Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolkoztam a motogp koppintáson! persze a kawájét!
egyedül az idom alsó részére nem szeretném a sok matricát felrakni!
huuha
Egyépként fényezést is meg tudjuk oldani és akkor egyuttal matricázunk is...
Az ár attol függ mit szeretnél rá tenni...
Azt hittem Te fényezel
haverod mennyiért csinál matricákat?
most akarom fújatni a gépemet!
Mindenre megfelelő embert karok találni
Nem fényező... Motorokat szerelek itthon is de föleg Cegléden aprilia Servizben...
Ja a fényezést természetesen fényezö csinálta aprobb dolgokat én fujtam pl.: lábtartók, kis aproságok...
Blokkja: 32-es dellorto , most kapott uj hengert ,wiseco dugattyút
tavaj volt full generál fötengelyfelujitás csapágyak SKF szimmeringek minden Arrow cső dunlop slick...........................................
Havero
m szokta csinálni a matricákat hand made
fényező vagy?
matricákat haverod csinálja?
Szia! Saját készítés minden porcikája...
A matricázást haverom csinálta...
Ezzel foglalkozom amugy!
Ki csinálta meg ilyenre a motorod?
Meg persze mennyibe került?
Szerintem egy kis csavarlazítóval meg egy kis türelemmel menni fog az.
ako nem fogok nullazni de ez legyen a legnagyobb bajom vele...
Azzal tudod lenullázni a napi számlálót!Vagyis tudnád ha menne
ja es amugy a fordaltszammero es a kilometer ora kozott levo gomb vagy micsoda ami nekem olyan rozsdas h nem mozdul sehova az mire lenne elvileg? képen kozeptájt...
nem mert le lett kérve a száma meg minden nem körözik csak a faszi akié volt az szart ra otthagyta masnal az is szart ra es 4ev alatt elkeveredet a kulcsa...sajna
Nem gyanus picit hogy esetleg ööööö..... LOPOTT?
okok a heten kiderul..sztem
Atyám! Mi ez csak nem egy turbó szerkentyű? Mit tud egy ilyen egyátalán nem hullik szét, hiszen így is hatalmasat pörög!
sztem a kulcsossal próbálkozz először az 500 vagy egy 1000-resért ha megtudja megoldja
az újnak az ára elég borsos.

http://www.italmondo.hu/index....

Majd írd már meg hogy sikerülte nekem a tanksapkába kellene majd kulcsot tetetnem.
jaja en is remelem de ha ako sem megy ako meg vennem kell masikat sajna,meg az is kerdes mennyiert csinalja a kulcsos lehet olcsobban kijovok ha veszek masik kapcsolot kulcsal...
sztem egy kulcsmásolós lehet tud hozzá csinálni kulcsot, feltöri.
és ako csere vagy lehet hozza csinaltatni vagy mi? me ez a barom kb tankon is meg a gyujtason szebarmolta nem annyira de picit a zarakat szal cumi van vele...
hát sztem kulcs nélkül sehogy
fontos kérdésem lenne,kiszedet gyujtaskapcsolonal h tom megallapitani h mukodik e(kulcs nincs hozza)?
akkor ez szted kamukép amit bevágtam nem működik?
http://sportmotor.hu/motoros_v...

elhiszem nem vitatkozom csak kíváncsi lennék?
hogy az mz-nél hogy működött, mondjuk ott se ért semmit, messze is volt a turbo végül is.
forgattyúsházra szív.....
lehet kivették a membránt, és, nem membrános dugót kapott
na mindegy csak úgy feldobtam