Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát ő lenne az. Ha mondasz rá valami árat hogy neked mennyit érne meg akkor szerintem meg is üzleteltük!
helósztok! érdekelni engem egy müszerfal olcsón vagy csak egy fordulat számmérö szimplán! a kipufogó végdobom meg kivan herélve semmi gyapot nincs benne és öszevisza csörög:D:S semi baja nem lesz?:D mire szolgál a gyapot? csak viszatompitja a hangot? köszi szevesztok!
hello! engem csak a visszapillantó tükröd érdelekne hogy azt nem-e tudnánk megbótolni! elcserélnénk meg ráfizetnénk vagy csak szimplán megvenném! ha nem akor hol leeht ilyet bexzerezni?:D köszi üdv gyula
üdv mindenkinek végre kijelenthetem h szimering csere műtét sikerült a gépen megvan végre :) a kuplungkosarat is sikerült leszedni :D emberek most h ki lett cserélve áááááááá nem eszi az olajat jobban éget jobban megy fúúúú nagyon szuper lett és elsősorban köszönöm mindenki tanácsát :)
Végülis van ülésem,de 2 helyen szakadt.. Nem lényeg,nem modellkedni viszem.
Jó lesz egyenlőre ez az ülés.
Kép van az idomról?
Hali!
Netudja valaki hogy kell bekötni a fesz szabájzót?
Lehet tudok hozzá ülést is, de a zár tutti hogy nincs benne sajnos. Árban meg szerintem megegyezünk, olcsó-é adom
Hmm.. Hogy-é vagyon?
Ülésestől?
Van egy ugyanilyen hátsó faridomom teljesen gyári,szép állapotú ha esetleg érdekel!
Rakd be a motort 6sebességbe először is. Szólj valakinek aki rá tud ülni a motorra és nyomni a hátsó féket! Közben te raksz rá szerszámot az anyára és miközben ő nyomja a féket akkor te szépen meglazitod! Így mennie kell a dologna esetleg próbáld nagyobb erőkarral és hirtelen mozdulatokkal az szokott segiteni! A főtengelyről pedig ugy tudod leszedni az anyát hogy a fogaskerekekt megfogod ilyen csöfogoval vagy amivel megtudod hogy ne mozduljon el majd azt is kilazitod, Ugy nepróbáld hogy a kétfogaskerék közé teszel csavarhuzót vagy bármit mert az nagyon nem tesz jót a csapágyaknak! Szoval igy megpróbálhatod leszedni sajnos nekem is igy kellett mikor rossz volt a légkulcsom. Remélem tudtam segiteni
Na,itt a motorom.
Kérdésem is lenne,hogy a többi képen,az oldalidomnál (a lábtartó körül) mihez van rögzítve a sarka az idomnak?Nekem pl semmihez,és érdekelne,hogy mi van ott.
Na meg lessétek meg a sztenderem,hogy nem lóg-e..
Plussz.. Az idomon ezekkel a repedésekkel mit lehet kezdeni?
szia nem fog menni a gumisunk nem engedi :S de itt van pár kép h lássátok miröl van szó :s sebességbe van a gép mégse a kosr eleje különállóan elforog :(
Szia! Nincs egy gumiszerelő műhely a közeledben? Ott szerintem ingyen használhatod a légkulcsot amíg meglazítod a csavart.
Sziasztok!
Főtengő szimeringet akarok cserélni!
A multkor mondtátok nekem h légkulcsal próbálkozzak na oké ezt hanyagolnom kell mert nem tudom kivitelezni szerelőre nincs pénzem! de magam is megtudnám oldani ha segítene valaki! leszedtem a deknit! és a kuplungkosrárrol fedelet ami alatt a rugók vannak na azt a szép nagy 27-es anyát akarom onnan leszedni! de sehogyse tudom :( észszerű megoldsa kinek van?:( előre is köszi!
125 rotax! Az én csuklóm meg szeret hajlani
csapszeg nem nagy tétel pár ezer forintos. anyni a gáz hogy szétkell hozzá szedni az egész hengert és venni kell hozzá új tömítést
10.000-körül van az ára .de megegyezünk. merre vagy.msn.lali1000f@hotmail.com. megbeszéljük.
Melyik apriliák? Egyébként meg jobb kéz függő. Az enyém 125-ös 34-es karbival 100km/h-s tempóban országúton 5,5-körül jött ki. Szerpentinen 6l.
Sziasztok
az lenne a kérdésem az apriliák menyit kosztolnak?'100KM en?
Helló!
50-es RV blokkos gépbe mennyi lehet egy csapszeg? :D
Mert szerintem az enyémbe az zörög :S
helo
érdekelne hogy tud e valaki 50es sf1et olcson nem maj ha festeki kell vagy valami csak legyen egyben az a lényeg! köszi előre is !
am van vkinek vmi jo tippje muanyag polirozásra...idomokat akarom polirozni...mivel kéne?
de éppenhogy csak nedvedzik meg nem is a fek oldalan van,de sztem majd hetvegen nekiallok...
Háát igazából nagyon nem kéne. A közvetlen veszély, hogy a fékre folyik, és nem fog semmit fogni, a távolabbi, hogy kevés olajjal még jobban kopik a teleszkóp, és még szarabb lesz, még inkább nem lehet javítani!
rendben köszi,remélem nincsen nagy baja..:Sde mondom mindig ilyen 130-140 után.bármit csinálok beadja a küzdelmet:S:D.elötte végig patent.van hogy le is áll..akkor kuplungot rányomom és ujbol harap