Ja még annyi h. nekem van egy 125-ös af1-em 160-as pollini hengerrel+34-es delorto karbi.Szerintetek milyen keverés arányba keverjem az üzemanyagomat(olaj+benyó)?Mert nekem ki van kötve a külön olajzás és így én keverem és tankból szívja.Azt monták így biztonságosabb így, mert ekkora hengerrel nagyobb az esély hogy megragad külön olajzásnál !SZERINTETEK?
Én mocimra is kéne porvédő csak nekem az első féknyeregbe.Szopóka mert nekem 4db gumit kell vennem,és én még nem is kapok sehol.Két gumi el megy minőségileg de kettő szét van szakadva.Ha tud valaki akkor szóljon már!Más nem én is takaríthatom sűrűbben!
oksa sztem nem rakok ako porvedot mert csak szetben lehet kapni es ugy meg 13e annyiert meg nem fogok venni ket gumikarikat,marad igy meg a sürün pucolás...
Azt elfelejtetted mondani, hogy milyen aprilia. Mert még ha AF1 is, 50-es? 125-ös? És mikori? Egyáltalán nem mindegy. Amit Rapo mutatott, az 125-ös Rotax 123-as trafója.
Háát tulajdonképpen addig nincs gond, amíg a dugattyú csak kifelé megy, csupán mikor vissza kell nyomni. Ugye nagyon sok féknyergen nincs, és nem is volt porvédő, azoknál mikor betétet cserélsz, akkor kipucolod, és úgy nyomod vissza a dugattyúkat. Szerintem ez durván nálad is elég lenne, de inkább azt mondom, hogy mikor mosod, akkor slaggal bő vízzel öblítsd ki a féknyeregből a port, meg mondjuk pár ezer km után féktisztítóval mosasd át. Ez nem nagy meló, le se kell szedni, csak pucold ki. Ha beragad később, az valószínűleg úgyis a főfékhenger miatt lesz. (nekem az AF1 nél is ragadt, meg a Hyonál is most, két hete azt javítottam. AF1 nél a főfékhenger rugója volt kaki, a Hyonál meg a nyomórúd elkezdett rozsdásodni a porvédő alatt, és ez nem tetszett neki, ki kellett pucolni)
Hello
Mikor vettem az italmondonál 8750 volt itt van élődtem a számla abból csak a lamellákat bontottam ki és használtam fel de ami kiderült nem az volt baja a kuplungomnak csak eladás szempontjából cseréltem ki!De a lamella közti távtartók megvannak az újak és a lamellák is asziszem valahol még nem kerestem őket elő mert még nem írtál vissza de holnap delelőt elő keresem neked csinálok róla képet és te eldöntöd hogy kel e vagy sem árat nem akarok mondani mert használom most nincs mire használjam!Mondj egy árat itt vagy az emailomra ha it ne akarsz és ha tetszik akkor a tied!
áááá már teljesen ki vagyok! Eddig 2 szerelőnél volt a mocim és nem jönnek rá mibaja van! Beindul és lefullad! Ugy romlott el h egyik nap mnetem vele és jo volt másnap meg már ezt csinálta!Vmi kis baja lehet sztem! Néztem a trafót, gyujtást, karbit, kipuffot és kompresszió is van ! Szikrát olyat ad h egy lovat agyon ütne! VMI TIPPET PLS
Tavaly előtt télen 3 hónap munkája és 180-200eft összeget emészett fel ,aminek nagy részét a fényezés és az első teló teljes felújítása tette ki.
Így lógott elég sokáig,de azóta sem hagyott még cserben.
Érdemes a karbantartási munkákat a télen elvégezni és nem a rövid nyarat motorozás helyett javítgatással tölteni!
Lene 1 kérdésem van 1 aprilia-ám amit kosárba hoztak ide öszeis raktam szépen csak van egy bökenő nincs gyujtó trafó és nemis tudom hogy hogynézki!Ha valamelyikőtök lenne olyan rendes dobna fel 1 képet a trafóról megköszöném!
http://www.kepesmotor.hu/april...
0630/6963423
Hétközben csak 5után tudsz elérni.
És az úriembernek is a 125-ös kuplunglamellát mondtam azt biztos nem vesz 7ezer forintért!
Mikor vettem az italmondonál 8750 volt itt van élődtem a számla abból csak a lamellákat bontottam ki és használtam fel de ami kiderült nem az volt baja a kuplungomnak csak eladás szempontjából cseréltem ki!De a lamella közti távtartók megvannak az újak és a lamellák is asziszem valahol még nem kerestem őket elő mert még nem írtál vissza de holnap delelőt elő keresem neked csinálok róla képet és te eldöntöd hogy kel e vagy sem árat nem akarok mondani mert használom most nincs mire használjam!Mondj egy árat itt vagy az emailomra ha it ne akarsz és ha tetszik akkor a tied!
Így lógott elég sokáig,de azóta sem hagyott még cserben.
Érdemes a karbantartási munkákat a télen elvégezni és nem a rövid nyarat motorozás helyett javítgatással tölteni!
Lene 1 kérdésem van 1 aprilia-ám amit kosárba hoztak ide öszeis raktam szépen csak van egy bökenő nincs gyujtó trafó és nemis tudom hogy hogynézki!Ha valamelyikőtök lenne olyan rendes dobna fel 1 képet a trafóról megköszöném!