Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

membrános motorra nyomottlevegő,,biztos müködik...........
Szia!
Nekem gyárilag 3 különböző kulcs van hozzá. Egy nagy a gyújtásnak egy kicsi kockás az ülésnek és egy kicsi sima a tanknak.
mi az isten ez? kajak olyan mint az én blokkom
csak egy kép
ja es izé tükör nincs vkinek vagy milyen olyan tükör van ami passzol ra(AF1re 125ccm 89es)?
hmm az remek,hat nekem nem jo a gyujtaskapcs meg a tank is buheralt kulcs ugyben szal majd vagy csere vagy gyartottak bele kulcsot...csak egy ilyen idiotaje volt aki kb csavarhuzoval nyitotta a tankot gyujtas meg kozvetlenre volt kotve...
Általában 1 kulcs kell mindenhez. Ha zárat nem cseréltek vhol.
szasztok.annyi kerdesem lenne h af1-en a tankot a gyujtast meg az ulést egy kulcs nyitja vagy kulon kulon vannak? thx
A motoromon nem jó az öninditó. Én a relére gyanakodtam, vettem újat és azzal se működik. De ha közvetlenül az aksihoz érintem a sarut akkor teker, és be is indul. Mi lehet a baja?
Sziasztok!
Keresek, AF1-hez szívócsövet, a légszűrő és a karbi közé. Akinek van bontott, az írhatna.
Előre is köszi!
Bocs, de már tárgytalan
megvettem a gépet! átfordult a moci is benne meg minden mas csak kezelésbe kell venni,4 vagy több év allas utan siman jo rajta minden... AF1
Ilyet nem terveztek bele. De ha meg van dermedve a takony a power szelep körül, nem bírja behúzni a nyelvet. Egyébként meg nem szerencsés hidegen Power nyitásig forgatni.
Van olyan gyárilag hogy 125-ös af1 en nem nyit a power míg valamennyire meleg nem lessz a motor?
oksa koszi a tippeket ezeket ako megnezzem rajta es ha meglesz ako feltétlenul fogok kerdezni mert sztem nem lesz egyszeru visszahozni az életbe,remélem sikerul..
Elektromos power bontva is eladó!
power nyelv szárral:4eft
power nyelv ház új szimeringel:2eft
behuzó mágnes, jó bovdennel:5eft
power elektronika:6eft
Eggyüt kompletten :15eft
Pneumatikus power szett is eladó! az elektromos power helyére felrakható! :9eft
Érd:adatlapomon elérhetőségeim
szia melyik problémámra gondolsz?
Hello!

Nos elég szomorú képet mutat!
Hogy megéri-e? Hümm értesz hozzá? Szét mered szedni?
Mert van esély rá, hogy kipucolod a porlasztót, és megy... Aztán persze főtengely szimmeringet akkor sem árt cserélni.
De ha halott az elektronika...
Döglött a motor...
Akkor gáz van.
A blokk max 80 e alkatrészben, ebbe belefér a dugattyú, főtengely, henger javítás. (itt sajnos a ridegtartás sokat ronthatott, egy leállításkor jó blokk is megdögölhet, pl ha nincs benn fagyálló, víz jutott a forgattyúsházba, stb stb)
Elektronika árai mentek lefele, az olyan 40, ha gyújtás (ez mindkettő, tehát alaplap+elektronika, de együtt ritkán romlik el)
AZtán ha power eletronika kell, az is drága.
Ha van rá lehetőséged, hogy jobban megnézd, vedd le a jobb oldali burkolatot, hajtsd fel a tankot, vedd kia gyertyát, szedd le a lendkerék műanyag burkolatát, önts egykis olajat a hengerbe, forgasd át a lendkereket, és figyeld, nem akadozik-e, nem morog-e.
Aztán egy akkuval öndinítóval forgattasd át, van-e szikra.
Ha ez megvan, kb kompressziót is érzel (visszacsavart gyertyával kézzel nehéz átfordítani a főtengelyt) akkor bátran megveheted.
Ha megvetted, "sikíts", lesz itt, aki segít, én is szívesen, csak lehet ritkán nézek be :)
szia megoldodott már a problémád ha igen akkor ird meg nekem is kössz,
2500Ft párban!
ja most latom nem nekem jott de nekem is jol jönne majd:-D
még nem tuti de lehetséges h szükségem lesz egy jobbos indexre...am mennyiert adnad?
Sziasztok Rotax 123 as blokkhoz van hibátlan állapotú kuplungom kompletten, váltóm szintén hibátlan minden alkatrészével,olajszivattyú(Mikuni), önindító,valamint főtengely 0km es Prox hajtókarral és tűgőrgőkkel 160 as hengerhez lett megerősítve szóval bírja . Valamint van egy blokk csapágyakkal(hibátlanok)és vízpumpával műanyag fogaskerekekkel és súlyal. Ha valakit valami érdekel: atimaister@citromail.hu.
Cső!
Mien olajat szoktatok rakni a gépbe? Nekem is RV blokkosom van. 80W90-es jó bele? Vagy inkább 101W40 legyen?