hááát én most már! 30 km-nél járok és ezek szerint más az én kézméretem mert már 7500-8000 ig is kiforgattam többször is hogy végre menjen.............
és a powe szelepemet hogyan kell helyesen beállitani ? mert én ugy állítottam ba hogy amikor ki van nyitva akkor szineljen a kipufogó nyilás sikjával ebből adodoan van bezárva
de nem vagyok tisztában azzal hogy az a kis közvetitő kar ami a szelep tengelye és a hátsófék bowden között van annaik mi a helyes beszerelési módja mert vana villán egy kis lemez rugó és nem tudom hogy azt be kell akasztani a szelepbe vag nem mert ha be van akasztva akor kicsit féloldalasan szorulva müködik kiakasztva més nam próbáltam.....
egyébként mióta nálam van a gép azóta ilyen nyügi 5-6 ban....sokak szeint csak forgatni kellene....
a sargat azt tudtam h a toltes meg a tobbit is toom h hova jon el sem lehet teveszteni mert irja a trafon h meik hova jon de megsincs szikra a zold az olyan eross aramot az h megrazott a sargan is jon ami a toltes az gyengebb a legalso a trafon az nem fontos bekotni anelkul h bekossem kell adnia szikrat mert az a fulaszto vagy ahogy mondtad veszleallito a feher az tenleg testszal szoval maradt a piross azt........... tudom h hova kel csatlakoztatni de semmi
Nekem 125--ösöm van, ott 5 vezeték jön fel a gyujtásalaplapról, kettőnek lapos sarus a csatlakozója (2 sárga vezeték), az a töltés.
A másik háromnak hengereses csatlakozója van, három színnel, fekete, zöld, piros. A fekete a test, a zöld a jeladó tekercsé, a piros pedig a gyújtásfeszültég. Ennek a háromnak rá kell menni a gyújtótrafóra. A gyújtótrafónak van mégegy vezetéke azt hiszem fehér-piros, ez megy a kormánykapcsolóra és a vészleállítóra.
Mérd meg a vezetékeket amik feljönnek. Keresd meg melyik a testvezeték, szerintem a fehér lesz az. Ahoz képest a zöldnek pár száz Ohm ellenállásúnak kell lennie, a pirost pedig diódavizsgáló állásban nézd meg. Legalább az egyik irányban mutatnia kell valamit. Gyertyát, gyertyapipát, gyújtásvezetéket ellenőrizted?
Nem testel ki valahol valamelyik vezeték?
Ha jó az alaplapod és a trafó, akkor kell lenni szikrának!
udv tudna valaki segiten h miert nem ad szikrat a mocim pedig jon aram a gyujtastol a sarga szalon es a zolden is de a pirosan meg nem v nem is kene es van egy feher is de azon sem jon semmi aram blanco=feher rosso=piros verde=zold a sarga az meg nem megy fel bekotve a trafohoz v hogyi v ez a trafo vaci ujj es megsincs szikra miert?
Szia. Ha nem gond tudnál egy pár képet küldeni nekem a fékrendszeről. Meg ha nem gond le kellene mérni, a tárcsafék felfogató furatainak átmérőjét, és a furatok osztókörének az átmérőjét. Köszi a segítséget.
Szolnok megyében lakom,Törökszentmiklóson!
Én nem tudom milyen árban mozognak,mondj egy árat ami még neked is megéri és megegyezünk.Itt a számom,így lehet egyszerűbb,mert nem mindig vagyok net előtt!70/3401645
oksa ako az ülés nem érdekel mert nekem is van egy amit ujrakell huzni,de a masik de nekem csak a lanckerek kell a fekete a fektarcsa nem.megoldhato? es mennyi lenne?
Eladó egy pár 125-ös Af1 felni(15eFt),meg egy első teleszkóp(15eFt),Hátsó lengőkar(5eFt)váz,váznyúlvány,ülés stb!
Ha valakit érdekel írjon bátran biztos megegyezünk!
de nem vagyok tisztában azzal hogy az a kis közvetitő kar ami a szelep tengelye és a hátsófék bowden között van annaik mi a helyes beszerelési módja mert vana villán egy kis lemez rugó és nem tudom hogy azt be kell akasztani a szelepbe vag nem mert ha be van akasztva akor kicsit féloldalasan szorulva müködik kiakasztva més nam próbáltam.....
egyébként mióta nálam van a gép azóta ilyen nyügi 5-6 ban....sokak szeint csak forgatni kellene....
A másik háromnak hengereses csatlakozója van, három színnel, fekete, zöld, piros. A fekete a test, a zöld a jeladó tekercsé, a piros pedig a gyújtásfeszültég. Ennek a háromnak rá kell menni a gyújtótrafóra. A gyújtótrafónak van mégegy vezetéke azt hiszem fehér-piros, ez megy a kormánykapcsolóra és a vészleállítóra.
Mérd meg a vezetékeket amik feljönnek. Keresd meg melyik a testvezeték, szerintem a fehér lesz az. Ahoz képest a zöldnek pár száz Ohm ellenállásúnak kell lennie, a pirost pedig diódavizsgáló állásban nézd meg. Legalább az egyik irányban mutatnia kell valamit. Gyertyát, gyertyapipát, gyújtásvezetéket ellenőrizted?
Nem testel ki valahol valamelyik vezeték?
Ha jó az alaplapod és a trafó, akkor kell lenni szikrának!
Üdv
Szolnok megyében lakom,Törökszentmiklóson!
Én nem tudom milyen árban mozognak,mondj egy árat ami még neked is megéri és megegyezünk.Itt a számom,így lehet egyszerűbb,mert nem mindig vagyok net előtt!70/3401645
Erre gondoltál kompletten?(lánckerék,féktárcsa,stb)
Az ülés így néz ki,újra kell húzni,a műanyagnak semmi baja!
Üdv
engem erdeklne a az utcso képol a lanctanyer meg ugy kompletten a fogaskerekek meg az az agy,remélem értesz!
Eladó egy pár 125-ös Af1 felni(15eFt),meg egy első teleszkóp(15eFt),Hátsó lengőkar(5eFt)váz,váznyúlvány,ülés stb!
Ha valakit érdekel írjon bátran biztos megegyezünk!