Helló!
Srácok nekem van egy sérülésmentes perselyes hengerem csak kicsit kopott. Van hozzá egy dugattyú is. Egy gyűrűs Wiseco versenydugó. Mikor szétszedtem még működött jártam is vele csak eléggé kicsi volt a kompresszió. Ilyen besült mocira átmeneti vészmegoldásnak még talán elmegy rövid időre míg pénzt gyújtessz újra. Ha érdekel valakit eladom valami jelképes összegért.
Zolko! megmondom őszintén hogy 15re gondoltam a fúrás is még lesz egy jó 10es meg még a dugó egy 25 félhavi fizum...
ha neked igy jo....
sorry de nagyon nem állok most jol anyagilag..
remélem megértő leszel:D
üdv: Norbi
hat igazabol nekem nem jott be ez a porgetem a motort mint a diszno es ako megy csak,marmint megy amugy is,de mind1 nagyobbat akarok meg 4utemet az mas feeling...
hogyha mondasz rá valami korrekt árat akkor viheted! Ezt nem kell perselyezni mivel az van benne, csak furni kell mivel bevolt ázva igy rozsdás belülrül meg nagyon minimális sérülések vannak azért mondtam hogy furással tökéletes lesz!
Hali! Ismerősöm szeretne első motornak 100ezerért egy AF1et vagy egy NSR-t. Nem tudtok valamit ajánlani, ami nem zsákbamacska lenne? Tehát lehet régi meg minden csak rejtett hibái ne legyenek...
Rotax123-as blokk volt benne igy jó a tiedre is! Annyi hogy 160-as polini henger van rajta , sajnos a dugo sérült, és a hengert furatni kell(kivan pereselyezve igy furható)!
Halli figyu az msn cimed meg tudnád adni? neme is kellene szimering a teleszkopomba! am ugy ilyen az én mocim is :D Ja meg a kipuffot h mennyiért csináltattad vagy vetted rá :D
4.5deci jött ki a flakonba kb +0.5deci elfolyt.
Szétszedésnél könnyen szétjött minden összerakásnál alig akart összemenni csináltam vagy 3 célszerszámot amivel sikerült
Srácok nekem van egy sérülésmentes perselyes hengerem csak kicsit kopott. Van hozzá egy dugattyú is. Egy gyűrűs Wiseco versenydugó. Mikor szétszedtem még működött jártam is vele csak eléggé kicsi volt a kompresszió. Ilyen besült mocira átmeneti vészmegoldásnak még talán elmegy rövid időre míg pénzt gyújtessz újra. Ha érdekel valakit eladom valami jelképes összegért.