Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy itt mennyi "hozzáértő" ember van
Hű hát ennél jobban megkavarni nem lehetne Nekem volt egy piros az 125 ös volt!A Futura pedig ami nem lila fekete szürke hanem Lila-metál szürke volt!Abban pedig gyárilag 50ccm es blokk volt ami később felett húzva!A nagyokban rotax blokk van a kicsikben minarelli!AM RV de Az AM blokkos mikor a forgattyúsházon van a szívótorok az RV mikor a hengeren!De az hülyeség mikor valaki azt mondja hogy"A forgattyúsházba szív az AM blokk"Mivel mindkettő oda szív Amúgy meg én eladtam a motort aki elvitte Csongi ő tudta mit vesz hogy milyen AF1 meg ilyenek!Az meg már az én személyes dolgom hogy hogyan hirdetem meg!De mondtam nekem semmi bajom az ilyen fiatal hozzáértő motorosokkal!De majd amikor visszaolvasod pár év múlva majd ledöbbensz mit is írtál
jó ok én azt hidtem csak 125ösbe adtak olyan lila fekete szürkét
50ről van szó. de ha 125ről lenne akkor meg mindkettőbe rotax van. 123,122
miért neki nem 125öse volt?
milyen rotax meg rs? rotax az 125be volt, 50esekbe csak minarelli. af1be RV, rsbe AM sorozat.
de a motor az más az egyik rotax a másik meg rs , a hátsó idom is más na meg a hátsó lámpa is de előröl ugyan az
Ne kacaj mert csak a butaságodat mutatod ki vele mert hogy...Az első rs ek olyan lámpával jöttek ki mint az af1 futura-jé aztán ugyanolyan féllengőkaros volt kormány teleszkóp fék nagyon sok minden hasonló volt még a váz is szerintem!Szóval nyugodt szívvel mertem azt mondani rá hogy RS a hirdetésekben!Mert az a baj hogy sok kis gyerek mikor motort akarnak venni hiába van pénzük de csak"nekem RS kell"mert csak olyat ismer mert oylan van sok mindenkinek de az af1 eket sokan nem ismerik pedig akármilyen korosak már az akkori időben nagy lendülést hozott mikor bedobták őket a forgalomba mert nagyon jól néz ki!És szerintem még mindig megállja a helyét!Nekem jobban is tetszik mint akármelyik újabb RS a darázsseggű meg a régebbi típusú is elbújhat!Igaz a legújabbat elfogadnék itthon egyet!
Na jó éjt mindenkinek!
Pápá
Szia!
Gyertya csere már megtörtént. Alacsonyabb hőértékűt is tettem már bele, magasabb hőértékűt is. De a 3 fajta közül egyikkel se szeretne elindulni melegen. Lehet hogy dús a keverék. Amúgy a legviccesebb az egészben, hogy hidegen bármikor, még most is pöccre indul.(legalábbis indult amig szét nem szedtem )
Hali!

Hát én gyertyát cserélnék vagy alapjárati keverék beállítási probléma lehet. Azt üzemi melegen kell állítani. Ha melegen nem indul lehet hogy dús az alapjárati keverék.

Kriszu
elégé hasonlít!
Hali!
Huhh hát igen már eladtam nem tudom mikor ha számolgatnék párat megtudnám mondani pontosan de vegyük azt hogy egy hete asszem ha nem kettő!Magad ura vagy ezért én is próbálgattam minél jobban eladni! mint az "RS" megnevezés a sarokban
amikor ezt írtam már elég késő volt! de ha meg nem tudod elolvasni ne olvasd!
Jut eszembe! Elvittem a hengert, meg a dugót egy szerelőhöz. Ott azt mondta az csóka, hogy nem attól nem indul melegen a motorom amire gyanakodtatok (arra gyanakodtatok hogy a gyűrűnél ereszt). További ötletek hogy mitől nem indulhat? (a karbit szétszedtem egy autószerelő barátommal) Én úgy gondolom, hogy ezt a kettőt kizárhatjuk. De persze ha valakinek van valami apró ötlete , hogy mitől nem indul, azt is szivesen fogadom. Ha nem tudtok segíteni akkor kénytelen leszek elvinni a szervízbe.
Én már annak is örülnék, ha rövid tőmondatokban megbírnák fogalmazni a problémájukat:). Illetve az se ártana, ha a hozzászólások a problémára asszociálnának(ez és ez nem megy srácok.mi a megoldás stb. ), nem pedig arra hogy ki mennyire ért a motorokhoz (én csak szeretnék érteni a motorokhoz). Ha valaki ért hozzá, az úgy is fog segíteni másnak a gondját baját megoldani, abból kiderül hogy mennyire ért hozzá avagy épp mennyire nem. De ez az egész nem csak a 14 évesekre vonatkozik. Szerintem minden fórumozóra egyaránt, csak a tapasztalat tényleg azt mutatja, hogy náluk fordul elő a legtöbbször az ilyen jellegű probléma.
Hát igen, értelemszerűen. Nem arra fogok beszólni ha az ember elüt egy betűt, az mindenkivel megesik. De elég könnyen ki lehet szúrni, hogy mi az "eültés" és mi az ami "alabvedő hejesírrásíí híba"
Azért még te sem vagy olyan öreg De amúgy igazad van néha én is olvasgatom a fórumot....néha-néha fel is b*szom magam rendesen mert egy moslék amit irnak itt az emberek(tisztelet a kivételnek)nem azt mondom ,hogy én helyesen tudok írni ,de legalább ezt ellehet olvasni azt hiszem
"sziasztok kéne nekem egy áprilia atala hágy so bura indeszel a vagy egybe előre is meg kőszőném , msn cim mem"

újabb gyöngyszem.
Lehet jobb lenne ha leszarnám, és nem oltogatnék minden 14 éves hülyegyereket, mert megváltoztatni úgy sem tudom a világot :(
A kurva életbe, tanulj már meg írni. Sírva olvasom a hsz-ed, totál érthetetlen! Pedig nem sok minden hiányzik belőle, csak pár vessző, írásjel, mondatvégi pont, stb. Ha 14 éves vagy, akkor körülbelül most taposod a 8. ált.isk-t. Nyolcadikban pedig már illik normálisan írni, mert egy jobb gimiben úgy elküldenek a picsába, mint a pinty.
Nem baszogatni akarlak, csak elkeseredve látom hogy mennyire nem tud írni a mai fiatalság. Lehet azzal védekezni, hogy ez csak egy fórum, meg végülis így is megértenek, de az hülyeség. Ha itt sem tud az ember helyesen írni, akkor máshol sem.

Most lehet oltani, hogy én vagyok a csúnya kötözködős köcsög bácsi, meg hogy szétoffolom a topicot, de ez kijött! Sok sikert a továbbiakban!
sziasztok kéne nekem egy áprilia atala hágy so bura indeszel a vagy egybe előre is meg kőszőném , msn cim mem laci_laci22@hotmail.com !
Hello Gibi!

Elkelt az aprilia futura rs? , mert már ilyen jó kis nevet adtál neki h kapósabb legyen .....
szia!
Nekem van.
vizterfedél 2eft+hőérzékelő is 2eft
a többit emailon:patvaros87@gmail.com
szerintem az s53as simsonra gondolt!
Melyiket adod te el 120ért?
még gyűjteni kéne rá
mert apám nem ad pénzt mert ő azt mondja hogy olcsóbban legyek öngyilkos nekem jó bármilyen szar simson is csak hogy váltó legyen mert nem bírom ezzel a teleműanyagozott automata váltós szemete amin még el is aludnák inkább váltani keljen én simsonon tanultam de most ilyen szemét van itthon ez van ezt kell szeretni de én utálom hogy nem válthatok de ezt haverjaim se értik meg hogy miért akarok váltósat amikor ezen lehet zenét hallgatni is mert nem kell váltani a robogók a városi nyomorék divatbuzi nyomorékoknak valók normális ember nem ül robogóra!