Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali fiúk a gyujtás kapcsolóm problémája megoldódott
hali aprilka remélem meg eggyezik az enyémmel mert nemtudom,hogy mi a külömbség nem ismerem az én blokkom tipusát.mellékelek egy fotót ma elérhető vagyok Skype_n 16 ''ig.érdekel a cucc ha jó az én blokkomhoz.
ugy érdekelne föleg csak 2oldalsó! és milyen árban lenének?
akkor hogyha lemérted majd es stimmelni fog akkor tuti hogy erdekel,majd megegyezünk remélem ...mert enyemrol csak ez hianyzik amugy mar suhanna
igen
2 lanctanyerod meg agyad meg menesztögumid egyben van?
oopps bocsa
Nem neked írtam ,légyszíves kattints az előzmény gombra!
jo a posta is...
erdekel...mennyiert adnad?
Szia nekem van egy,de csak postán tudom neked feladni!Ha érdekel vedd fel velem a kapcsolatot,msn vagy email!
ok thx...
Nekem van 2 holnap megmÉrem a kerÉkagyat
trakee ha letudnad irni köszönném nagyon...
szasztok.af1 125 89es sintesi replican hatso lanctanyer fogszama erdekelne? meg a kerekagy vastagsaga (enyemen elvileg 2.94mmes de kivi lennek masnak mennyi) help! big thx...
Van is fent kép, ha rákattintasz a felhasználó nevemre!
Szia VASI40! Nekem van első sárvédő törésmentes. Holnap teszek fel képet, ha aktuális még!?
Sziasztok!
Szükségem lenne elfogadható áron AF1-be (Rotax123) gyújtásalaplapra elsősorban Bp és környéke.
Segítségeteket előre is köszönöm!
E-mail: znyikos@gmail.com
A játék neve: Test Drive Unlimited
a képeid közt a játék az komoly? és ha igen melyik game ? mert jol néz ki képről
sz.tem felesleges a 160-as henger, de te tudod!
hali
blok felújításom lesz gondolkozok 160as hengeren
ha van valakinek ilyen cuc az írjon
Szia..meg vannak a burkeszok,párba adnám ha lehet
Szia!Már írtam neked emailt de még nem válaszoltál,meg msn-en sem vagy!Jó lenne ha minél hamarabb tudnánk értekezni!
Csáó! nekem van ilyen keret meg oldaldekni is Futura 50hez.Rv blokkos igaz?