Hali. Ma kimentem az af1-el és eggyik pillanatról a másikra kinyomta magából az összes vizet. Biztos nem levegős mert hetek óta úgy járok vele hogy nem nyom ki semmit. CSak most itt eggyik pillanatról a másikra. Valaki segítsen mi lehet a gond.
Hello olyan kérédsem van felújíttattam a motort 210 km mentem nem hajtottam melegíti a vizet mint az állat egyébként 160 as polini hengerszett van rajta van nem jó a vízpumpám vagy mi a geci lehet a baja ennek a a szarnak mert inkább eladom ha még max 20.000 ret kell rákölteni ott hagytam má összesen a motor felújításért matrica festés stb 340.000 ft de többet nem ér meg inkább bezúzatom! én nagyot csalódtam benne hogy mindig szar! ha tud valaki segíteni pls szóljon hogy mi a gecit csináljak vele pls......
Szerintem ezt hagyjátok, úgysem lesz tartós megoldás.
Ki kell venni a komplett spirált, bemenni egy motorosboltba, pl robogósboltba, megmutatni, amennyiben csaka bele kell, nem nagy mutatvány, valami robogóé biztosan jó bele, és tartós lesz.
Sziasztok!Motorozott valaki az elmúlt napokban?Én tegnap a barátnőmmel leugrottam Szilvásváradra,néhol nagyon kaki az út,de egyébként elég jó volt!71km volt oda vissza,a motor is nagyon jól viselkedett!Aki teheti az mennyen valamerre szerintem,már nincsenek olyan rossz idők,de várom a jó kis meleg nyarat!
klein! en szopok ezzel a bowden dologal rendesen vettem kéket ami 2es meg 1.5-t is meg fogot is de nem megy ra egyszeruen...ha siman beleteszem a 2est ako megy a hazban de ha mar a bowdent is belevarialom ako megszorul es nem csuszik at a hazon...mit tegyek reggel ota szenvedek vele...
meg lécives mutas rola több képet mert enyém is europa csak hogy menyiben külömbözik mert én töröten vetem és az elözö tulaj össze cigánykodta az egészet!
Sziasztok!
Délután tervezem, hogy szétszedem a mocim és renberakom a powert benne. Vettem új tömítéseket mindenhová,hegerfej víztérfedél stb.... (találtam egy leírást ahol minden alkatrész mérete fel van tüntetve). Ti milyen O-gyűrűt használtok a hengerfejhez? Extra dolgot nem tudtak nekem adni pedig a megye legnagyobb gyapágy-szimering boltjában voltam. Sima fekete O-gyűrűt hoztam Ez nem fog kiégni? Ilyennel volt összerakva eddig is most kíváncsi vagyok, hogy néz ki benne. Hoztam még piros szilikonos tömítéskészító pasztát ami mindennek ellenáll és 360 fokig hőálló. Ezt akarom a hengertalphoz használni önmagában a kartonlap nem szimpatikus nekem. Az eladó azt mondta bármilyen tömítés elkészíthető vele. Esetleg ne próbáljam meg ezt a hengerfejhez? Vagy kombiban az O-gyűrűvel?
Ez sima "Bankoló" fogó és szettben árulják adnak hozzá pár cuccost!Nem gondoltam volna soha...de ötletes nagyon amikor erősebb szakadást akarnak megerősíteni ilyet kel használni!Ja és az a TESCO-os fogó sajnos nem olyan erős...
értem értem. csak arra gondoltam hogy mittom én nagyobb karburátort is cserélni kell -e vagy elég nagyobb fúvóka. meg sportkipufogó rendszer kell -e hozzá.
Ja még valami, mielőtt összetoldanád égesd le a végeiről az olajat vagy zsírt aztán kicsit csiszold meg így mefogja a ragasztó. (lehet kétkomponensű vagy jó minőségű pillanatragasztó.)
Bocsi a minőségért de csak teló volt kéznél. De azt hiszem látszik a lényeg a kis csőbe beledugni a spirál két végét aztán összenyomni ennyi. Az gubanc lehet hogy a toldásnál nem fog jól hajlani ha olyan helyre esik akkor nem tom hogy fog viselkedni. Ilyenkor max azzal lehet próbálkozni, hogy fordítva fűzüd be a spirát a házba. Az egész készlet Tescoban 700Ft lehet kísérletezni. De villamosági boltban is lehet venni ilyen kis toldókat.
Itt vannak a képek. A készlet. A hüvelyek, a hülyely a műanyag burkolat nélkül, a spirál pont passzol bele kicsit szoros is rá kell tekerni, plusz ragasztóval lehet erősíteni, aztán a fogó hegyes részével összenyomni a végeit, hogy belenyomja a spirálba (nem ellapítani)! Én itt pirosat szedtem szét, de a kék a megfelelő méret.
Szia! Estére csinálok fotót. Simán elfér, a hüvej vékony, de elég erős nekem a külső ház meg volt törve megakadt és a motor elszakította újra a spirát de nem a toldásnál hanem alatta szóval elég erős is.
Szia!
Ez a megoldás engem is érdekelne, nincs erről esetleg fotód?
Megnézném, hogyan is néz ki, mert nekem is elszakadt a km.óra spirálja és elég drága az új. Legalább egy próbát megérne, ha össze sikerülne illeszteni a két felet. Elfér utána a spirál a házban?
Ki kell venni a komplett spirált, bemenni egy motorosboltba, pl robogósboltba, megmutatni, amennyiben csaka bele kell, nem nagy mutatvány, valami robogóé biztosan jó bele, és tartós lesz.
Délután tervezem, hogy szétszedem a mocim és renberakom a powert benne. Vettem új tömítéseket mindenhová,hegerfej víztérfedél stb.... (találtam egy leírást ahol minden alkatrész mérete fel van tüntetve). Ti milyen O-gyűrűt használtok a hengerfejhez? Extra dolgot nem tudtak nekem adni pedig a megye legnagyobb gyapágy-szimering boltjában voltam. Sima fekete O-gyűrűt hoztam Ez nem fog kiégni? Ilyennel volt összerakva eddig is most kíváncsi vagyok, hogy néz ki benne. Hoztam még piros szilikonos tömítéskészító pasztát ami mindennek ellenáll és 360 fokig hőálló. Ezt akarom a hengertalphoz használni önmagában a kartonlap nem szimpatikus nekem. Az eladó azt mondta bármilyen tömítés elkészíthető vele. Esetleg ne próbáljam meg ezt a hengerfejhez? Vagy kombiban az O-gyűrűvel?
Így már van róla elképzelésem, egy próbát megér annyi szent.
Ez a megoldás engem is érdekelne, nincs erről esetleg fotód?
Megnézném, hogyan is néz ki, mert nekem is elszakadt a km.óra spirálja és elég drága az új. Legalább egy próbát megérne, ha össze sikerülne illeszteni a két felet. Elfér utána a spirál a házban?