez meg hengerbe )
nem nagyon tudnád összedolgozni őket. Köszönöm az érdeklődésed!
Széles Utat!
gyűjtás is kéne neki
azt is ha vki tud szerezzen neki!
ÜdV! Keresek aprilia af futurához egy pár tükröt aki tudna szerezni illetve lenne neki eldaó legyen szives irjon az squad@freemail.hu elöre is köszi
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Sport pro m van és azt csinálja megy mint a bolond amíg olyan szép rezgős, pörgős hangja van és egyszer csak gondol egyet és olyan hangja van mint egy sima kipufisnak, a teljesítmény vissza esik aztán gondol egyet és hirtelen megint meg indul és újra szép hangja van. Lehetséges hogy a rezó csövem ment tönkre, létezik? Amúgy minden tökéletes rajta csak most ezt produkálja. Ha valaki tud segíteni meg köszönném, lehet más is volt ilyen helyzetben tud tanácsolni valamit. Javítani lehet , vagy csak a csere a megoldás? Ha csere akkor mennyibe fáj egy ilyen kipufi rész? Kösz előre is üdv. mindenkinek! SZÉP IDŐT!
Delorto PHGB 15.15ös karbi malossi szivocsonkal
minarelli am blokkhoz 50es hengerszett a dugattyu párhonapos nemsokat ment.. msn santa09@freemail.hu csere érdekel végdobra vagy nagyobb karbira ..
Csá
Az én mocinom ilyen lánc van amit a nagyvason vettem majdnem 2 éve azóta kicsivel több mint 5000km-t mentem párszor feszítettem rajta de szakaszos nyúlásnak nyúlásnak semmi nyoma
CZ Professional meghajtólánc
# Sárkidobós kivitel. Hossza: 120 szem
Ajánlott karegória (ccm):
# Sport: 125-250
# Enduro: 125-600
# Krossz: 125-500
# Szakítószilárdság: 33,5 kN
Nekem "Risi" lánc van rajta!
polini rendszerről képet nemtudnál mutatni? hátha jólenne az Rs 50emre és egy árat
Köszi szépen!
Nekem D.I.D lánc van rajta JT fogaskerekekkel de azt mondják a CZ(asszem ez a neve)is jó lánc!
hello! Eladó egy street fighter fejidom! 5000forintért akit érdekell irjon! lámpákal és tartoval együtt!
Hello! Ki milyen láncot venne a gépére? (125 ccm) Enyém el van nyúlva szakaszosan... illene cserélni, csak nem tudom milyent vegyek rá. www.nagyvas,hu -n nézegettem, vagy pár fajta. Akinek van ötlete, írjon, KÖSZII