Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Engem érdekelne a váz alatti müanyag amire csatlakozik a légbeömlö csövei is! Kérlek adj egy email cimet ahol feltudom venni veled a kapcsolatott!
JA! Motorban már az új dugó óta 2000 km van, csak most jött elő a gond.
Hello urak! Hozzáértők válaszát várom. Nem nagyon nyit a power-szelep. Van, hogy egyáltalán nem, néha csak 9 ezernélnyit ki. Bejáratás miatt (mivel akkor nem lehet nagyon pörgetni) lehet, h bekokszolódott, és megragad, vagy az elekktromos résszel lehet gond? Amugy még nem szedtem szét, gondoltam előre érdeklődök. Akinek volt hasonló gondja , vagy hasznos infóval tud szolgálni, az legyen szíves, vegye a fáradtságot, és gépeljen valamit. Köszi előre is!
Sziasztok!
Tönkre ment a hátsó fékmunkahenger, ami a pedálnál van.
af1 futurához kellene, ha valakinek van esetleg eladó kérem írjon, vagy hívjon!
06-30/570-28-15
Kéne nekem ez a két alkatrész (sárvédő,beömlő)!1300ft-ért megveszem!Na?
Kéne nekem egy jó benzincsap!Ki tudna nekem adni egyet ami nem csöpög?
Órámat eladnám!www.bojtor.imre@freemail.hu vagy 06 30 391 5363
Egy pár apróság még lemaradt. Kezelőszervek a kormányon, a bal oldali lábtartó konzol stb kérdezz!
Szia GYULAVAR! Az idom nem csak disz létezik
Hello. Valaki meg tudná mondani h af1 futura 125-höz első tárcsába lévő csaphoz olyan vékony alátétet hol lehet kapni? Csavarboltba voltam még nem is láttak olyan vékony alátétet.
Sziasztok! Aprilia AF-1 Futura 125 -höz keresek alkatrészeket, eddíg nem sok sikerrel. -aki tudna segíteni hogy honnan tudnám hozzá alkatrészeket szerezni kérem írjon a skultetip@freemail.hu -címre. Előre is köszönöm!
Hello. Van zsír uj bovdenem 2 eft. Gyári csomagolásban
az idom csak disz? v ajándék?:P:D valami bovdened nincs hozzá mert egy gépet akrok épiteni és csak a ford szám méröt akarom rákötni!:D
szevasz neekm ven elsö teleszkop párom egy egyik tökéletesen müködik másik szét van szedve esetleg képet is tudok rólla ha érdekel! af1 sport prohoz van de gondolom nem nagy a külömbség!
Szia gyulavar! itt egy zsÍr Óra 4000 Ért spirÁl
Üdv!
Eladó egy aprilia af-1 sintesi!
infó itt
Hello mindenkinek!
Van egy Aprilia AF-1 Sintesim, és alkatrészt keresnék hozzá, mert az elsőteleszkópomat össze barmolta egy szerelő, és folyik az olaj belöle. Próbáltunk szimeringet cserélni, de hát felesleges, és így nem túl biztonságos hogy jön belőle az olaj, a tárcsafékre, kerékre stb...

Tehát aki tudna alkatrészet hozzá(elsőteleszkópot) az pls írjon itt, vagy a vargaandris@freemail.hu -ra.

Előre is köszönöm:)
Hát erre a kérdésre szerintem sokféle választ fogsz kapni,ha jó motort veszel és rendbe tartod mehetsz egész nyáron,ha kevésbé jót akkor szerelhetsz,de egyébként nekem nincs vele semmi bajom rendbe tartom,a kötelező dolgokat megcsinálom rendszeresen így csak tankolom és az olajat töltöm bele!Jó motorok ezek semmi extra szerintem minden motorra ugyan így kell figyelni mint ezekre a gépekre.
cső mi a tapasztalat a 125 af1 ről ?nyárra szeretnék venni egy rendszámosat!
Power szettem eladnám aprópénzért.
Akit érdekel keressen meg telefonon.
0630/6963423
Hétközben csak du. 5 után vagyok elérhető.
Hali. Valaki meg tudja mondani h af1 futura 125-höz első tárcsába lévő csaphoz alátétet hol lehet kapni?
Helló!
ELADÓ a mocim ha esetleg érdekelne valakit.
Az ár irányár bizonyos keretek között lehet alkudni.

http://www.kepesmotor.hu/april...
szerintetek milyen igy készen?
Hello!
Nem érdekel vkit egy Sport Pro?160as polini hengerrel,jó motorikus állapotban kivülröl kéne vele fogalkozni (festés,meg egy idom).papirok nélkul.50esként ment.96os évjárat.krosz motor csere érdekel. irányár 180-200