Szia pigiri! Ne haragudj, de nem jött össze a mai napom most jöttem haza, nem volt időm neked megmérni "bocs" de holnap az lesz az első meló után. Már csak egyet kell aludni!
Hello!
Milyen a moci?Nekem kéne egy tank AF-1 Replikám van,kinézetre ugyan az,mint a sport pro.Olyanhoz kéne tank.. Az enyém sérült a benzincsapos résznél,ahol a menet van...Esetleg valaki más tud hozzá tankot?És mennyi lenne?De lehet,hogy sport pro,nem tudom,nem eredeti a festés. :D
Ilyen:
Ha érdekel valakit Af1- hez van pár alkatrészem, oldalidomok sérültek de pályázni kivállóak, fékek,blokkalkatrészek,váltó,kuplung, blokkfelek csapágyakkal,váz,kerekek,meg aproságok is. Ha kell valami írj olcsó pénz
Húúú sajnálom, de fogalmam sincs! És sajnos nem érek rá megnézegetni, így is elég sűrű a hétvége, ráaadásul benn van a sarokba, hozzá se férek, csak ha a simsont, és a hyosungot kitolom...
Akit érdekel még mindig van 1-2 alkatrészem elfekvőben (első-hátsó sárvédő,power mágnes ,fesszabályzó,gyújtás alaplap,olajtartály,olajpumpa,váz-segédváz,hátsó fék,kapcsolók,hűtő,hengerfej,stb...)Kérdezz bátran mi kell és szerintem megegyezünk!/olcsó árak a gazdasági válság miatt/Elérhetőség az adatlapomon!
Mennyibe?Képed van?
Milyen a moci?Nekem kéne egy tank AF-1 Replikám van,kinézetre ugyan az,mint a sport pro.Olyanhoz kéne tank.. Az enyém sérült a benzincsapos résznél,ahol a menet van...Esetleg valaki más tud hozzá tankot?És mennyi lenne?De lehet,hogy sport pro,nem tudom,nem eredeti a festés. :D
Ilyen:
tem ez elég baráti így egyben!Megyek el a géptöl hívj fel telefonon tmobile 449 26 87