Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs leszakadva ugyan popecul fogja a forrasztas
es ha az az 1kis szar jelado miatt az egesz alloreszt ki kell cserelnem? mert gyarilag ra v nyitolva
A forrasztás nincs leszakadva a tekercsről?
Kérd el tőle a műszert, a többit mi mondjuk.
szerintem is a jelado purcant ki ameikre a piros kabel v forrasztva mert mintha egy nagyon picit mozogna azon az Z betu szerusegen amire ra v ontve
Mérd ki az állórészt ,ha kell azt hiszem nekem van egy működő darab még.
nincsenek neztem mar azt is
Lehet,hogy a jeladó halt be azért nincs szikra
de van egy baratom aki autovilamossag szerelo de felhivtam es most a orzi alyukat (vagyis a baratnojenel v es nem hajlando lejonni hozzam 2 percre ) meghat ilyenkor mindig azt mondja h nem tudja h meik mennyit kell mutasson
Nincsenek égés nyomok az állórészen?Megnézted a reteszt a főtengelyen?
Éket nem nyírta el? Kajakra ráhúztad az anyát?
Szerezz valakitől eny műszert, ami tud ellenállást mérni, és kiderítjük miért nincs szikra...
igen le mert vegneztem a kabelt h v e baja de semmi aztan megint leszedtem mert enis az ekre gondoltam de semmi baja
Az gáz...
Elég messze van BP-től...
Van esetleg műszerész ismerősöd? Csak rá kéne mérni a tekercsekre...
Szerezz egy műszert valahonnan..
Nem értem mire gondolsz,Nem tudsz valakitől digitális multimétert kérni?Azzal ki lehetne mérni hogy mi a gond.
Le lett szedve a lendkerék?
Mert ha igen és rosszul lett visszarakva és elnyírta az éket az is lehet bibi...
debrecentol55km-re romaniaban nagyvarad mellett
igen, ez totál más, mint a 125-é.
De legalább nincs műgyantával kiöntve+műanyag ház...
Műszerrel be lehetne határolni hogy szakadt-e vagy éppen zárlatos-e valamelyik tekercs. Ezért kérdeztem, hogy hol van a motor, mert ha bp, akkor megbeszélhetjük, megnézem.
ahonnan kijon a piros szal merre kell h nezzen fel le elore hatra?
merre lax?
eppen ugy kotottem be de semmi a kabelt pedig megneztem de semmi baja de aram se jon fel rajta
Itt egy kép az állórészről
Csáó!lha jól van bekötve a gyujtótrafó de még mindig nem ad szikrát akkor nézd meg az állórészt de főleg a piros jeladó kábelt, nekem egyszer elégett a szigetelés a jeladó kábeléről és letestelt az egyik tekercsre, ezért nem volt szikra. Az álló rész kábeleinek pedig jó sorrendbe kell bekötve legyenek: (Fölülről alulra) Fehér Piros Zöld, Megszakító.
jah es a nagyfesztrafot ma raktam ra mert azt hittem h az purcant ki azert nem ad szikrat szoval vaci ujj
nem took merni mert nincs mivel lent az alaplapon van ket fekete kocka +a tekercsek a nagyobbikbol kijon a zold es a sarga szal a piross meg egymagaban a kis kockabol jon ki de semmi aram nem jon ki belole gondolom h kene mi? remelem megertesz mert eleg primitiven fejeztem ki magam nah mind1 a feher meg az alaplaphoz van testelve
És a nagyfesztrafó jó?
Mert ha nem, akkor nem is lesz szikra...
Nálam a piros vezeték az, ami rúg rendesen.
Az a gond, hogy nem ismerem az 50-esnek az alaplapját...
Műszered van? Mérni tudsz a fehér vezeték (test) és a másik kettő között?
Merre lax?