Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Törésmentes,3500-ft. katincs az rgvzoli azon belül eladó holmik
A sárvédőről beszélűnk Dani?
És milyen?Nincs semmi baja? :D
Mennyibe?Képed van?
Szia Vasi40! Nem reagáltál a zsír első sárvédőre!?
semmi gáz am nincsen benzincsapod ugyanehhez a tipushoz? me nekem zart allasban is atereszt...sajna
kuplung mennyi?
Szia pigiri! Ne haragudj, de nem jött össze a mai napom most jöttem haza, nem volt időm neked megmérni "bocs" de holnap az lesz az első meló után. Már csak egyet kell aludni!
hm feltöröm a malacom azt szerintem meg bizniszelhetnénk azt:D
van tankom ha érdekel
Hát az enyém már sajnos elkelt. De szerintem jo lett volna hozzá.
Hello!
Milyen a moci?Nekem kéne egy tank AF-1 Replikám van,kinézetre ugyan az,mint a sport pro.Olyanhoz kéne tank.. Az enyém sérült a benzincsapos résznél,ahol a menet van...Esetleg valaki más tud hozzá tankot?És mennyi lenne?De lehet,hogy sport pro,nem tudom,nem eredeti a festés. :D
Ilyen:
15-re gondoltam a 2őért és postán talán tudnám is küldeni mit szolsz?
Igen, ez RV blokk. az a gond hogy nincs skypeom:S
Ha érdekel valakit Af1- hez van pár alkatrészem, oldalidomok sérültek de pályázni kivállóak, fékek,blokkalkatrészek,váltó,kuplung, blokkfelek csapágyakkal,váz,kerekek,meg aproságok is. Ha kell valami írj olcsó pénz
5e ha neked is megfelel,szerin
tem ez elég baráti így egyben!Megyek el a géptöl hívj fel telefonon tmobile 449 26 87
Szóval. Akkor tárcsa nyereg munkahenger egyben mennyi lenne? Jutányos áron
Tárcsa ha kell drágább akkor....
Meg akkor van hozza tarcsis igaz?
hat tudod én miskolci vagyok, szal a posta nem kellene. Tudnál egy képet rakni?
Húúú sajnálom, de fogalmam sincs! És sajnos nem érek rá megnézegetni, így is elég sűrű a hétvége, ráaadásul benn van a sarokba, hozzá se férek, csak ha a simsont, és a hyosungot kitolom...
Ha érdekel 3e +posta és viheted is!
a hátsó féket mennyi pízé adnád?
Akit érdekel még mindig van 1-2 alkatrészem elfekvőben (első-hátsó sárvédő,power mágnes ,fesszabályzó,gyújtás alaplap,olajtartály,olajpumpa,váz-segédváz,hátsó fék,kapcsolók,hűtő,hengerfej,stb...)Kérdezz bátran mi kell és szerintem megegyezünk!/olcsó árak a gazdasági válság miatt/Elérhetőség az adatlapomon!