Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Engem érdekelne róla a benzincsap ha jó Sport Pro-ba meg ha visszajelzős és tökéletesen működik!Mennyi lenne az ára?
Köszi előre is!
meg ha ki veszem a gyertyát pörgeti rendesen vissza teszem akkor meg nem és már azon gondolkoztam hogy nagy a kompresszio és azért nem tudja meg pörgetni!
jo mert uj az aksim és kipucoltam az öninditot meg mindent de nem képes meg forgatniÖ! 12v van az aksimban és nenm tudja meg firgatni!
Üdv!
Az lenne a kérdésem elöször is hogy:
van egy af1 sport prom,és ujabban beszokott rajta fogni a fék 1kicsit.,mi lehet a probléma szerintetek.
a másik meg az hogy nem mér a fordszámméröm maga az óra müködik mert tudom forgatni a spirál is jo..valszeg ami a blokkban van alkatrész az lehet a rosz,olyat honnan tudok szerezni?
Hello!
Érdekelne a két oldalsó nagy idom,kösz
Pontosan ahogy djklein kolléga mondta! :)
Kompresszió nem fogja vissza az önindítót, csak akkor ha valami gond van vele.Próbáld meg tölteni az akksit(ha lehet), ha ez sem segít önindító pucolás, ha ez sem új akksi.
Szerintem nem az aksival lesz a gond hanem az önindítóval. Kopottak a szénkefék a szénpor lerakódott és áthúz egy kicsit, ilyenkor nincs erő az indítómotorban és nem pörög max fordulaton érdemes lenne megnézned és kitisztítani meg megcsiszolni a forgórész érintkezőit. Ha a gyári aksi 4A akkor neked az 5A-es aksival simán mennie kellene.
mondjuk 12v 5A os van benne de nem boldogul, hajtja a motort csak akkora a kompreszió hogy nem tudja át forgatni! mit tegyek?
meg kéne inditó relé 12v 70A es! azt tud valaki?
Nekem van váltó alkatrészem ha kell,keress meg és megbeszéljük!
12V, 4 vagy 5 Ah. Gyárilag 4Ah-ás van benne, de az 5 is jó.
Sziasztok!
Aprilia AF1 futura motoromhoz, hol tudok alkatrészeket kapni? Henger, fötengely, váltó...
Ok Boci küldök neked emilt hátha megtudunk egyezni!
Nekem is van egy jó áron ha érdekel keress meg!Adatlap--elérhetőség!
4-5 e Ft körül árultak itt fesszabályozót AF1 -hez. Szerintem ennél olcsóbbat semmihez nem kapsz, persze alkudni ér az árból!
Sziasztok úgy tűnik fesszabájzó bajom lessz! Tudtok valami más olcsóbb alternatívát hogy esetleg másmilyen fessztabájzót tegyek rá? Ja és esetleg valaki tudja hogy milyen gerjesztésű a generátora a 125-ős replicának?
és mit kérnél érte?
Szia!
H érdekel nekem van ilyen cuccom
http://www.kepesmotor.hu/april...
kivülről nagyjából meg van mindene. ha érdekel keress meg! elérhetőségeim adatlapomon
Af1 50-be mekkora akksit kéne tenem hogy minden jó legyen?
mert tönkre ment és nem lehetet meg csinálni! de már szereztem egyet! viszont 125ös rsváz érdekelne mindenel csak blokk nem kell meg elektronika meg lámpa sem csak hátsó!
Helló!
50-es fekete RV blokkos mocihoz tudtok eladó használt öninditót? Red Rose-ba kellene, de olyan tipusú blokk van az AF1-be is.
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. A npokban szert tettem egy AF1 Sport Prora. A lényeg hogy furcsa tüneteket produkál. Nagyobb sebességnél (100 fölött) egy idő után úgy tünik mintha fulladna a motor. Majd fél perc után ujra megy normálisan, de szerintem ez nem tuti. Én üzemanyag-ellátás hiányra tippelek. Az előző tulaja egy madár volt, be is vallotta hogy elpiszkálta a karburátort. Ha valaki tud, adjon már tippet hogy mi lehet a megoldás.
Miért akarod kicserélni?
sziasztok, szükségem lenne 1 hengerre dugóval, előre köszönöm a segítséget!
S.O.S Hello kéne nekem hátsó fék nyereg af1re nagyon sürgös lenne! elöre is kösszi!