Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Akit érdekelnek alkatrészek azok szoljanak! Itt van egy 125-ös Rs-bontásra, ugye nagyon sok minden megegyezik az af1-el is! pl.:hibátlan első-hátsó futómú, gyujtás,34karbi,szivocsonkkal sport légszürövel....stb
Érdeklődni bátran!
6000ft a rotax 123 önindíó de kattints az elözmények gombra legközelebb.üdv
Üdv mindenkinek! Valaki meg tudná mondani az 50-es af1 teleszkópszimeringjének méreteit? Meg azt hogy mennyi olaj kell a telóba? Fontos lenne..Előre is kössz!
basszus benéztem geri:D
bocs 6000
mit adnál te 6000ért?
mennyi lenne a dugó? meg miylen?
geri 60ért az sok!
nekem van 6000Ft
dugóm van eladó.
Nem ÚJ!
HELP HELP HELP!

Hello!
nagy bajban vagyok megragadt a a 160as polinim!
nincs valakinek nagyon kicsi pénzért egy eladó? nagyon megköszönném! vagy aki tud valakit aki elakarja adni vagy netán vmi boltot ahol viszonylag jó áron lenne.
illetve van egy nekem de letörött a szoknyája! azzal mit lehet kezdeni? az elviekben arra való hogy a dugót megtámassza....
de csaknem fordul már keresztbe:D
nahh várom a segítségetek!
üdv Norbi
Sziasztok! Érdeklödnék,hogy rotax123 blokkba önindito van_e valakinek,és hány garas?
Van itt ZALAEGERSZEGi? (vagy a környékéről...)
kész az elsőteló szimering cserém
most már holnap csak az olajból kell lentebb engedni mert többet raktam bele és olyan a rugózás mint a beton
Köszi szépen Geri!
2000ft és viheted
nekem van
Szeva Zoli péntekre kiderül merre hány méter az rgv papírral,akkor jönnének a többi cuccért.hívni foglak.
Köszönöm a lehetőséget,de most nem élek vele.
Helló! Akinek van Futura50-eshez váltó és fékpedál eladó az szóljon és megbeszéljük, de inkább a fékpedál a fontos. Kicsit sürgős!
Sziasztok!Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy 125-ös Tuareg lendkereke jó 125-ös futurához?Ugyan az az évjárat meg a 123-as rotax is!Meg látom sok vázat hirdettek esetleg valakinek olyan amihez van papír is?
Szia NOSIM. Cim.. 06308202303 vagy www.zolisdr250@freemail.hu
Szia!
Szerintem a 3eft- nem sok érte, tehát ha érdekel annyiba tudom adni!
Sziasztok. Rotax 123-as Rs-hez kell nekem gyujtás. (trafó gertyapipa) Akinek van kérem csörögjön rám visszahívom 06-20-231-58-40 sürgös köszi sziasztok
Háát,vagy nagyon,nagyon occsóé,vagy nem tudom.Csak az ülésem szakadt,de az idom egyben van.
köszi!
Hali
Tud nekem dobni valaki egy weboldalt ahol 125-ös af1 hez lehetne venni első teló szimeringet?
Előre is köszönöm.
képen látható típushoz kellene.
hello emberek!

eladóvá vált a motorom akit erdekel irjon vagy hivja vmelyik szamot!
http://www.hasznaltauto.hu/2880218_aprilia_af1_
1989