Szia!
Engem érdekelne a váz alatti müanyag amire csatlakozik a légbeömlö csövei is! Kérlek adj egy email cimet ahol feltudom venni veled a kapcsolatott!
Hello urak! Hozzáértők válaszát várom. Nem nagyon nyit a power-szelep. Van, hogy egyáltalán nem, néha csak 9 ezernélnyit ki. Bejáratás miatt (mivel akkor nem lehet nagyon pörgetni) lehet, h bekokszolódott, és megragad, vagy az elekktromos résszel lehet gond? Amugy még nem szedtem szét, gondoltam előre érdeklődök. Akinek volt hasonló gondja , vagy hasznos infóval tud szolgálni, az legyen szíves, vegye a fáradtságot, és gépeljen valamit. Köszi előre is!
Sziasztok!
Tönkre ment a hátsó fékmunkahenger, ami a pedálnál van.
af1 futurához kellene, ha valakinek van esetleg eladó kérem írjon, vagy hívjon!
06-30/570-28-15
Hello. Valaki meg tudná mondani h af1 futura 125-höz első tárcsába lévő csaphoz olyan vékony alátétet hol lehet kapni? Csavarboltba voltam még nem is láttak olyan vékony alátétet.
Sziasztok! Aprilia AF-1 Futura 125 -höz keresek alkatrészeket, eddíg nem sok sikerrel. -aki tudna segíteni hogy honnan tudnám hozzá alkatrészeket szerezni kérem írjon a skultetip@freemail.hu -címre. Előre is köszönöm!
szevasz neekm ven elsö teleszkop párom egy egyik tökéletesen müködik másik szét van szedve esetleg képet is tudok rólla ha érdekel! af1 sport prohoz van de gondolom nem nagy a külömbség!
Hello mindenkinek!
Van egy Aprilia AF-1 Sintesim, és alkatrészt keresnék hozzá, mert az elsőteleszkópomat össze barmolta egy szerelő, és folyik az olaj belöle. Próbáltunk szimeringet cserélni, de hát felesleges, és így nem túl biztonságos hogy jön belőle az olaj, a tárcsafékre, kerékre stb...
Tehát aki tudna alkatrészet hozzá(elsőteleszkópot) az pls írjon itt, vagy a vargaandris@freemail.hu -ra.
Hát erre a kérdésre szerintem sokféle választ fogsz kapni,ha jó motort veszel és rendbe tartod mehetsz egész nyáron,ha kevésbé jót akkor szerelhetsz,de egyébként nekem nincs vele semmi bajom rendbe tartom,a kötelező dolgokat megcsinálom rendszeresen így csak tankolom és az olajat töltöm bele!Jó motorok ezek semmi extra szerintem minden motorra ugyan így kell figyelni mint ezekre a gépekre.
Hello!
Nem érdekel vkit egy Sport Pro?160as polini hengerrel,jó motorikus állapotban kivülröl kéne vele fogalkozni (festés,meg egy idom).papirok nélkul.50esként ment.96os évjárat.krosz motor csere érdekel. irányár 180-200
Engem érdekelne a váz alatti müanyag amire csatlakozik a légbeömlö csövei is! Kérlek adj egy email cimet ahol feltudom venni veled a kapcsolatott!