ezt nezztem de itt egyiken sem lila zöld hanem fekete zöld,ezé nem vagom h enyemen ako miert volt lila mert ez elvileg gyari nem huzatta at senki sem...
Levettem, de az iszonyatos hangerőn kívül mást nem nagyon tapasztaltam. Így már keményen üti a gáz a kezem 1 méterről is. Kimentem az utcára vele de nem tapasztaltam olyat hogy szárnyra kaptak volna a lovak benne. Egy jelenség volt, hogy gázelvételkor visszaröfög. Vagy nem is tom hogy írjam le gázadás baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam majd elengedem bam bam bam és alapjárat. Azt nem tudtam kipróbálni hogyan megy 5-ösben mert az utcában megölnek iszonyat milyen hangja van így.
majd lecsekkolom...
nem tudja vki h hol talalok 89es 125ös sintesirol gyari kepet? csak az ülés szine miatt erdekelne...mert amiket talalok azon fekete zöld az ülés de nem tom h gyarilag lila zöld e mert enyemen elvileg gyari volt csak szethullot mar es nem tom milyen szinure huzassam at...
A felületek szemre egyenesnek tűntek és a régi tömítés száraz volt.
Megnéztem ütni üti a kezem a gáz de nem túl erősen nem tudom mennyire kellene. Azt észrevettem, hogy az enyémnek nincs olyan érces erős kétütemű hangja mint a haveroménak, inkább mélyebben morog. Igaz a végdobom egyedi más mint az eredeti. A rezó az gyári. Olyan mintha nem lennének olyan erős robbanások benne. Kompresszióm pedig van nem is kevés szinte új a dugószettem és a henger is.
Szia! megjöttem és olvasom,az viszont biztos, hogy az olaj nem a benzinből kerül a kipuba.még azt nézd meg légyszi, hogy a kipuf-ból kijövő gáz üti -e a tenyeredet, ha elétartod? megvárom a választ .
Ennyi szimering után elég gyanús hogy az lenne a baja!
Én a blokk illesztésre tippelek hogy becsorog vagy karbi.
Esetleg olyan dolog amire senki nem gondol
látom nem csak en szopok a motoromal...
nekem olyan bajom van h megfeszitem lancot(af1 125 sintesi) ako alig log visszahuzom a hatso csavarokat meg minden mek vele par kort es eléggé belazul,olyan 4centit mozog fel le,ez mitol lehet es annyi sok?
ja meg még egy kérdés a gyari sintesin lila elöl zöld hatul az ülés? thx
Szia!
Végeztem a művelettel. Kicsivel talán erősebbnek érzem. De a jelenség nem múlt el. Városban használva max. 4. fokozatig egész jó se füst se olaj erő is van benne. De 5-ben már nem igazán akar menni csak szenved. Ha jól megpörgetem 4-ben 10-11000 akkor beáll 6-7ezerre azt tartja full gázon de jobban nem megy. Ilyenkor kezd a pufó olajosodni. Gondolom nem tud kiprörögni de a benzint kapja nem égeti el és ez van a pufómon. 4.-ig ahol full le tud pörögni semmi gubanc.
Ha valakit érdekel akkor keressen itt: szervadomi@citromail.hu
nem tudja vki h hol talalok 89es 125ös sintesirol gyari kepet? csak az ülés szine miatt erdekelne...mert amiket talalok azon fekete zöld az ülés de nem tom h gyarilag lila zöld e mert enyemen elvileg gyari volt csak szethullot mar es nem tom milyen szinure huzassam at...
Megnéztem ütni üti a kezem a gáz de nem túl erősen nem tudom mennyire kellene. Azt észrevettem, hogy az enyémnek nincs olyan érces erős kétütemű hangja mint a haveroménak, inkább mélyebben morog. Igaz a végdobom egyedi más mint az eredeti. A rezó az gyári. Olyan mintha nem lennének olyan erős robbanások benne. Kompresszióm pedig van nem is kevés szinte új a dugószettem és a henger is.
Szimering már kizárva. A blokk illesztés is azt is szétszedtem új tömítést kapott.
Én a blokk illesztésre tippelek hogy becsorog vagy karbi.
Esetleg olyan dolog amire senki nem gondol
nekem olyan bajom van h megfeszitem lancot(af1 125 sintesi) ako alig log visszahuzom a hatso csavarokat meg minden mek vele par kort es eléggé belazul,olyan 4centit mozog fel le,ez mitol lehet es annyi sok?
ja meg még egy kérdés a gyari sintesin lila elöl zöld hatul az ülés? thx
Végeztem a művelettel. Kicsivel talán erősebbnek érzem. De a jelenség nem múlt el. Városban használva max. 4. fokozatig egész jó se füst se olaj erő is van benne. De 5-ben már nem igazán akar menni csak szenved. Ha jól megpörgetem 4-ben 10-11000 akkor beáll 6-7ezerre azt tartja full gázon de jobban nem megy. Ilyenkor kezd a pufó olajosodni. Gondolom nem tud kiprörögni de a benzint kapja nem égeti el és ez van a pufómon. 4.-ig ahol full le tud pörögni semmi gubanc.