Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alapvetően nem kérdezhet iylesmit a gyógyszerész, nincs hozzá joga!
A ricinus nem méreg(ha az lenne nem kapnál) nem kell válaszolni az iylen kérdésekre, kell és kész.
Hümm mifelénk ha csodálkoznak is, azért adják azta ricinust, akár motorkerékpárba, akár modellmotorba veszem...

De azt tudod, hogy nehezen keveredik a benzinnel, és könnyen leüllepszik benn? Ezért hamar el kell használni? Egyébként a bejáratáshoz előírt 2%, amit a tankon írnak, szóval ahhoz ez az 1 dl mindeössze 5 l benzinbe elég...
Ráadásul igencsak kormol, sok kokszot hagy maga után, ami versenymotorba nem gond, mert úgyis szétszedik, kipucolják, de utcai nem biztos, hogy a legjobb. Persze én is kipróbáltam... Csak ezeket jó, ha tudod!
Szevasztok!

Működő képes blokkot keresnék A F1 125-ösbe!
Sziasztok ehhez az olaj témához hozzászolva én record full syntetic 2t-t használok! Aránylag olcsó is 2200Ft/l meg jó is mivel cross motorokba is ezt használják azok pedig többet pörögnek az apriliánál! Emellé még mivel járatós volt a moci a gyógyszertárból vettem ricinus olajat 1 deci asszem 250Ft és ezt pedig a benzinbe tettem persze csak 1 keveset!
Képzeljétek el azt a szitut mikor a gyógyszerész megkérdezte hogy mihez kell nekem a ricinus én meg mondtam hogy motorba Mellesleg a ricinus hashajtó Kicsit nagyott nézett Alig akart adni! Szóval ha valaki ezt csinálja ne vallja be mibe kell!
Szia fpeter segíts már nekem légyszi, mi mit is beszéltünk? Hivjál már fel a cím miatt.
Oh hja... Itt mindenki 3500, meg 4000 -ről beszélt...
Szerintem különben érdemes megvenni 2-3 l-t, úgy még postával is érdemes elküldetni. Persze tudom több, de apránként, itt-ott bevásárolva még több. (nekem pl az autóhoz otthon a Catrol Magnatec, meg a motorhoz az ELF 4HP Moto eco, bár olajcsere egyiken sem mostanában lesz. Sőőt, gyertya is van hozzájuk, az meg pláne nem most lesz!)
üdv gabesz1 ma megkaptam az alkatrészeket szerencsére a kapcsoló is jó lett, egyelőre más nem kell csak a üa beállítás okoz némi gondot mert az előző tulaj elállítgatta karbi a csavarokat.mindent kösz
Hát figyelj van ahol a Speed 2T 2500Ft szóval nem olyan drága az!
Ejj mindenképpen kétütemű olajat tölts bele! Abból is szintetikus a kulcsszó! Itt sokan erre az Agipra esküsznek, szerintem túl drága, ilyen www.olajbolt.hu meg www.olajshop.hu -ról sokkal jobb áron is kapsz megfelelő olajat. Ez utóbbi meg ráadásul pesti is, csak igazából nem ismerem őket, de postán ha többet veszel, összeálltok, stb szintén megéri.
pl olajbolt.hu -n: ELF Moto 2XT full szintetikus 2100 FT
vagy Castrol TTS 2400 Ft
tucatjával olcsóbb ez is :) És őket ismerem, rendes társaság, csak nagyon szeret beszélni a srác, így nem 2 perc oda bemenni valamiért :)
Üdv rgvzoli! okés a 2000 pezo! Postán el tudod küldeni?
kecskeméti vok.Előreutalással persze.
Én is ugyanugy rakom az olajat az üzmeenyagba nekem a STHIL motorolajat ajánlották 5literneként egy kupával, lehet jobban füstöl de meg nem árt neki, bejáratos kroába kezdtem bele rakni de mivel 160-as nem árt neki azt mondtátok! hát hajrá srácok am MOTUL 710-se egy rosz olaj:):P
Jó emberek is!Egyébként én nem avatkozok bele csak annyit mondok "okos enged szamár szenved
Helló BOCI AF 1 egy 19 éves megérti. Mond már meg a cimborádnak állitsa le magát! Azt hittem a motoros emberek jó emberek!
egyebkent igazad van boci de ha te tudsz valaszolni ertelmesen ako mas miert nem tud? na mind1 én abbahagytam...
az nem baj ha atadod a tapasztalatodat de értelmesen is atlehet adni és már harmadjara mondom h csak kerdeztem nem teszem bele egybol azt annyit en is ertek hozzá csak erdeklodtem h mas mit tesz bele,de mar megbantam mert latom te nem tudsz/tudtal normalisan valaszolni,részemröl ennyit erröl...
Jó lenne ha ezt befejeznétek és emberi módon viselkednétek a motorosoknak össze kell tartani nem egymás ellen fordulni....gratulálok
Aki a TESCO-s olajon elgondolkodik egy újra élesztett motoron .Milyen benzint tankolsz UKRÁNT!? HA NEM TUDSZ NORMÁLISAN HOZZÁSZÓLNI A TÉMÁHOZ ,akkor miért kéred ki másnak a véleményét?Vagy az a baj, hogy más saját kárán átadja a tapasztalatát, hogy a tied ne ragadjon meg!Az hogy az olaj sűrű az én rgv-ém két helyről kapja az olajat a tankból és a főtengelyre van rákötve direktből,még is szép a gyertya.
értem,köszi szépen...
Én edig ezt használtam:REPSOL MOTO COMPETITION 2T
Múlt évben 3400ft volt egy liter.
Most néztem 4500ft-re felviték
mert sokat állt és most kezd majd el ujra mozogni benne minden es CSAK KÉRDEZTEM de latom rendkivul értelmes vagy,Boci legalabb tudot valaszolni normalisan, nem okoskodott egybol,gratulálok!
Ha van pénz minek bele olaj?
ki mondta h nincs pénz? csak kerdeztem...am szart en sem rakok bele...csak kerdeztem h ki mit rak bele...
Meg azzal csak az a baj ,hogy olajpumpásba nem lehet használni csak előkeveréshez mert túl sűrű!
Az az Agip Racing 2T
Tesco gazdaságos! Biztos megéri két kupica olaj a szarból, hogy megragadjon "50 papirért"! Pannóniába biztos jó ami forog 3-4000-et! Ami bevált azon miért kell változtatni!? Én már régóta minden kétütemü mocihoz AGIP ricinus alapu full sint.olajat használok.Ha nincs pénz olajra nem motorozunk.