Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az mindenképpem javítható! Szét kell szedni, kicserélni a tömítést, ahogy írtam, simsoné jó bele!
Ez, ha pont így néz ki, gyári Futura Replica, talán a legszebb AF1 fényezés, és forma szerintem.
Ez milyen féknyereg? Úgy értem, Brembo? Grimeca? Mert láttam már mindkettőt AF1 -en, érdekell.
Szia!
Én eszerint állítottam be és nekem jó lett:
link
Lemész az oldal legaljára, és ott a táblázatból kiválasztod a te karbidhoz megfelelő értéket, és úgy beállítod ahogy a képem van.
Sok sikert hozzá!
Hello. 8 eft. Jo állapotú mintha vadi új lenne. Ha kell írj és megbesz.
Cső nekem van olajtartájom Sport Pro é volt de szerintem jo hozzá. Ha kell írj és megbesz.
am dobjal mar fel majd par képet kivi vaok milyen a mocid mert nekem is sintesi van 89es...
jaja,hát jo szorakozast hozzá:D én most lépek dolog van...karbidrol meg fingom sincs...sajna...pedig mondanam de még enyemet is csak most ismertem ki...na hello
Nekem is ki kell venni a tömítést belőle, meglátom, lehet hogy simán lehet csinálni másikat bele gumiból.
Csak arra kell figyelni, hogy olyan gumi legyen amit nem eszik meg a benzin...
hat jaja csak a visszajelzes nelkul olyan gagyi,ugyhogy majd vhogy kimütöm belsejebol azt a gumit es ako kicserelem vagy szerkolok bontobol masik csapot...ez igy nem allapot...:D
Látom te sem unatkozol....
Az egyik benzincsapom tök mindegy hogy zárva van-e vagy sem.
Ha kinyitom akkor megy a karbiba is, ha elzárom akkor csak spontán mellette szivárog, de állandóan.
Belső gumitömítés csere, vagy egy új csap.
Lehet rárakni másmilyet is, sztem a simsoné is jó rá, csak akkor ugrik a visszajelzés... Meg figyelni kell, hogy bal vagy jobb menetes.
okok mar kivannak még áznak hadd szedje ki azt is...am én féktisztitoval nyomom az kiszedi siman...
hat ako sok sikert hozzá,am nekem még benzincsap is kene mert zart allasban atereszt...
Egyébként a legjobb, ha kompresszorral kifújod minden járatát, mert belül is elakadhat valami szar...
A fúvókákat is vedd ki és alatta is takarítsd ki, mert engem már szopatott meg ilyen...
Igen, valóban a tűszelep zárja el, viszont a tűszelepet az úszók, illetve az azt összekötő fém nyomja fel, attól zár el. Egyébként nekem is sokat állt ez a gép, és tele van szarral, nagyjából kitakarítottam, de lehet hogy maradt még benne és valami dzsuvától akadt fel. Mindegy szétszedem én is, takarítom, aztán ha valaki tudja hogy meddig kell benne benyának lenni pls szóljon.
Köszi.
ertelek de nem vagom h meddig van.28ason a tüszelep teteje fogja meg az uszot elvileg de nem vaok benne nagy pro.hat csak dzsuvas volt mert laza 7evet allt es kikellet szedni mindent h kitakaritsam most azik benyaban majd holnap kiderul jo lesz e,remelem igen...
Mi a gondod a 28-assal?
Szia!
A 28-assal semmi gondom nincs, az a másik vasban van, picit sérült hengerrel és új dugó+gyűrűk, szóval még nem nyeleztem, hogy kopjanak be a gyűrűk. 2 AF1-em van, a másik most került hozzám, és be kellene állítanom az úszószintet, csak nem tudom hogy az úszóház kb 3/4-nél látok valamit, talán jelölés? Addig kellene lennie? A 34-es karbi egy 160-as hengerhez volt, az le lett cserélve egy zsír 125-ösre, így vettem. Érzésem szerint erősebb tőle, harap mint az állat. Szóval nem tudom hogy hova állítsam az úszószintet...
nekem még a 28asal is nehezsegeim vannak pedig mar darabokra szedtem es majd most rakom össze,am 34es mennyivel erösebb?
nem baj majd ha ratudsz erni ako lecci nezd meg mert nem toom gyari e benne a kerekagy...thx
üdv kormányon lévő kapcsolót keresek foto melékelve
Sziasztok!
34-es dellorto karbinál mekkora a benzinszint?
Mihez kell beállítani az úszót, illetve az alján lévő túlfolyó kivezetését kell-e valahova "visszavezetni" egy gumicsővel (mert ilyet is láttam már). Én 28-assal használom az AF-1emet, de van nálam most egy másik is, na ennek a karbijával kűzdök.
Segítségeteket előre is köszi!
Boci AF1!
Köszi a lehetőséget a gyújtás állórésszel kapcsolatban, de úgy néz ki hogy megoldódott, egyenlőre nem kell bele másik.
Üdv Aprilka msn-ed va-e +mirofon
msn címem:krisz970204@hotmail.com vagy addmeg a tellefon elérhetőséged úgy jobb lenne komunikálni,és az ár is érdekelne
Az adatlapomon megvannak a z elérhetőségeim
Üdv! Azt szeretném kérdezni h nincs valakinek af1 sintesibe olajtartája? előre is köszi!
Van tankom is sérülésmentes 4000.