Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! AM5-ös blokkja van, sajna csak 5 sebességes. Amúgy lenne valami tipped? Tudom, hogy 2-ütemű meg nem mai meg stb. de akkoris szinte lassabban adja le a fordulatot mint egy ETZ!
Szeretném kérdezni hogy lenne itt egy eladó frankó állapotú rotax123-as henger, és az lenne kérdésem hogy rotax122-es blokkra felrakható-e? mert tudtommmal igen. Aki tudd válaszoljon sürgős lenne, előre is köszönöm!
Levegőt kap rendesen, vagy nem szív valahol falsot?
Hello sziasztok nekem van egy sintesi-m ami 80-as (fekete blokkos) az a baj h az égatta világon megnéztünk rajta mindent ( gyertyátol kezdve a karbi, dugattyú, gyujtás...-ig) És vmi baja van ! Beindul és lefullad de benzint kap és szikrát is megfelelően ad! Nem tom mi lehet vele lécc adjatok vmi tippet pls ! Kössz előre is
Üdv! vegyél fel msn-re és megbeszélünk mindent! barnus90@hotmail.com itt képeket is tudok küldeni! szerintem meg tudunk egyezni h te is meg én is jóljárjunk
hello az én kérdéseimre tudna valaki válaszolni
kösszi
Mennyire könnyen megy be nektek? 50%-ig oké addig egyenletesen be lehet rakni de utánna már nekem elég keményen meg kell ütni. Finomkodva meg sem moccan. A szimering lefagyasztás segíthet ezen valamit? Ja és ki milyen gyártmányt használ? Már azon gondolkozom lehet meg kellene próbálnom valami más típust. Ez HUBER dolog nekem elég gyengének tűnik puha gumis külső borítása van nagyon tapad. Nagyon könnyen deformálódik és szinte lehetetlen szépen beütni a helyére.
Én szimeringet gyertyakulcsal szoktam beütni, ráhúzod a főtengelyre és szépen kocogtatod...menni fog az...
Kerestem a neten szimering beütőt de csak teló szimeringhez találtam horror árakon. Szerintem gyártani fogok egyet. A blokkot nem akaron szétszedni újra szóval úgy kell beraknom, hogy a főtengely a helyén van. Működhet ez az elképzelés. Fogok egy csövet vagy csőkulcsot kb. 30mm belső átmérővel, heggesztek a végére egy nagy alátétet aminek a közepén 30-as furat van a külső kerülete pedig min. 40-50mm ez lefedi a 38-as zimeringet. Az alátét aljára pedig méretre vágok vastag gumi lapot és ráragasztom. Így rá tudom húzni a főtengelyre és gumikalapáccsal egyenletesen beütni vele a szimeringet. Működhet ez a dolog?
0630/6963423

Hétközben csak du 4-től vagyok elérhető.
Ezer hála. Majd hív a srác aki múltkor is érte ment. Igazán korrekt ember vagy. Köszönet
Engem érdekelne az AF1 ed egy gyors rövid infót kérnék róla hol található milyen hiba sérülés meg a legfontosabb az ára
Hello
Van erre a célra való szimering beütő különböző méretekben annyi a lényege hogy hasonló mint a szimering kerek vas és hogy mikor ütöd egyenletesen üti be a szimeringet igy nem tudod eldeformáltatni sem szétvágatni
Csáóó! 14es lánckerék eladó, újszerű állapotban! 1200Ft, levélben küldöm el! Kép holnap, ha érdekli valakit!
Szia,úgy néz ki megtaláltam,nem valami jó de szerintem megfog felelni, gyertek be érte és oda adom!
Helló Imi! Minarelli Am6os blokkja van a futurádnak?
egyéb alkatrészek esetleg érdekelnek: eredeti kipuff, plexi (nem festett), gyári lábtartó, bal oldali motor dekni
Nekem csak a csonk kell, ha jó állapotban van ugye nincs repedezve, kiszáradva stb.?
Valami elérhetőséget tudsz adni msn pl.?
hello engem érdekelne ez a levegőszűrő kompletten ha 1990-es af150 hez jó
Fel kell tölteni olajjal(minnél több olaj van benne annál keményebb) vagy ha szimeringes akkor szimering csere, rosszabb esetben rugó csere
van egy egész légszűrőházam is.
A csonk 1000ft a komplett légszűrőházas kacaj 2500ft
Önindító 5000ft
Sziasztok.Van egy pár alkatrészem ithon elfekvőbe. Valakiknek még jol jöhet. Fordulatszámmérő spirál-új még gyári zsírban 2500 ft-,lámpa -semmi baja nincs trapéz 5000ft-,gyújtáskapcsoló-működik semmi baja 5000ft-hátsó sárvédő és láncvédő 4000,2000ft-,első sárvédő-csak le kell fújni már ki van javítva 5000ft-hűtő-egy helyen meg van javítva mert megcseppent azota semmi baja tökéletes 5000ft-hátsó agy fékkel(brembo) együtt tárcsával komplett semmi baja tökéletes 8000ft-, kerekek- festés jo állapotú gumik még éppen használhatóak egy ideig párban 15.000 ft-,oldalidomok-ki vannak javítva festeni kell őket pályázni tökéletesek vagy simán használni is párban 10.000 ft, olajpumpa(mikuni)5000ft, váltó kompletten 10.000 ft. Valamint első fékmunkahenger karral együtt 4000 ft,bal oldali lábtartó kompletten mindennel 5000 ft,lánckerék 3000ft.stb Ezek Aprilia Af1 Sport Pro-n voltak. Vannak még alkatrészek ha kell valami hívj bátran vagy írj. atimaister@citromail.hu vagy 06 70 405 0152
amúgy ha fontos olyan 1990-es körüli lehet nem tudom pontosan de itt van két kép
zotyavfr Aprilia RS-125 EXTREMA-hoz a karburátor és a levegőszűrő doboz közötti szívócsonkod nincs véletlenül eladó, ha van akkor milyen árban?