Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem. A másik rendszer mar megvan, csak a méretei miatt kérdeztem. Maradhatunk abban, hogy keddig eldöntöm. Mert nem motorba kell, hanem alternatív felhasználásra. Azt nem tudom, hogy jelentene problémát szerinted, ha hosszabb fékcsövet tennék?
Köszi
Tárcsából tudok adni kettőt de munkahengerből csak egy van.
Szerintem mm-re pontosan ugyanaz az összes AF-1esé illetve RS125-ösé
Engem tárcsával eggyüt érdekelene. Nah most még olyan gondom, van hogy ebből a fékrendszerből nekem kettő kellene. Meg tudnád nekem mondani, hogy az af1eknek mindegyiknek megegyeznek a méretei?
Tárcsástól vagy nélküle?
Tárcsa nélkül 5ezer
Tárcsával 8e.
Fém fékcsöves a berendezés!
Zotya! Komlett hatso fékrendszert mennyiért adnád?

Boci félre ne értsd a tiéd továbbra is kell.
Van srácok egy csomó számomra hasznavehetelen, akinek ilyen motorja van annak értékes alkatrész, bármire szükséged van keress bátran hétközben csak du 4-től vagyok elérhető!

0630/6963423
Szia. Ha van lehetőséged lemérni a cuccokat, akkor küld mar el mindenképpen az adatokat.
Köszönöm,egyenlőre marad csak a tank. =)
am mar megy rendesen,de nincsen kikopva a tobbi resze,most meglesem még kedden egy havernak van itt kornyeken de ha nem jo ako majd az lesz...
Halgass Adee-ra! A posatköltség sde olyan vészes, pláne, ha előre utalsz...

Ráadásul azt nézted, hogy a csapágyak alatt nincs kikopva a tengelyed? Meg minden más részen tip-top? Mert utána azzal szenvedhetsz.
Az RS nem félkarú lengővillával van, egészen más a hátsó tengelye!

A motor már megy rendesen?
mind1,majd megoldom vhogy...
Oké! köszi a héten szólok h kell-e! ha megfelel!
PIGIRI nem felejtettelek el,én kerestem a pincében de nem találkoztam vele. Tesóm elvitte, és nem szólt ő meg nincs ithol. Tudom, hogy van-de még sincs! BOCS
Nem érdekel valakit, vagy valami csere? 200-as,1 henger,2 ütem
Helló BORYS! Az indexek "4"db fehér búrával ,sárga égővel 1000 darabja.
Helló! Fpeter a középső idom 2000 pezó!
szasztok,mivel még mindig szivok a hatso lanctanyer és agy dologal,egy kerdesem lenne rs125ös hatsotengelye meg az alu agy ami ramegy az ugyanolyan mint af125ösén?
Hali!
láttam az idomokról a képet! engem igazábol az index érdekelne, megoldható lenne külön? és ha igen mennyiért?
Hello! Nekem csak az az idom kéne ami a két oldalidom között van elől.(sárvédő) Mennyiért adnád? Üdv!
amiota megvettem tole ebesrol csak bajom v vele
nemtudom h mond e nektek az a nev h gibi mert az ove volt ez a motor
nincsenek leszakadva a forrasztasok meg a gyari festekcseppek is sertetlenek amiket racsepentenek h latszodjon h volt e piszkalva v sem
ok holnap lemegyek hozza es elhozom tole remelem itt lesztek holnap delutan mert delig ki kell h aludjam az ejjeli dorbezolast
Még a testvezetéke le lehet szakadva, azt nem látod, vagy belül szakad, vagy zárlatos....
Műszer kell hozzá, és kiderül..