Aha.Köszi.Ez mind? Akkor a replicámból csinálok sp-t.Blokkot hagyom,többit cserélem.Mondjuk nem tudom nekem milyen villám van,de szimeringezni kéne...
Hogy érted,hogy nem 122-es blokk?
Hali! Figyelmeztetni szeretnék mindenkit h vigyázzatok Hegedűs Zoltánal(hegzol01) ha vesztek tőle valami alkatrészt! Én vettem tőle egy dugót amiről azt mondta h 50Km van benne és képet is kaptam egy ilyen jó allapotú dugóról! és nem ez a dugó érkezett hozzám meg! és egy kábelköteget vettem még! és megegyeztünk h 12500 + posta az ára! ezzel szemben a postán majdnem 19ezret fizettem! és amikor mondtam h nem jó dugót küldött azt mondta h küldjem vissza ugyan úgy utánvétellel visszaveszi! és aznap amikor megérkezett a csomag írt msnen h megjött de akárhányszor küldöm nem fogja átvenni! Azért írom le h más ne essen ebbe a hibába h alkatrészt vesz tőle! Azt naplózott beszélgetésel tudom bizonyítani h azt írta garanciát válal rá és ha nemjó visszaveszi! és képem is megvan arról a dugóról amit mondott és arról is amit küldött nekem!
Helló!
Én is ezt az olajat használom(már lassan egy éve) igaz hogy az én AF1-em 50-es de tökéletes kenést biztosított. Amikor szétszedtem a dugó teteje volt kormos de csak minimálisan.Az oldala meg a szoknya környéke teljesen fém színű volt semmi barnulás.
Igaz eper helyett inkább lángos illata van
Hy! Eladó AF1 125 moci, jó állapotban, néhány javítható hibával. Frissen felújított első telók, új akku, légszűrő, gyertya. Ami hibádzik: nincs rajta kipufogó végdob, ill gyengécske hátsó fék. Műszaki nincs rajta, de mindene működik. Tel 9-17óráig: 06202093590
hellosztok.kérdésem lenne eddig mért az kilometeroram,kiszedtem kereket visszatettem(azt a kis izét is beakasztottam a kerekbe) es most meg nem mér....mitol lehet ez? a bowden egyhelyen picit megvan törve de nem veszes(af1 125 sintesi replica) segitsetek...thx
Sziasztok!
Használt már valaki ilyen olajat?
Challoils Fragola TTS EcoBlu 100% szintetikus. Tegnap kifogytam és a szokásos Castrol full szintetikus olajat nem tudtam beszerezni, mert az üzlet zárva volt, egy másikban ezt tudtam venni. Sötétkék színű eper illatú olaj. A leírásban sok szép és jót mondanak róla de kicsit félve öntöttem a gépbe. Környezetkímélő meg eper illatú meg minden hülyeség de vajon ken is? Annyi a szimpatikus benne, hogy olasz. Használjam ezt vagy inkább vegyek holnap Castrolt?
Hogy érted,hogy nem 122-es blokk?