Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja kene olyan porvedo,de nem toom milyen gyakran pucoljam...
Látom nem keveset költöttél rá nagyon szép a plexi mintha ott sem lenne szinte úgy néz ki mintha zsír új lenne
menyibe került így kipofozni?
A két olasz..
A felújítás végén...
A tél közepén...
Szia!
Természetesen felteszek mindent szívesen,én is szerettem nézegetni a gyári gépeket mielőtt belekezdtem a sajátom felújításásba!
A képek nem újak mert mostanában csak a házam építésével foglalkoztam és szerencsére a két évvel ezelőtti teljes restaurálás miatt még egy csavarhoz sem kellett hozzányúlnom az elmúlt másfél évben,ezért nem is fotózgattam.De majd nyáron...
A porvédő? A nélkül is használható, csak pucold gyakrabban! Sok típusnál nincs is porvédő!
szasztok,af1 125 sintesi hatsofékhez a munkahenger köré porvédö gumija van vkinek eladó es jo allapotu? mert horror arat mondtak boltba...
Használtható is jó csak persze ne legyen túl használt van képet róla mármint a fógakrol mien állapotban vannak
hello! kéne nekem af1 europához hátsó fogaskerék minél nagyobb! vagy ha esetleg tudjátok hol lehet csináltatni azt is meg gkösszöném!
Hello!
Örülök, hogy újra látlak errefele! Bizony nem adtam el az AF1-et, de nem is használom. Emlék marad, áll a pincébe felbakolva, letakarva, néha elindítom, megyek vele egy kicsit az utcába. Műszakija már nincs, se biztosítás rajta, ne kelljen fizetni még ez után is. No meg a nagyobb a bónuszom nélkül egy vagyon. (jó, így se kevés a 17 e teljesítményadó, és a 12 e biztosítás egy évre, de különben 40 e lenne a biztosításom) Persze anyáék annyira nem nézik jó szemmel, néha van egykis piszkálódás a motorok miatt, de teszek rá :)
Hali. Valaki meg tudja mondani hogy az af1 furura 125 ccm és a sintesi km meghajtó csigája megegyezik-e? Választ köszönöm előre is.
Szia!
Ne haragudj de ismertelek a fórumról régebb óta,és mivel a te géped nekem nagyon tettszik szépen megcsináltad,lehet pofátlan leszek,de egy pár képet mutathatnál róla!
Köszi előre is!
Üdv:Gergely
Új vagy használható kéne?
Valaki tudjah hol kel betölteni az olajat és h menynit? 50 es af1... első teló
Hello!
50 es af1 hez van ? lánszet kerék vagy iesmi?
Szia!
Sziasztok!
Úgy látom mindenki várja már a tavaszt,de az sajna nem nagyon akar eljönni! Az én gépem műszakija is lejárt tavaly októberben és csak most akarom elvinni műszire ha egy picit kisütne már a nap és nem fagynék rá.
Trakee te vagy az Af1 fórum legoszloposabb tagja!
Sejtem,hogy nem váltál meg a kis olasztól még most sem, és a nagyobbacska mocid jól muzsikál?
Hali. Af1 Futurához km. meghajtó csiga érdekelne. Akinek van eladó vegyen fel msn: tothjozsi91@hotmail.com
Nekem van Vitonos zsír új ha érdekel szólj.
Sajnos ilyet én is tapasztaltam. Eleinte nagyon finomkodni kell vele. Mert volt olyan NGK, ami 12 e km után is szépen muzsikált, volt amivel Keszthelyre (5 km) nem értem el... De nagyrészt jók, csak sajnos közbe előfordul szar.
Meg tudja nekem mondani valaki a hengerfejtömítés O gyűrű méreteit? Rotax 123.
Valaki nem tud jo állapotban lévő lánc szettet vagy valahol olcsot? elég drága cucc...
Köszi neked is:)
Köszi most megnyugodtam:)
Hello
Nekem van AF1 Futura Minarelli RV6 os blokkhoz lamellám keveset használt és vadonatúj távtartókkal közéjük!Ha érdekelne vegyél fel msnre vagy írj ide vagy emailomra küldök képet előkeresem és a többit megbeszéljük!
gibi001@citromail.hu
nekem is volt benne NGK B10E de decemberben valahogy nagyon hideg volt rá és egy jó hatvan méter után le állt!Kivettem "majd nyáron"montam!Azóta nem próbáltam!