Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Köszi a választ!
Azóta sikerült elérnem hogy felkeményedjen, fog is rendesen csak az a baj hogy ha nem fékezem akkor is fogja a motort.
Próbáltam finoman állítani a kis csavarral a dugattyút, ha picit kiengedem akkor már nem fogja a motort fékezés nélkül, viszont szivárog az olaj a dugattyú mellett, valamint a fékhatás is gyenge.
hali keresek Af 50 futura_ hoz öninditó keretet ./gyujtáskapcsolót komplett,/fesszabályzót ha valakinak van akkor jelezzen .skype hívó:vasi58 mellékek egy fotót is róluk ez a jó kép
hali keresek Af 50 futura_ hoz öninditó keretet ./gyujtáskapcsolót komplett,/fesszabályzót ha valakinak van akkor jelezzen .skype hívó:vasi58 mellékek egy fotót is róluk
hello!
érdekelne az az elsö idom szet ha még meg van!?
Oké holnap csinálok képet rola:)
szerintem a legjobb lenne ha szétszeded és lefényképezed hogy hogy néz ki bellül. úgy könyebben megtudnánk mondani hogy mi lehet a gond
Hát remélem hogy nincs komolyabb baja.
De majd holnap neki állok és megnézem.
Köszi szépen a segítséged!
szét kellene szedni és megnézni hogy mi nem kalappol rajta nekem az a rész törött szét ahol a szénkefe van. Vehettem egy új önindítót most meg nem mondom menyiér... szerintem szedd szét lehet hogy csak kikell pucolni jó esetben
SZiasztok!
Segítsetek már nekem légyszives.
Olyan gondom van nekem hogy van a bendix és az olyat csinál hogy ha leállítom a motort nem ugrik vissza a helyére.Bentmarad a lendkerék mögött és ha indítanám akkor nem tekeri meg csak köszörüli.Vagy szokott olyat csinálni ha véleteln vissza ugrik akkor pedig pöccre indul akár milyen hideg van.
Ha nem szokott indulni akkor 1esben megtolom egy kicsit a motort aztán indítom és pöccre indul.
Ha valaki megtudná mondani hogy mit lehet vele kezdeni nagyon hálás lennék neki.
Mert így nem igazán jó vele menni.
Benzinkútnál kinlódni vele kicsit égö
oksa megkérdem,majdnem beindult mar.vmi bontót nem tudsz ahol vannak ilyesmik?
Sajnos nincs. Nem is értem! Hol vetted? Mondom, kérdezd meg Mitogerit! Multkor úgyis árulgatott egy fél AF1-et, biztos leszedi neked róla, ha megvan, de ha nincs, akkor is lehet, hogy van neki!
Egyébként elindult?
mar megoldodott a beinditasos dolog mar majdnem jar,csak közben kiderült hogy a hatso kerékagyamra nem megy fel az a lanctanyer amit vettem hozza mert kicsi ra...nincs esetleg egy darabod elfekvöben?
Hello!

Megpróbálok. De sajnos van egy gyanúm.
Azon gumik közül az egyik karmantyú, annak a "nyitott" része kell, hogy befele legyen, a másik csak tömít.

De sajnos betegsége az apriliának, hogy a munkahenger elfossa magát. Gondolom nem külön tartályos, mint a Sport pro, hanem a régi, egybeöntött, öntvény tartályos. (megjegyzem, érdekes módon amilyen pici az enyémen van, olyat máson em láttam, lehet kicserélték, de tény, hogy bár nem mernék mérget venni, hogy 100%-os, de jól működik most is) NAmármost ha jó a sejtésem, akkor csak a csere segít! Viszont akkor megbízható forrásból, és az újabbfajtát vegyél, aminek külön van a tartálya, és lehetőleg RS-é volt. (pl Mitogerit kérdezd meg!)
Hello!

Megkésve bár, de elküldtem. (bocsánat, volt egy csomó dolgom, péntek óta be se kapcsoltam a gépet)

Amúgy így gyorsan rápillantva igen, egyszerűen csak az önindító kapcsolójától egyenesen levittek a reléig egy vezetéket.
Érdemes kipróbálni a relét, megkeresni melyik a test (két vékony kábel a vezérlője) a másikra +12V-ot adni, hogy úgy megy, vagy sem. Ha nem, kiszeded, ellenőrzöd még egyszer, és ha akkor se, akkor veszel újat. (pl riasztókhoz van 30 A-es hasonló, olyat meg sokhelyen lehet kapni) Sok sikert!
Bevallom, szerintem csak annak jók az ilyen adalékok, aki eladja. Egyébként jóesetben nem csinál semmit.
Szerintem felesleges! Ha kell neki, akkor 98-as benzin, de az enymnek az se kellett.
Heló megszeretném kérdezni ohgy aprilia af1 eslő sárvédő érdekelne engem és milyen árba van és ha lehet akkor képet tudna küldeni róla,KÖSZÖNÖM. e-mail címem: vasi40@freemail.hu
engem erdekelne h hatso nagy lanctanyerod van e és hogy passzol e a 89es af1 125 sintesire mert nekem is van egy csak nem megy ra a hatsoagyra (2.94mmes sztem az agyrésze...)?
Szia!
Nekem van egy 125 sport pro kábelkötegem ami eléggé jó állpaotú, ha érdekel akkor elérhetőségeim adatlapomon
Sziasztok!
Keresek Aprilia AF1-hez szívótorkot a karbi és a légszűrő közé.
Akinek van eladó, arra vevő lennék!
e-mail: klauszmate@gmail.com
MSN: klauszmate@hotmail.com
Elöre is köszi a segítséget!
APRILIA AF1 125 futura-replica alkatrészei eladok:
idomok,elsötelo,müszerfal,önindito,bendix,bl
ok,henger,váltoinditorelé,power,powermotor,
karbi,sá
rvédök.fékek,kapcsolok,vilahidak,fejidomtarto,tank,..
.........stb
érd:705377495
Sziasztok!
Aki tud egy normális állapotban lévő kábelköteget/ami nincs össze vissza vagdosva meg forrasztgatva/ az szóljon már rám legyen olyan kedves!
Köszi előre is!
Gergely
szasztok.nincs vkinek af1 125ösre 2.94es hatsokerekagyra felmenö lánctányérja/kereke? mert ami nekem van az kicsi rá 4mm-rel kisebb (általam mért adatok nem tuti h gyáriak) HELP! vagy vki nem tud vmi bontott ahol lehet kapni? thx! fontos!
Felújítószett 20-25körül italmondo.hu, pinkmotors.hu meg szerintem csapágyuk is van, de lehet hogy azt érdemesebb csapágyboltban venni.(talán olcsóbban kijössz)
hali
Megtudnátok mondani hogy rotax 123hoz főtengely felújítás és főtengelycsapágy menyibe kerül hol lehet kapni kb menyibe kerül?
nem szív valahol fals levegőt a karbi?