Sziasztok
Elszált a gyujtótrafóm a a gépemben.
Aprilia Tuareg Rally 125 ösöm van és voltam bontóban ott aprilia af1 valamint aprilia rs trafót akart nekem adni a forma ami mind színben valamint típusszámban is eltárt az enyémtől, ugyanis nekem fekete színű az meg sötét zöld volt.
Nos a kérdés az lenne valóban jo bele az a trafó? mert én ugy tudom ha a tipusszám nem egyezik akkor felejtős.. Szóval nem is mertem elhozni töle föleg hogy gari nélkül akarta rám sózni 15 ezerért.....
Felkötöd az elejét a motornak vagy felemeled valamilyen módon, Kiszeded az első kereket, sárvédőt lakapod. A teló tetején lévő két imbuszt kitekered. A telószárakat alul megnyomod fölfelé és fönt kiszeded a két kis félgyűrűt a pálcából. Ezután kicsúszik alul a krómszár és tudsz bele olajat tölteni. Lehet hogy bonyolultan hangzik de nem az
Csak a bal oldali szárban van rugó, a másik csak csillapít (mielőtt megijednél)
szevasztok! van egy eladó müködö blokkom amihez van még egy henger is (rotax 123) nincs hozzá karbi se gyujtás se öninditó! kb menyibe fájhat ez? mipézért adjam el?:D köszi
szeva! az enyémnek is baja van de én megcsináltatom szerelönél mert alapbol gyengék ezek a telok és a rugot is megerösiti! amugy ha a z alját kicsavarod és leszeded az az aluminiumot ahova a sárvédöt felfogatod/féknyerget...akármit XD akkor nem mész semmire ott nem lehet beletölteni! bocsi csak ennyivel tudok szolgálni! véleményem szerint szét kell huzni..:S
Tudnátok segíteni hogy kell az Aprilia sport pro-n teleszkóp olajat cserélni?...Ki kell szedni és alulról betölteni? Mert ha tetején kicsavarom ott nem lehet betölteni....
Köszönöm!
Elszált a gyujtótrafóm a a gépemben.
Aprilia Tuareg Rally 125 ösöm van és voltam bontóban ott aprilia af1 valamint aprilia rs trafót akart nekem adni a forma ami mind színben valamint típusszámban is eltárt az enyémtől, ugyanis nekem fekete színű az meg sötét zöld volt.
Nos a kérdés az lenne valóban jo bele az a trafó? mert én ugy tudom ha a tipusszám nem egyezik akkor felejtős.. Szóval nem is mertem elhozni töle föleg hogy gari nélkül akarta rám sózni 15 ezerért.....
am nem tudsz véletlen egy jó szervízt pest v debrecen körül?
Csak a bal oldali szárban van rugó, a másik csak csillapít (mielőtt megijednél)
Tudnátok segíteni hogy kell az Aprilia sport pro-n teleszkóp olajat cserélni?...Ki kell szedni és alulról betölteni? Mert ha tetején kicsavarom ott nem lehet betölteni....
Köszönöm!
Ígynézki a kosárból öszerakot vas Ha valakit érdekel akor szóljon eladó!Tejesen üzemképes és szépis
Meg tudjátok mondani mennyi lenne egy henger af1 sport pro-hoz?