Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah es a gyertyapipat mar kabellel egyutt 3mat neztem a kormanykapcsolora meg nincs h reagaljon ha a fullaszto nincs bekotve
hááát én most már! 30 km-nél járok és ezek szerint más az én kézméretem mert már 7500-8000 ig is kiforgattam többször is hogy végre menjen.............
és a powe szelepemet hogyan kell helyesen beállitani ? mert én ugy állítottam ba hogy amikor ki van nyitva akkor szineljen a kipufogó nyilás sikjával ebből adodoan van bezárva
de nem vagyok tisztában azzal hogy az a kis közvetitő kar ami a szelep tengelye és a hátsófék bowden között van annaik mi a helyes beszerelési módja mert vana villán egy kis lemez rugó és nem tudom hogy azt be kell akasztani a szelepbe vag nem mert ha be van akasztva akor kicsit féloldalasan szorulva müködik kiakasztva més nam próbáltam.....
egyébként mióta nálam van a gép azóta ilyen nyügi 5-6 ban....sokak szeint csak forgatni kellene....
a sargat azt tudtam h a toltes meg a tobbit is toom h hova jon el sem lehet teveszteni mert irja a trafon h meik hova jon de megsincs szikra a zold az olyan eross aramot az h megrazott a sargan is jon ami a toltes az gyengebb a legalso a trafon az nem fontos bekotni anelkul h bekossem kell adnia szikrat mert az a fulaszto vagy ahogy mondtad veszleallito a feher az tenleg testszal szoval maradt a piross azt........... tudom h hova kel csatlakoztatni de semmi
Nekem 125--ösöm van, ott 5 vezeték jön fel a gyujtásalaplapról, kettőnek lapos sarus a csatlakozója (2 sárga vezeték), az a töltés.
A másik háromnak hengereses csatlakozója van, három színnel, fekete, zöld, piros. A fekete a test, a zöld a jeladó tekercsé, a piros pedig a gyújtásfeszültég. Ennek a háromnak rá kell menni a gyújtótrafóra. A gyújtótrafónak van mégegy vezetéke azt hiszem fehér-piros, ez megy a kormánykapcsolóra és a vészleállítóra.
Mérd meg a vezetékeket amik feljönnek. Keresd meg melyik a testvezeték, szerintem a fehér lesz az. Ahoz képest a zöldnek pár száz Ohm ellenállásúnak kell lennie, a pirost pedig diódavizsgáló állásban nézd meg. Legalább az egyik irányban mutatnia kell valamit. Gyertyát, gyertyapipát, gyújtásvezetéket ellenőrizted?
Nem testel ki valahol valamelyik vezeték?
Ha jó az alaplapod és a trafó, akkor kell lenni szikrának!
50-es de mar lassan megorit
50-es vagy 125-ös?
udv tudna valaki segiten h miert nem ad szikrat a mocim pedig jon aram a gyujtastol a sarga szalon es a zolden is de a pirosan meg nem v nem is kene es van egy feher is de azon sem jon semmi aram blanco=feher rosso=piros verde=zold a sarga az meg nem megy fel bekotve a trafohoz v hogyi v ez a trafo vaci ujj es megsincs szikra miert?
Szia N DANI! Van fejidom,plexitet már eladtam oldalidom ,farokidom nagyon szép gyári ülésekkel,és törés mentesek az idomok!
Nagyon köszi, az emailemre is küldheted. Az adatlapomon rajtva.
Jelenleg beteg vagyok,de holnap megpróbálom neked lemérni a cuccokat meg küldök róla képeket is!
Szia. Ha nem gond tudnál egy pár képet küldeni nekem a fékrendszeről. Meg ha nem gond le kellene mérni, a tárcsafék felfogató furatainak átmérőjét, és a furatok osztókörének az átmérőjét. Köszi a segítséget.
Sziasztok nem tudtok eladó 160-as hengert kompletten ,powerrel persze normál állapotban ?
hát figyi még lecsekkolom itt a közelben bontóban es h ha nincs ako majd irok vagy hivlak.
Hello Zoli! Azt szeretném még kérdezni,hogy az idomokat mennyiért adod?Oldalidom,fejidom,stb..
Üdv
Helló

Szolnok megyében lakom,Törökszentmiklóson!
Én nem tudom milyen árban mozognak,mondj egy árat ami még neked is megéri és megegyezünk.Itt a számom,így lehet egyszerűbb,mert nem mindig vagyok net előtt!70/3401645
vegulis ja...de nem irta még h mennyi meg hol lakik posta vagy hogy?
Megveszed aggyal együtt és nem kell méregetni, meg biztos hogy fog stimmelni. Azon az 500Ft-on ne múljon szerintem.
és ha levetted letudnad merni a belso atmerojet h mennyi mert nekem egy 29.4mm es hatso agyra kene felraknom.thx
oksa ako az ülés nem érdekel mert nekem is van egy amit ujrakell huzni,de a masik de nekem csak a lanckerek kell a fekete a fektarcsa nem.megoldhato? es mennyi lenne?
Ja az ülés 2500Ft
Helló

Erre gondoltál kompletten?(lánckerék,féktárcsa,stb)
Az ülés így néz ki,újra kell húzni,a műanyagnak semmi baja!

Üdv
és ülést mennyiert adnad kép rola? am erre gondoltam a hatso nyulvanyrol...az is 125ösé?
hello
engem erdeklne a az utcso képol a lanctanyer meg ugy kompletten a fogaskerekek meg az az agy,remélem értesz!
Sziasztok

Eladó egy pár 125-ös Af1 felni(15eFt),meg egy első teleszkóp(15eFt),Hátsó lengőkar(5eFt)váz,váznyúlvány,ülés stb!
Ha valakit érdekel írjon bátran biztos megegyezünk!